היי ערן מבקש הבהרה בנוגע ל..

Wolfinix

New member
היי ערן מבקש הבהרה בנוגע ל..

צוללות וספינות (ובדקתי כבר בהוראות
) ידוע שספינות בטקיפה מורידות חילים-שזה מאוד יעיל!! ושצוללות מורידות טנ"ט (טילים נגד טילים) שזה מאוד יעיל!!! אבל לא מצוין שם השווי בינהם ביחס של מתקפה-הגנה כלומר.. 1 צוללת = ל-1 ספינה בעת חישוב הצלחת תקיפה? או שלאחד מה יש משקל כבד יותר?(ואני לא מדבר על יחס כוחות של 2:1 3:1 4:1 והלאה לחישוב נצחון..אלה על משקל של כל ספינה מול צוללת) באותו עקרון מטוסים מול מסוקים..שניהם בעלי ערך שווה? ובנוגע לארטילריה למה היא מורידה רק חיילים?או שאני טועה..הרי מציאות ארטילריה היא נשק ריכוך מטרות גם של רק"מ,של חיילים ושל מבנים..זה לא אמור להיות ככה גם במשחק? או שאני לא הבנתי נכון את מה שרשום בהוראות..

achilles23

New member
בקשר לארטילריה

הארטלריה היא הנשק היעיל ביותר נגד החי"ר, בתור חירני"ק גאה כל הזמן אמרו לי כמה מסוכנת הארטליה, וגם במשחק הארטלריה היא נשק יעיל נגד החיילים

Wolfinix

New member
ובכן אני לא חירניק..אבל אני גם יודע

שארטילריה לא נועדה רק נגד חי"ר..וביננו..כמעט כל דבר טוב נגד חי"ר בגלל זה הם סופגים הרבה אבדות בלחימה..מפלוגה לאחר תקיפה נשארים בערך 2-15% מהמצבה המקורית שלה וזה במקרה טוב.

קלמטין

New member
טוב אני שריונר וא נייכול להגיד לך ב

ודאות שמטח של אלפי פגזי מרגמות כבדים יכול להוריד אפילו מרכבות(לא סימן ארבע דרך אגב), ועל הרעשה ארטילרית מבוסס ר-ו-ב התו"ל הסורי. אני בעד. ארטילריה נגד כל מה שבקרקע. מצד שני, גם טנקים זה במציאות נגד כל מה שבקרקע. וגם חי"רניקים בסופו של דבר גם נגד כל מה שבקרקע... המטרה היא לא להפוך למציאות מושלמת אלא ליצור עוד כלי טקטי. קפיש ?

למעלה