../images/Emo3.gif רגע, אז לא הבנתי...
את עדיין באותו קשר עם הבחור ההוא? אם כן, אז הפריסה הזו היא הפוטנציאל איתו או פוטנציאל בכלל? אם הפריסה היא פוטנציאל איתו, הרי שקיבלת את שתובתך מצוף, ואני מעתיקה. אין טעם לפרוס בשנית כי הפריסה היתה לחצי שנה... תשובתי ו צוף3 ו 14:22 | 22/01/04 1. גלגל המזל 2. צדק 3. אביר מטבעות 4. 3 חרבות 5. 4 חרבות 6. אוהבים 7. מלכת מטבעות 8. קיסר 9. 3 מטות 10. 9 גביעים לצערי נדמה לי כי הקיפאון בקשר בינכם ימשיך והדילמה של הבחור תיוותר בעינה. יש לו הרבה אליך אולם הוא מושפע ונגרר כנראה אחר דמויות סמכותיות מאוד בחייו, ואני מניחה לפי הרקע שנתת שמדובר אכן במשפחתו. הקיסר מסמל את משפחתו של הבחור לטעמי ואת קשיחותה כלפייך ובכלל. עלייך להפנים את הידיעה שחיינו נתונים לשינויים ולתהפוכות ושהמצב יכול להשתנות לפתע ועליך להמשיך להיות אופטימית ושמחה בחלקך וכמו כן תפנימי את העובדה שלהווה הנוכחי בקשר בינכם הובילו נסיבות שאינם תלויות רק בגורמים חיצוניים, אלא גם לך יש חלק במצב ועליך לקחת על עצמך אחריות אישית ולנסות להבין כיצד פעלת את לא כשורה. הצדק מסמל התמודדות מסויימת עם מעשייך לטוב ולרע, אל מול העובדה שגלגל המזל יכול לסמל את השפעתם של גורמים שאכן אינם תלויים בך ולכן הכל יכול להשתנות מצד הבחור. הפוטנציאל הסופי בפריסה מדבר על כך שתוכלי להיות מאושרת מאוד בסופו של דבר, אולם לאו דווקא במערכת הזוגית הזו שלה את שואפת כל כך. לטעמי יש כאן רמז מסוים לכך שיש לך יכולות לרוות נחת ואושר פנימי רבים מאוד בין אם מקשר זוגי ובין אם משהיה עם עצמך, ולכן לא כדאי אולי להיצמד לקשר שגרר עימו בעיות שכאלו. הפריסה מתארת את מצבך כיום כבכי רע, 3 חרבות הוא קלף קשה מאוד בעיקר בהקשר של זוגיות. למה לך? יש לך את היכולת להיות היום מאוד מאושרת ומסופקת גם בלי הבחור, נסי להשתחרר מאחיזתו בך. בהצלחה ממני צוף ואם היא פוטנציאל בכלל, אז זה לא מנוגד קצת? הרי אם נמצאת במערכת יחסים, למה לשאול על פוטנציאל כללי?