היי, עשיתי פתיחה קלטית

היי, עשיתי פתיחה קלטית

לגבי הפוטנציאל אהבה בחודשיים הקרובים. אשמח לשמוע את דעתכן. 1 – מה עוזר - שבע חרבות 2 – מה חוסם - מלך גביעים 3 - שעור רוחני בהווה - מלכת מטבעות 4 – בונוס לשואל - שתי חרבות 5 – עבר קרוב – 7 גביעים 6 – עתיד קרוב – 6 חרבות 7 – זוית אישית – 2 מטות 8 – זווית של החברה – מלך מטות 9 – רוצה אבל פוחד – כוכב 10 – סיכום – מלכת חרבות תודה מראש! פ.פ.

batgalim

New member
ערב טוב פינג פונג ../images/Emo142.gif

אנא תני רקע לפריסה על מנת שנוכל לפרש אותה עבורך.

צ ל י ל 8

New member
היי פינג פונג

האם מדובר על הפריסה הזו? האם מדובר על אותו דניאל

צליל

כששאלתי את השאלה התכוונתי לפוטנציאל אהבה בחודשיים הקרובים. אפשר כמובן גם לקשור זאת לפריסה הקודמת, אם זה מועיל... פ.פ.

בתגלים

כמו שצליל הראתה בקישור, יש לי ברקע קשר עם בחור, שקרס בגלל התערבות שלילית מאסיבית של בני משפחתו (הבן שלו, האמא שלו). הפריסה כרגע לא חייבת להיות בכיוון ההוא, אם כי, אם זה רלוונטי, אשמח לשמוע. תודה! פ.פ.

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo3.gif רגע, אז לא הבנתי...

את עדיין באותו קשר עם הבחור ההוא? אם כן, אז הפריסה הזו היא הפוטנציאל איתו או פוטנציאל בכלל? אם הפריסה היא פוטנציאל איתו, הרי שקיבלת את שתובתך מצוף, ואני מעתיקה. אין טעם לפרוס בשנית כי הפריסה היתה לחצי שנה... תשובתי ו צוף3 ו 14:22 | 22/01/04 1. גלגל המזל 2. צדק 3. אביר מטבעות 4. 3 חרבות 5. 4 חרבות 6. אוהבים 7. מלכת מטבעות 8. קיסר 9. 3 מטות 10. 9 גביעים לצערי נדמה לי כי הקיפאון בקשר בינכם ימשיך והדילמה של הבחור תיוותר בעינה. יש לו הרבה אליך אולם הוא מושפע ונגרר כנראה אחר דמויות סמכותיות מאוד בחייו, ואני מניחה לפי הרקע שנתת שמדובר אכן במשפחתו. הקיסר מסמל את משפחתו של הבחור לטעמי ואת קשיחותה כלפייך ובכלל. עלייך להפנים את הידיעה שחיינו נתונים לשינויים ולתהפוכות ושהמצב יכול להשתנות לפתע ועליך להמשיך להיות אופטימית ושמחה בחלקך וכמו כן תפנימי את העובדה שלהווה הנוכחי בקשר בינכם הובילו נסיבות שאינם תלויות רק בגורמים חיצוניים, אלא גם לך יש חלק במצב ועליך לקחת על עצמך אחריות אישית ולנסות להבין כיצד פעלת את לא כשורה. הצדק מסמל התמודדות מסויימת עם מעשייך לטוב ולרע, אל מול העובדה שגלגל המזל יכול לסמל את השפעתם של גורמים שאכן אינם תלויים בך ולכן הכל יכול להשתנות מצד הבחור. הפוטנציאל הסופי בפריסה מדבר על כך שתוכלי להיות מאושרת מאוד בסופו של דבר, אולם לאו דווקא במערכת הזוגית הזו שלה את שואפת כל כך. לטעמי יש כאן רמז מסוים לכך שיש לך יכולות לרוות נחת ואושר פנימי רבים מאוד בין אם מקשר זוגי ובין אם משהיה עם עצמך, ולכן לא כדאי אולי להיצמד לקשר שגרר עימו בעיות שכאלו. הפריסה מתארת את מצבך כיום כבכי רע, 3 חרבות הוא קלף קשה מאוד בעיקר בהקשר של זוגיות. למה לך? יש לך את היכולת להיות היום מאוד מאושרת ומסופקת גם בלי הבחור, נסי להשתחרר מאחיזתו בך. בהצלחה ממני צוף ואם היא פוטנציאל בכלל, אז זה לא מנוגד קצת? הרי אם נמצאת במערכת יחסים, למה לשאול על פוטנציאל כללי?

אני לא נמצאת במערכת יחסים, ותסתכלי

בכל השרשור והרקע לפריסה. אני לא יודעת איך לעשות קישור אבל זה מופיע בהודעה מ 20.1 בשעה 00:08 רקע: אני ישראלית, חיה בלונדון, הכרתי בחור יהודי-בריטי לפני שנה. מאד התאהבנו בתחילה, היינו ביחד באופן מאד אינטנסיבי כולל משפחה וילדים והכל במשך חצי שנה, אלא שקרובי משפחתו הביעו דעה שלילית עלי (על בסיס אתני גזעני) וגרמו לפרידה ביננו..... לי מאד קשה לקבל זאת, ותוהה אם זו פרידה סופית.

צ ל י ל 8

New member
אני חושבת שצוף סיכמה את התשובה

לשאלתך בצורה היפה והממצה ביותר. נסי לקרוא ולהפנים.

הפריסה ההיא, כמו גם תגובתה של צוף

נגעו לשאלה לגבי דניאל. היום פרסתי קלטית כללית. משום מה את מנסה לקשור אותה לשאלה של אז (כמעט פני חודשיים). האם מותר לשאול שאלה ש ל א נוגעת לדניאל, אלא נוגעת לי ללא קשר אליו? תודה, פ. פונג

צ ל י ל 8

New member
ננסה בכל זאת ../images/Emo13.gif

(לא היה פה פעם אייקון של פינג פונג
) 1 – מה עוזר - שבע חרבות 2 – מה חוסם - מלך גביעים 3 - שעור רוחני בהווה - מלכת מטבעות 4 – בונוס לשואל - שתי חרבות 5 – עבר קרוב – 7 גביעים 6 – עתיד קרוב – 6 חרבות 7 – זוית אישית – 2 מטות 8 – זווית של החברה – מלך מטות 9 – רוצה אבל פוחד – כוכב 10 – סיכום – מלכת חרבות מה שעוזר לך ביחסיך בזוגיות הוא העובדה שאת נאמנה לעצמך. את לא חיה בקשר ואת יודעת יפה מאוד עם מי יש לך עסק ואיך להתמודד מולו. מה שחוסם אותך הוא אולי החיפוש שלך אחרי גבר בעל מודל מסויים, הייתי אפילו הולכת הלאה ואומרת שזהו מודל חיקוי של אבא? האם יש לך קשר טוב עם האב? מלכת המטבעות באה לאמר לך שעלייך לעבוד קשה בקשרים הבינאישיים שלך. זהו קלף של מזל גדי שעומל קשה להגיע להישגים. לפעמים הוא גם דורך על גוויות על מנת להגיע לפסגה שהוא שואף אליה. 2 חרבות בקראולי הוא שלווה, ולכן אני רואה כאן את העיצה של מלכת המטבעות שאולי תוכל לתת קצת שלווה לנפשך. נראה כי רק כאשר את משיגה את מה שאת רוצה, את מגיעה לפסגת השלמות של עצמך ואז עוצמת עיניים על מנת להינות ממנה. בעבר הקרוב נראה כי עברת איזו טלטלה ויחסים שבילבלו אותך ורק העלו בך אשליות. העתיד הקרוב רומז על צורך אולי ביציאה לחופשה. תני לחברייך הקרובים לתמוך בך, וגם אם יש להם מישהו להכיר לך מתוך רצון טוב שלהם-לכי על זה. את מאוד רוצה לשלוט בחייך, אך פוחדת דווקא מההצלחה. את יודעת בדיוק מה את רוצה, יודעת בדיוק מה לעשות וכיצד, אבל דווקא כאן את מפילה את עצמך כי את פוחדת מההצלחה עצמה. מהמקום שבו מרגישי שאת גלויה לכולם. את אוהבת להיות אולי מסתורית ובלתי מושגת. החברה רואה אותך כאישה מאוד "גברית" דווקא. שוב, אחת שיודעת מה היא רוצה ויודעת איך להשיג אותו. הבעיה שלי היא מלכת החרבות בסיכום. אולי היא מרמזת לך לא להיות החלטית ולא להיות שיפוטית מדיי ביחסייך עם גברים. אל תהיי נוקשה מדי. מה דעתך עכשיו?

גב

New member
היי צליל ../images/Emo13.gif אם אינני טועה

אם אינני טועה, הקלף של מלכת המטבעות מקושר למזל שור, בעוד מזל גדי מיוצג ע"י מלך המטבעות...
(סתם כי בא לי לאכול...)

צ ל י ל 8

New member
מלכת המטבעות

כבר נדון ה-מ-ו-ן בנושא השיוכים האסטרולוגיים וקלפי החצר. את מוזמנת לעשות חיפוש בפורום טארות בהקשר זה. אני נוטה לקבל את השיוכים לפי שחר הזהב ולא של ד"ר יואב בן דב. אני יודעת שרוב הספרים בארץ הולכים על פיו, אבל אורי רז הצליח לשכנע אותי יותר מפעם אחת בצידקתו. ורק לשם הדוגמא הנ"ל, הביטי איזו חיה מצויירת במלכת המטבעות ואיזו במלך המטבעות....

גב

New member
תודה על התשובה ../images/Emo20.gif אכן החיה שמופיעה

בקלף מלף המטבעות היא שור ועוד שור ואפילו עוד אחד אם אני זוכרת נכון. לגבי מלכת המטבעות...חפיסת הקלפים לא לידי כרגע, ובאינטרנט הצלחתי להבחין רק בארנב המקפץ לצידה הימני של המלכה (סליחה, כבוד המלכה), אבל אבדוק מאוחר יותר כשהקלף אהיה מולי. וכשיהיה לי יותר זמן, אעשה מה שתמיד אני מתכננת (ולא מספיקה) - לקרוא בקישורים את הדיונים על הקלפים. תודה

למעלה