היי פורום אקזיט היקר!

היי פורום אקזיט היקר! ../images/Emo13.gif

מה שלומכם? זוכרים אותי? זאת לינוי..
כתבתי כמה פעמים בפורום! בכל מקרה בפורום הכרתי מישהי מאד חביבה שלימים נהייתה חברה מאד טובה שלי! בכל מקרה אין לה מושג שאני כותבת כאן את זה ואני פה בעיקר בשביל זה כי היא אמרה לי שהיתה כאן איזהושהיא אי הבנה. אז ככה. פרצו לה לניק.
היא החליטה שהיא לא תכתוב בפורום בימים הקרובים. על מנת לבדוק את הנושא יותר מקרוב. כל מה שנכתב כאן ואם ובמידה ויכתב בצורה כל שהיא תחת כל כינוי שלא יהיה בשם נטליה זאת לא היא. היא מאד נפגעה מהסיפור. בכל מקרה אני נכנסתי לכאן בשעה המטורפת הזאת כשמחר אני עובדת מהבוקר רק כדי להגיד לכם שמה שכותבים עליה או מהניק שלה או אומרים שזאת היא . זאת לא.היא אמרה לי שהיא בחופש מהמחשב ומתכננת נסיעה מאד גדולה וארוכה לחו"ל שיכולה אפילו להפוך למגורים! לכן, אני בתור חברתה הטובה באה לעזרה ומודיעה לכן באופן רישמי שזאת לא היא. היא בחיים לא תקלל פה בפורום. ובכלל אני מקווה לכל אחד ואחת מכם להכיר את הבן אדם שאני הכרתי! תודה ולילה טוב
לינוי

ToXic BoY17

New member
היי לינוי../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif

אני זוכר אותך. מה המצב? למה את כבר בקושי כותבת בפורום? לפי מה שאני הבנתי מישהו כתב מהניק שלה משהו מגעיל על התוכנית, אבל אני לא מאמין שזאת היא! אני בטוח שנטליה לא תכתוב דבר כזה כי היא אוהבת את התוכנית
מסכנה, לא פאייר לעשות ככה למישהי...אל תדאגי, במחינתי ובטח מבחינת כולם-לא הייתה הודעה ולא כלום
יום טוב

תודה רבה שהודעת לנו../images/Emo13.gif../images/Emo90.gif

ואגב, נשמח אם תחזרי לפורום כי אני למשל לא מכירה אותך ואשמח להכיר

אני גם זוכר אותך לינוי

מה שלומך מותק שנים לא ראיתי אותך פה איפה היית? אשמח לראות אותך כותבת עוד

reutc1

New member
אהלן לינוי

דיברתי עם נטליה ואני בטוחה שזאת לא היא,היא לא אחת שתעשה דבר כזה, היא לא ידעה מזה לפני שסיפרתי לה.. בכל מקרה, תודה שרשמת את זה פה תמסרי לה את אהבתי אליה

כנסי דחוף../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

תמסרי לנטליה שהיא יכולה לשלוח מיייל לכתובת[email protected] להסביר שפרצו לה והם יחסמו את הניק ההוא אחרי זה שתפתח ניק חדש ותמשיך לכתוב לנו כרגיל
ובכל מקרה תגידי לה שמתגעגעים אליה

למעלה