היי פורום../images/Emo13.gif
מתנצלת על ההיעלמות. יש בגרות בתיאטרון עודמעט
שיהיה לי בהצלחה
אני רואה שקצת יבש כאן (לא אמרנו משהו על החייאת פורום
) לכן הרשו לי לפנק אתכם בשאלון
שם: גיל: שם חיבה: כיתה: מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: חלומות מתגשמים? אמונה תפלה שאתה מאמין בה: פחד הכי גדול שלך: יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? חולשה: אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: ספר מומלץ: לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: איפה לא תמצא את עצמך בחיים? שאיפה: מקצוע שנוא: שם מעצבן: בשביל מה היית משלם מיליון דולר? מה רצית להיות כשהיית קטן? והיום? כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? והכי שנאת? אתה עייף? התקלחת אתמול? והיום? מה עשית היום? מה עשית ביום ראשון? מה תעשה ביום ראשון הבא? האם אי פעם אמרת תהילים? אם כן- מתי זה היה? למה אמרת? האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? האם אי פעם היית על במה? היית בעיתון? ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? האם אתה מעשן? אם כן- כמה סיגריות ליום? אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? באיזה שמפו אתה משתמש? למה דווקא בו? כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? ובאנגלית? מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? ואיך תקרא לילד הראשון שלך? ואם זה יהיה ילדה? מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? מה הדבר האחרון שקנית? למה קנית אותו? היה שווה את המחיר? יש לך טלפון בחדר? אכלת פעם צפרדע? אם כן- היה טעים? מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? האם אתה לומד נהיגה? אם כן- האם כבר עשית טסט? אם כן- עברת? אם כן- באיזה טסט? מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? קר לך עכשיו? אתה לובש עכשיו צעיף? אם כן איך הוא נראה? -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: -ראית את סבתא שלך: -נסעת רחוק: -טסת: -אכלת שניצל: -קנית משהו: -קנית משהו שהוא לא אוכל: -היית בהפגנה: -היית בקניון: -היית בבית מרקחת: -למדת למבחן: -התקלחת: -רבת עם בנאדם: -הלכת מכות: -ראית סרט טוב: -ראית סרט מפגר: -קיבלת מאה במבחן: -דיברת שעה בטלפון: -בכית: -האם אי פעם: -התעלפת: -היית בכנסת: -היית במשחק של מכבי: -היית באיקאה: -נסעת לאילת באוטובוס: -טסת לאילת: -עשית צניחה חופשית: -הרגת מישהו: -נעצרת:
מתנצלת על ההיעלמות. יש בגרות בתיאטרון עודמעט