היי פורום

AliceW

New member
היי פורום../images/Emo13.gif

מתנצלת על ההיעלמות. יש בגרות בתיאטרון עודמעט
שיהיה לי בהצלחה
אני רואה שקצת יבש כאן (לא אמרנו משהו על החייאת פורום
) לכן הרשו לי לפנק אתכם בשאלון
שם: גיל: שם חיבה: כיתה: מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: חלומות מתגשמים? אמונה תפלה שאתה מאמין בה: פחד הכי גדול שלך: יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? חולשה: אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: ספר מומלץ: לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: איפה לא תמצא את עצמך בחיים? שאיפה: מקצוע שנוא: שם מעצבן: בשביל מה היית משלם מיליון דולר? מה רצית להיות כשהיית קטן? והיום? כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? והכי שנאת? אתה עייף? התקלחת אתמול? והיום? מה עשית היום? מה עשית ביום ראשון? מה תעשה ביום ראשון הבא? האם אי פעם אמרת תהילים? אם כן- מתי זה היה? למה אמרת? האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? האם אי פעם היית על במה? היית בעיתון? ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? האם אתה מעשן? אם כן- כמה סיגריות ליום? אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? באיזה שמפו אתה משתמש? למה דווקא בו? כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? ובאנגלית? מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? ואיך תקרא לילד הראשון שלך? ואם זה יהיה ילדה? מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? מה הדבר האחרון שקנית? למה קנית אותו? היה שווה את המחיר? יש לך טלפון בחדר? אכלת פעם צפרדע? אם כן- היה טעים? מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? האם אתה לומד נהיגה? אם כן- האם כבר עשית טסט? אם כן- עברת? אם כן- באיזה טסט? מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? קר לך עכשיו? אתה לובש עכשיו צעיף? אם כן איך הוא נראה? -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: -ראית את סבתא שלך: -נסעת רחוק: -טסת: -אכלת שניצל: -קנית משהו: -קנית משהו שהוא לא אוכל: -היית בהפגנה: -היית בקניון: -היית בבית מרקחת: -למדת למבחן: -התקלחת: -רבת עם בנאדם: -הלכת מכות: -ראית סרט טוב: -ראית סרט מפגר: -קיבלת מאה במבחן: -דיברת שעה בטלפון: -בכית: -האם אי פעם: -התעלפת: -היית בכנסת: -היית במשחק של מכבי: -היית באיקאה: -נסעת לאילת באוטובוס: -טסת לאילת: -עשית צניחה חופשית: -הרגת מישהו: -נעצרת:

AliceW

New member
../images/Emo42.gif

שם: סיוון
שם חיבה: סיס, סיו, סיווני, סיוי (שאני שונאת) סי, יש כמה שקוראים לי אליס.. כיתה: י"א
מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: בגל"צ
חלומות מתגשמים? כה
אמונה תפלה שאתה מאמין בה: טאצ' ווד. פחד הכי גדול שלך:
יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? אמצא פסיכולוג טוב
חולשה: שפתיים
ריח
אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: שוקולד..
ספר מומלץ: חוכמת הבייגלה של אילן הייטנר
ספר מעולה. לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: את המורה שלי לספורט. איפה לא תמצא את עצמך בחיים? מורה. לפחות לא כמשרה מלאה. שאיפה: להבין שטוב לי עכשיו ולקבל את ההצלחה שלי
מקצוע שנוא: היסטוריה
שם מעצבן: נופר
בשביל מה היית משלם מיליון דולר? כדי להיות מאושרת
מה רצית להיות כשהיית קטן? אופנוענית
והיום? בעלת קריירה מוזיקלית כלשהי
כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? ה' בהחלט
והכי שנאת? ח'. אתה עייף? כה
התקלחת אתמול? כה
והיום? כה
מה עשית היום? הייתי בבצפר (כן, כשיש בגרות בתיאטרון אתה שם גם בימים לא הגיוניים..) מה עשית ביום ראשון? למדתי, העברתי פעולה, יצאתי עם ניית'ן ואז יצאתי עם אדיר
מה תעשה ביום ראשון הבא? אהיה עסוקה בתיאטרון רוב הזמן. האם אי פעם אמרת תהילים? כן. אם כן- מתי זה היה? אני לא זוכרת, זה היה לפני כמה שנים.. למה אמרת? לא זוכרת
האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? לא חושבת
האם אי פעם היית על במה? חח כן.. אני שם מדיי שבוע
היית בעיתון? כן
ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) כן
לפני 6 שנים בבראבו 2000
האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? כה, יש עליהם כוכבים! האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? לא
מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? לא יודעת אם אתן יודעות, אבל לא הסתפרתי מכיתה ט', ועד אז ההורים שלי היו גוזרים לי קצוות. במספרה כדי להסתפר הייתי בגיל שנה פלוס, וכדי לעצב את השיער הייתי בת 12, לבת מצווה
האם אתה מעשן? לא
אם כן- כמה סיגריות ליום? לא מעשנת. אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? להה. באיזה שמפו אתה משתמש? קרליין. למה דווקא בו? כי הוא עושה את השיער שלי מגניב
כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? 4
ובאנגלית? 5
ואולי מסיימת אותן השנה
אוף עם הפרוג'קט המעצבן. מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? אני מניחה שאשקיע זמן בנגינה ובמוזיקה באופן כללי, אעבוד בפיצריה או משהו ובמקביל אצא הרבה. יש סיכוי שאני אצא לי"ג, אבל אין לי כוח
האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? בטח! אם לא כלב אז חתול, אני חושבת שאני ארצה כלב. ואיך תקרא לילד הראשון שלך? שחר
ואם זה יהיה ילדה? דניאל
מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? לא משנה לי, כל דבר יתקבל בברכה
מה הדבר האחרון שקנית? כובע צמר ורוד וכתום עם פונפונים
למה קנית אותו? כי הוא מגניב ועולה רק 15 שקל
היה שווה את המחיר? כה! יש לך טלפון בחדר? לא, יש לי פלאפון-בטעינה-בחדר
אכלת פעם צפרדע? לא
אם כן- היה טעים?
מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? 88 בספרות 2 יחידות. (נו, אני עושה 5 וזה
) האם אתה לומד נהיגה? לא, אני אמורה להוציא כבר טופס ירוק ארור בקרוב
אם כן- האם כבר עשית טסט?
אם כן- עברת?
אם כן- באיזה טסט?
מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? שוקולד! עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? איתה
קר לך עכשיו? לא ממש. אתה לובש עכשיו צעיף? לא
אם כן איך הוא נראה?
-מתי בפעם האחרונה: -הקאת: לפני חודש. -ראית את סבתא שלך: אתמול
-נסעת רחוק: ביום שני לנגב המערבי (טיול שנתי
) -טסת: לפני 6 שנים
-אכלת שניצל: לפני חצי שעה בערך
-קנית משהו: אתמול
צ'יפס במיט מי, ושילמתי על ביליארד. -קנית משהו שהוא לא אוכל: אתמול
-היית בהפגנה: בחופש הגדול, בעד ההתנתקות
-היית בקניון: השבוע מתישהו
-היית בבית מרקחת: מזמן לא הייתי. -למדת למבחן: או, זה היה מזמן........אני רק לומדת לבגרות בתיאטרון עכשיו..חזרות כל היום, לא לומדים. -התקלחת: לפני שעתיים בערך -רבת עם בנאדם: אני לא זוכרת. אני לא רבה הרבה עם אנשים
-הלכת מכות: לא הולכת מכות
-ראית סרט טוב: לא מזמן, יומנה של ברידג'ט ג'ונס 2
-ראית סרט מפגר: אני רואה רק סרטים מפגרים, אז הם בעצם סרטים טובים בעיניי
-קיבלת מאה במבחן: וואי, בכיתה ו' אני חושבת
-דיברת שעה בטלפון: אתמול
-בכית: אתמול
-האם אי פעם: -התעלפת: לא
אבל הרבה פעמים כמעט התעלפתי
-היית בכנסת: כה, השנה, אני חושבת..
-היית במשחק של מכבי: לא הייתי
-היית באיקאה: כה, לפני שלוש שנים, בכיתה ח'. -נסעת לאילת באוטובוס: לא
-טסת לאילת: כה! -עשית צניחה חופשית: לא! -הרגת מישהו: לאלאלא! -נעצרת: אמא'לה, כמעט

NoWords

New member
חחח אחלה תשובות ../images/Emo13.gif

דרך אגב, שמתי לב שתמיד בשאלונים כשיש את הקטע של "חולשה" כל אחד מפרש את זה בצורה אחרת. נגיד חלק מפרשים את זה כחולשה אצלם, כחולשה אצל המין השני, בעולם...
לא יודעת, כל אחד נותן לזה פרשנות אחרת. איזה מגניב שהיית בבראבו 2000 אני חושבת שראיתי את זה אפילו

NoWords

New member
כן, אמרנו משהו על החייאת הפורום ../images/Emo12.gif

הו, וול.
בהצלחה בבגרות!
שם: נעמה גיל: 16.5 בדיוק היום! שם חיבה: יש המון. הכי נפוץ - נעמונת
כיתה: י''א (9) מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: מטיילת בחו''ל עם החבר\חברות חלומות מתגשמים? כן אמונה תפלה שאתה מאמין בה: לא חושבת שיש אחת כזאת, אבל יש לי קטע קבוע להתחיל להסתרק בצד ימין.
פחד הכי גדול שלך: להיקלע לכל מצב של חוסר אונים (אונס, חטיפה וכו']:) יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? אחלק במשפחה הקרובה, אטוס לחו''ל, אתרום חלק, אקנה כמה דברים שאני רוצה כמו טלוויזיה ואת השאר לבנק.
חולשה: המשפחה, החתולים, והמחשב. אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: אין לי שמץ. ספר מומלץ: "צופן דה וינצ'י" ו"המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה". לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: כל אחד שהוא מספיק גדול ומאיים או סתם חבורה של אנשים איפה לא תמצא את עצמך בחיים? לא יודעת. שאיפה: להצליח בלימודים, לסיים עם זה בכבוד. מקצוע שנוא: מתמטיקה ולשון. שם מעצבן: לא יודעת. בשביל מה היית משלם מיליון דולר? לא יודעת. מה רצית להיות כשהיית קטן? אף פעם לא הייתי מאלה שמתכננים איך העתיד שלהם יראה, זה לא הטריד אותי ככה שאין לי תשובה לזה. והיום? אני מאוד לא סגורה על עצמי אז לא רוצה לומר. כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? כל היסודי, חיים טובים! אבל גם בתיכון ממש כיף לי.
והכי שנאת? את כל חטיבת הביניים, הכי הרבה - כיתה ח' אני חושבת. אתה עייף? מאוד. התקלחת אתמול? כן. והיום? עדיין לא P: מה עשית היום? היו אצלי אורחים, סידרתי את החדר והארון, וישנתי אבל לא מספיק:( מה עשית ביום ראשון? הקודם? לא ממש זוכרת אבל סביר להניח שזה הלך ככה- ביה"ס, באתי הבייתה, הלכתי לישון, בערב היה לי חוג ג'אז. מה תעשה ביום ראשון הבא? מחר יום עמוס. בבוקר אני לא הולכת לביה"ס (ועוד יש מחר מגן באנגלית אבל דחו לי אותו) כי יש טקס של אח שלי בצבא, ואז אני צריכה לעשות עוד כמה עניינים, ובערב יש לי שוב פעם חוג ג'אז. האם אי פעם אמרת תהילים? לא אם כן- מתי זה היה? - למה אמרת? - האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? לא האם אי פעם היית על במה? כן היית בעיתון? אולי עיתון ביה''ס, לא ממש זוכרת ובטלויזיה? לא האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? יש פסים:] האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? לא מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? לפני פולין הממ, נובמבר האם אתה מעשן? לא אם כן- כמה סיגריות ליום? - אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? כן, אולי בגלל זה אני לא מעשנת?
באיזה שמפו אתה משתמש? דר. פישר למה דווקא בו? כי הוא טוב ויש לו ריח נעים:] כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? 4 ובאנגלית? 5 + שתי יחידות תרגום מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? לטייל ולנוח האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? כמובן ואיך תקרא לילד הראשון שלך? יש זמן ואם זה יהיה ילדה? כנ''ל מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? מה שבא, ברוך הבא:) מה הדבר האחרון שקנית? קלטות למצלמת וידאו :) למה קנית אותו? כי אני צריכה למחר, לטקס של אח שלי היה שווה את המחיר? כן מאוד :) יש לך טלפון בחדר? כן רק שהוא לא עובד כי אני שונאת אותו אכלת פעם צפרדע? לא אם כן- היה טעים? - מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? מתמטיקה האם אתה לומד נהיגה? עדיין לא אם כן- האם כבר עשית טסט? - אם כן- עברת? - אם כן- באיזה טסט? - מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? פרוזן יוגורט
עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? X: קר לך עכשיו? לא אתה לובש עכשיו צעיף? לא אם כן איך הוא נראה? - -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: לפני שנים אני חושבת P: -ראית את סבתא שלך: לא ראיתי -נסעת רחוק: תגדירו רחוק P: -טסת: נובמבר (משלחת לפולין
) -אכלת שניצל: לפני כמה ימים, אבא הכין.
-קנית משהו: אתמול -קנית משהו שהוא לא אוכל: כנ''ל -היית בהפגנה: לא חושבת שהייתי -היית בקניון: השבוע -היית בבית מרקחת: לפני הרבה זמן -למדת למבחן: יום חמישי -התקלחת: אתמול -רבת עם בנאדם: לא קרה לאחרונה -הלכת מכות: חחח.. קיבלתי אתמול מכות מחברה שלי כי עבדתי עליה בקשר למשהו, היה שווה את זה, יצא מצחיק.
-ראית סרט טוב: אתמול התחלתי לראות עם חברות את "נוטינג היל" שזה סרט חמוד, אבל הפסקנו באמצע כי כמעט נרדמנו. (טוב, כולנו כבר ראינו אותו אז זה לא נורא כ"כ
) -ראית סרט מפגר: לפני חודש בערך. קורה לפעמים שנופלים על סרט דבילי. -קיבלת מאה במבחן: הרבה זמן שלא :( -דיברת שעה בטלפון: כמעט ולא קורה, לעיתים רחוקות (לא אוהבת לדבר הרבה בטלפון
) -בכית: לפני חודש ככה -האם אי פעם: -התעלפת: לא שזכור לי -היית בכנסת: כן -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: כן כן כן
-נסעת לאילת באוטובוס: כן -טסת לאילת: כן -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: לא -נעצרת: לא

Eti No Name

New member
אוחח כיתה ח'! ../images/Emo14.gif

כ"כ שנאתי אותה. בכלל את החטיבה שנאתי.
ועשית לי חשק לפרוזן יוגורט. אעע.

Kalleemero

New member
חדש פה...איזה כיף זה שאלונים...../images/Emo140.gif

טוב קודם כל אני חדש פה....אבל את אלישיה קיז אני שומע כבר המון זמן!!! פשוט רק עכשיו גיליתי את הפורום הזה...
שם: יוני גיל: 18 שם חיבה: ג'וני כיתה: יב מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: מסיים קורס טיס (עוד שבוע הגיבוש..) חלומות מתגשמים? בטח! אמונה תפלה שאתה מאמין בה: לא מאמין...
פחד הכי גדול שלך: מוות
יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? אקנה לי אוטו ובית נחמד...אתרום הרבה ממנו ואת השאר למשפחה ולבנק... חולשה: יש לי חולשה לאוכל...
אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: לא יודע...=| ספר מומלץ: רודף העפיפונים, שום גמדים לא יבואו לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: 4 רוסים שיכורים...
איפה לא תמצא את עצמך בחיים? במועדון בת"א...רק ערסים יש שם!!
שאיפה: להיות בריא,להנות מהחיים! ואולי גם איזה קריירה נחמדה ואישה בצד... מקצוע שנוא: תנך שם מעצבן: לירן בשביל מה היית משלם מיליון דולר? וואיי אין לי מושג מה רצית להיות כשהיית קטן? עורך דין...חח באמת! והיום? אין לי מושג עדיין כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? כל התיכון! והכי שנאת? תמיד איכשהו הסתדרתי אבל נראה לי כיתה ז או ח אתה עייף? לא!! יש לי מלא מרץ דווקא התקלחת אתמול? בטח! והיום? בטח! מה עשית היום? מגן בחיבור! מה עשית ביום ראשון? היום יום ראשון...אז מגן בחיבור! מה תעשה ביום ראשון הבא? אתכונן לגיבוש טיס שיש לי ביום שני הבא האם אי פעם אמרת תהילים? לא... אם כן- מתי זה היה? למה אמרת? האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? מה פתאום !!
האם אי פעם היית על במה? כן...!! היית בעיתון? כן!! ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא): לא... האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? לצערי סתם דוגמא... האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? תמיד... מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? לפני חודשיים...כן יש לי קצת ליפה...חח האם אתה מעשן? לא מה פתאום אם כן- כמה סיגריות ליום? אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? כן..! באיזה שמפו אתה משתמש? פנטן למה דווקא בו? זה מה יש כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? 4! ובאנגלית? 5! מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? אני מתגייס שבועיים אחרי אז לא נראה לי שאני אספיק לעשות משהו מיוחד
האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? ברור! כלב! ואיך תקרא לילד הראשון שלך? אין לי מושג..חח ואם זה יהיה ילדה? לא חשבתי על זה עדיין מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? זה מה זה לא משנה! מה הדבר האחרון שקנית? כרטיסים להופעה של אביתר בנאי בבארבי... למה קנית אותו? כי ממש רציתי ללכת להופעה שלו! חח היה שווה את המחיר? בטח!! היה בלתי נשכח! יש לך טלפון בחדר? כן... אכלת פעם צפרדע? לא...לא נשמע טעים במיוחד... אם כן- היה טעים? מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? מתמטיקה - 98!!
האם אתה לומד נהיגה? לא כבר מזמן לא אם כן- האם כבר עשית טסט? כן לפני שנה וחצי אם כן- עברת? כן!! אם כן- באיזה טסט? 2 מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? פיצה!! עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? עם ידידה טובה שלי שלא דיברתי איתה כבר הרבה זמן קר לך עכשיו? כן קצת אתה לובש עכשיו צעיף? לא... אם כן איך הוא נראה? -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: וואיי לא זוכר...מזמן -ראית את סבתא שלך: לפני חודשיים... -נסעת רחוק: לפני שבועיים..לצפון עם חברים -טסת: בחופש הגדול...משלחת לפולין -אכלת שניצל: אתמול -קנית משהו: יום חמישי...כרטיסים לאביתר בנאי -קנית משהו שהוא לא אוכל: " -היית בהפגנה: לפני שנה וחצי...כל שכבת יב הפגינו לפני העירייה...זה סיפור ארוך -היית בקניון: שבוע -היית בבית מרקחת: לא זוכר -למדת למבחן: יום שלישי- מתמטיקה -התקלחת: היום בבוקר -רבת עם בנאדם: עם אמא לפני שבוע -הלכת מכות: אף פעם לא הלכתי...חח -ראית סרט טוב: לפני שבועיים...מלון רואנדה בדי וי די -ראית סרט מפגר: לפני שבוע ככה...בתול בן 40 -קיבלת מאה במבחן: כיתה י...פיסיקה.. -דיברת שעה בטלפון: לפני שבוע... -בכית: לא בכיתי מאז החטיבה... -האם אי פעם: -התעלפת: לא... -היית בכנסת: בטח... -היית במשחק של מכבי: כן בכדורסל...שני משחקים אפילו -היית באיקאה: כן... -נסעת לאילת באוטובוס: כן בכיתה י... -טסת לאילת: לא... -עשית צניחה חופשית: אף פעם..אבל חובה מתישהו לעשות... -הרגת מישהו: חס וחלילה!! -נעצרת:גם לא...

NoWords

New member
היי יוני ../images/Emo24.gif

נעים מאוד, אני נעמה
ברוך הבא לפורום! שמחה שיצא לך להכיר את הפורום סוף סוף :) המון הצלחה בגיבוש טיס, חתיכת תפקיד.
מאיפה אתה בארץ? [:

Kalleemero

New member
היי נעמה ../images/Emo6.gif

גם אני שמח... אלישיה קיז פשוט גדולה!! אני יכול לשמוע את if i aint got you בלי הפסקה וזה אף פעם לא ימאס עליי... בכלל יש לי את כל הדיסקים שלה והם פשוט מדהימים אחד אחד! ותודה אבל בנתיים אני לא יודע מה יהיה עם הגיבוש כי הוא שבוע הבא... ויש לי דלקת גרון ו39 מעלות חום...
אהה ואני מהשרון...מאיפה את?

NoWords

New member
אוי, תרגיש טוב;[

אני מראשון לציון. [: וגם אני ככה על איף איי אינט גאט יו. איזה שיררררר!

Good 2b Me

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo217.gif

אני ורד תהנה..!

Eti No Name

New member
אעע שאלונים ../images/Emo99.gif ../images/Emo14.gif

שם: אתי. גיל: עוד 3 חודשים 17. שם חיבה: טוטי, תות שרמוט [
], טוטוש, תותה, תות שניצל, כל מיני בקיצור
כיתה: יא'. מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: ניו-יורק?
חלומות מתגשמים? לפעמים.
אמונה תפלה שאתה מאמין בה: לא להעביר סכין חדה או משו כזה.
פחד הכי גדול שלך: להזדקן. יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? מלא דברים! זה 80 בליון ש"ח פור גאד סייק.
חולשה: בקסטריט?
אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: בנים?
ספר מומלץ: "מי יבכה כשתמות"
לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: אעע לא משנה. איפה לא תמצא את עצמך בחיים? לאדעת..הכל אפשרי. שאיפה: להיות מאושרת. מקצוע שנוא: מתמטיקה.
שם מעצבן: אתי.
בשביל מה היית משלם מיליון דולר? בשביל משהו ששווה מליון דולר?
מה רצית להיות כשהיית קטן? שחקנית..אני עדין רוצה.
והיום? ^^ כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? י'
והכי שנאת? ו'.
אתה עייף? מאווווווד. התקלחת אתמול? אמ כן? והיום?עוד לא. מה עשית היום? הלכתי לבצפר ולא למדתי!!11 אעערר מה עשית ביום ראשון? אמ היום יום ראשון?
מה תעשה ביום ראשון הבא? אלוקים גדול?
האם אי פעם אמרת תהילים? בטח.
אם כן- מתי זה היה? הפעם האחרונה? ממש לא זוכרת.
למה אמרת? ^^ האם אי פעם זרקת אבן על מישהו?
האם אי פעם היית על במה?
היית בעיתון? השם שלי היה
ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא)
האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? דוגמה. האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי?
מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? לפני חודש בערך
האם אתה מעשן?
אם כן- כמה סיגריות ליום? אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן?
באיזה שמפו אתה משתמש? עכשיו זה כיף. למה דווקא בו? כי זה מוי כיף! כי זה מה שאבא קנה?
כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? 3. ובאנגלית? 5. מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? צבא. האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? אני מקווה שלא. ואיך תקרא לילד הראשון שלך? שמוליק
, מאיפה לי. ואם זה יהיה ילדה? אמה
מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? ילדה.
מה הדבר האחרון שקנית? אעעע שלוק.
למה קנית אותו? כי הייתי צמאה.
היה שווה את המחיר? שקל? אמ כן.
יש לך טלפון בחדר? לא. אכלת פעם צפרדע? לא :| אם כן- היה טעים? מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? אמ שנה שעברה.. בהיסטוריה.. ואמ זה היה 70
. האם אתה לומד נהיגה? לא.
אם כן- האם כבר עשית טסט? אם כן- עברת? אם כן- באיזה טסט? מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? שוקולד.
עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? אע לא משנה. קר לך עכשיו?
אתה לובש עכשיו צעיף?
אם כן איך הוא נראה? -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: לפני אמ שנה? -ראית את סבתא שלך: יום חמישי
-נסעת רחוק: פולין זה רחוק מספיק?
, לפני שבועיים. -טסת: לפני שבועיים. -אכלת שניצל: אע מפולין.
-קנית משהו: לפני שעתיים [?] -קנית משהו שהוא לא אוכל: בבוקר. [כרטיסיה] -היית בהפגנה: כיתה ט'
-היית בקניון: לפני שעה. -היית בבית מרקחת: לאזוכרת.
-למדת למבחן: יום חמישי. -התקלחת: אתמול בלילה. -רבת עם בנאדם: ממ. אתמול
. -הלכת מכות: כיתה ו'
.. -ראית סרט טוב: הוו
, לפני שבועיים במטוס.
-ראית סרט מפגר: אתמול.
-קיבלת מאה במבחן: לפני חודש בתקשורת
.. -דיברת שעה בטלפון: אתמול
-בכית: ממ. בשדה התעופה כשראיתי את אמא.
-האם אי פעם: -התעלפת:
-היית בכנסת:
-היית במשחק של מכבי:
-היית באיקאה:
-נסעת לאילת באוטובוס:
-טסת לאילת:
-עשית צניחה חופשית:
-הרגת מישהו:
:| -נעצרת:

NoWords

New member
אתי, להפליל אותך במשטרה? X:

ככה להרוג אנשים תמימים? ;[
איזו חמודה את, בכית כשראית את אמא
אוווווו.

Eti No Name

New member
נווו זה היה אמור להיות ../images/Emo128.gif! ../images/Emo14.gif

לא הרגתי נווו.
וכן כפרעליה. איך היא רצה אליי אעע.

NoWords

New member
אה כן? כי לרגע חשבתי שהרגת. ../images/Emo12.gif

מצחיקונת P:

mamasitaa

New member
אני עונה ../images/Emo13.gif

שם: יאנה גיל: 14 שם חיבה: יאנו'ש , יאנשוף
כיתה: ט וחמישה חודשים עוד 4 יום
מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: ב ה ו ל י ו ו ד - אולי זה נשמע לכם הזוי אבל זה יקרה!!!! חלומות מתגשמים? יאפפפ
אמונה תפלה שאתה מאמין בה: גלגול נשמות פחד הכי גדול שלך: להיות לבד יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? אלך ואפיק לעצמי ת'דיסק הכי טוב שהיה במילניום!!! ואעשה הכול כדי להיות הכוכבת הכי הכי גדולה של JIVE רקורדס חולשה: ממתקים
אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: =] פלאפון ספר מומלץ: לא לקרוא ספרים!! לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: =] ערבי חחח איפה לא תמצא את עצמך בחיים? בטיול שנתי חחח שאיפה: להיות כוכבת
מקצוע שנוא: =] מדעיםםםם בעעעעעעעע שם מעצבן: נורית בשביל מה היית משלם מיליון דולר? כדי לראות את אדם יוסף
מה רצית להיות כשהיית קטן? =] סופרסטאר והיום? גם
כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? ד' והכי שנאת? ט' (עכשיו!) אתה עייף? יאפפפפפ התקלחת אתמול? יאפפפפפפ והיום? לעעע מה עשית היום? =] קמתי ועכשיו אני במחשב מה עשית ביום ראשון? ישנתיייי
מה תעשה ביום ראשון הבא? אשןןןןן האם אי פעם אמרת תהילים? כעעע בכיתה ב'
אם כן- מתי זה היה? כיתה ב' משו לא ברור!?!?!??! למה אמרת? כי התפללנו בכיתה האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? יאפפפפ האם אי פעם היית על במה?יאפפפפ ברור במה זה החיים שליייי היית בעיתון? אמממממ יאפפפ... =] ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) לע
(עדיין!!!!) האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? יש ליייי פרחים
האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? הוא נגמר אתמול (מעניין למה
) מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? שנה שעברה האם אתה מעשן? לעעעעעעעעעעע אם כן- כמה סיגריות ליום? 0 אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? ברור באיזה שמפו אתה משתמש? כל מיני בעיקר הוואי, כיף ופינוק
למה דווקא בו? כי אמא שלי קונה כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? 4 ובאנגלית? 4 מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? לטוס לחו"ל ולהיות סופרסטאר האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? אולי... ואיך תקרא לילד הראשון שלך? יקיר...
ואם זה יהיה ילדה? רותם\דניאל\יסמין מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? לא משנה מה הדבר האחרון שקנית? פלאפל למה קנית אותו? הייתי רעבה :-\ היה שווה את המחיר? יאפפפפ (יאמממייי טעים!!) יש לך טלפון בחדר? יאפפפפ אכלת פעם צפרדע? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
אם כן- היה טעים?
(יש צורך בהסבר?!?!!) מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? אני בכיתה ט'~!!!! האם אתה לומד נהיגה? בחלומות אם כן- האם כבר עשית טסט? לא.. אם כן- עברת?
אם כן- באיזה טסט:
מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? שניצל
עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? ערנייייייייייי קר לך עכשיו? לא אתה לובש עכשיו צעיף? לא אם כן איך הוא נראה? כמווווו ........... -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: בעעעעע :-! לא זוכרת חיחיחחייחי -ראית את סבתא שלך: הרגע -נסעת רחוק: לא זכור לי -טסת: בגיל שנה
-אכלת שניצל: אתמול -קנית משהו: =] לא זכור לי חח -קנית משהו שהוא לא אוכל: לא זוכרת (אני סנילית קלטו חחח) -היית בהפגנה: =] אווו אווו ! -היית בקניון: אממממממממממממממממממממממממממממ -היית בבית מרקחת: אין תגובה -למדת למבחן: לפני שבועיים -התקלחת: אתמול
-רבת עם בנאדם: =] אממממממממממממממממממממממממממ -הלכת מכות: אממממ! -ראית סרט טוב: היומן
לפני חודש חיחיחי -ראית סרט מפגר: חיפושית בהילוך גבוה לפנייי חודשיים בערך !!! בזבוז כסף וזמן! -קיבלת מאה במבחן: לעולם לא
-דיברת שעה בטלפון: אתמול -בכית: לפנייייי שבוע בערך... -האם אי פעם: -התעלפת: כמעט -היית בכנסת: לא -היית במשחק של מכבי: כמעט -היית באיקאה: יאפפ -נסעת לאילת באוטובוס: לאאא (אוטו!) -טסת לאילת: לא -עשית צניחה חופשית: לאאא אבל זה יקרה חבובים
-הרגת מישהו: ג'וק נחשב?!?! -נעצרת: =] לא!

למעלה