היי פייב

היי פייב

עכשיו בערוץ 2 הולכים לחקות את היי פייב בארץ נהדרת - אני מתארת שקצת יצחקו עליהם, אבל אני מודיעה לכן במקרה ומישהי רוצה לראות - ערוץ 2 עכשיו.

aMiRi GiRl

New member
אמיר בגרסה הנשית!! ../images/Emo6.gif

קבלו !

miri a

New member
הוא גם ככה היה בגירסא נשים כשהיה

בהיי פייב חחחחחחחחחח

aMiRi GiRl

New member
חחחחחחחחחחח

באמת היה קורע!! החיקוי של אמיר ויסקין היה מ-צ-ו-י-ן-! לדעתי שני החיקויים הספציפים האלה יצאו מצוין מבין החמישה... אבל בגדול, החיקוי של היי פייב - היה מצוין וקורע ברמות! והספקתי לשים תמונה בגלל שיש לי כרטיס TV

LOVEאמיר

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifיוווווווו יוווווווו...../images/Emo70.gif

יווווווווווווו כמה צחקתי אלוקים
ירדו לי דמעות בעיניים מרוב צחוק
זה היה קורעעעעעע
וואי איך עשו את אמיר ושחר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די, מי שלא ראה הפסידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
יואו
איך עשו את מייקל
חחחח מסכן
עשו אותו כזה דאב
חחח היה מעולה מעולה מעולה
אהבתי

היה גדול לא הפסקתי לצחוק../images/Emo6.gif

אמיר פיי גוטמן בגרסתו הנשית
שגולם על ידי עלמה זק היה טוב. והקטע עם מייקל איך שעשו אותו כזה דב
גם היה טוב.

LOVEאמיר

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחח אהבתי בעיקר את...

הריב של אמיר ושחר... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "השתתפתי בשיר של שלמה ארצי... צעקתי מחוץ לאולפן שיכניסו אותי... אולי שומעים את זה בשיר..."
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי!! "זה אייל, זה עידן וזהו מבחינתי..." (לא זוכרת מה קיציס אמר, אבל בטח משו בסגנון: "לא שכחת מישו?"... "שיציג את עצמו אם הוא רוצה"
חחחחח ג-ד-ו-ל!!!

aMiRi GiRl

New member
זה היה ברור שמתישו

יגיעו להיי פייב.. היא הייתה ה-להקה של ישראל...
היה ממש מצחיק !

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifזה היה פשוט מעולההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איך שהם עשו את עידן עם השפה העליונה שכמעט ולא רואים...ואמיר - וואו - פשוט מעולההההה
ושחר עם הגבות המשולשות,ואייל על הבלונד הקארה... אחד אחד היה מעולה
אבל הכי הכי זה אמיר ושחר, במיוחד איך שהם רבו והתעלמו אחד מהשני...
... ומייקל גם היה נחמד "אני גר 5 שנים בארה"ב, לא יודע לדבר אנגלית אבל למדתי את המבטא"
ואיך הם עשו כל שניה עם הידיים תנועה הומואית כזאת....חחחחחחחחחחחחחח אני מדמיינת את אמיר רואה את זה ומתגלגל מצחוק

LOVEאמיר

New member
אבל אתם יודעים...../images/Emo35.gif

מה ששידרו אתמול, כמה שזה היה קורע ומצחיק, זה גם העלה בי געגוע מסוים...
HFIVE COME BACK

למעלה