היי, פלוידים!

היי, פלוידים!../images/Emo42.gif

בחרתי לפרוקיט סוף שנה באומנות (פחחח...זה נשמע מוזר להגיד את זה בכיתה ח'
) לעשות על... טוב, נו תנחשו! ANY WAY
נמאס לי כבר לצייר דברים בנאליים כמו את גילמור עם גיטרה והכל, ולהתיחס לשירים!
יש לי כבר כמה רעיונות, אוף קורס!
אבל כמו שמורתי אומרת- אין כמו דרך למצוא רעיון בלדבר עליו עם אחרים. נו, ועם מי אני אדבר על פינק פלויד עם לא איתכם?
אז ספרו לי... מה השיר שהכי "עושה" לכם את זה? מה השיר הזה גורם לכם להרגיש? אתם אפילו יכולים לתאר לי איך אתם הייתם מציירים אותו. פרטי פרטים, חבריה! ותודה מראש, אזמרלדה.

Nir of GondoliN

New member
פעם זה היה הסולו השני של קומפורטבלי

ואין לי דרך יותר טובה לתאר אותו מאשר: לשבת על הר ולהסתכל על העמק ביום שישי אחר הצהריים שטוף שמש לאחר שירד גשם. כן אני מוזר אני יודע. כיום זה אקוס והשיר הזה גורם אצלי יותר מדי סערת רגשות כדי שאני אוכל להגדיר אותו

meandmeandme

New member
אתם יודעים מה!

הזכרת לי! היום בבית ספר המורה שלנו לקחו אותנו להראות לנו איזה סרט כזה על סמים. היא הראתה לנו איזה פרק מהסדרה הישנה הזאת (זאת עם אביב גפן ודנה ברגר ועוד מלא מלא מפורסמים) על התיכון שקוראים לה משהו "..זמן". עיניין של זמן אולי?! לא יודע... אני די בטוח שאתם יודעים על מה אני מדבר... קיצר... זה הגיע איזה קטע ששתי אנשים ישבו בחדר ועישנו חשיש. ותנחשו איזה שיר התנגן ברקע? לא... לא בריק אין דה ואל ולא... זה גם לא קמפטרבלי... אקוז!! כן! אקוז!! טוב אז דבר ראשון שעשיתי זה פצחתי בשירה, אולם מעט שקטה אבל בכל זאת שרתי
. דבר שני שעשיתי (כהרגלי) זה התחלתי לחשוב. למה רק בסצנה עם סמים הם השמיעו פינק פלויד? אני יודע שלפינק פלויד תמיד הייתה סתיגמה של "להקה של מסוממים" ונכון שחלק נכבד ממעריצי בשנות ה60-70 היו משתמששים בסמים. אבל חלאס! שאלתי פעם ילד אם הוא מכיר פינק פלויד והוא ענה לי: "זו לא הלהקה הזאת של המסוממים?" ואז הוא התווכח איתי (איתי!!!) שעות... (שעווות!!) על זה שפינק פלויד היו תמיד על סמים ושרק נרקומנים ומסוממים קנו את הדיסקים שלהם...
... קיצר... פינק פלויד זה לא רק בשביל מסוממים.

Nir of GondoliN

New member
ציטוט משל גילמור! (לא מדויק)

"U probably think we are a drug orianted group. Wer'e not realy. U can trust us" מפומפיי איזה איש!

malolds

New member
כן הוא אפילו אמר:

"שניה של The Wall יותר חשוב לי מהכותל" אתם יכולים להוכח על זה אבל זה מה שהוא אמר.

VeraLynn

New member
נכון :)

נכון, הוא היה בהופעה של רוג'ר ווטרס מתי שאני הייתי שם ויצא לי לדבר איתו קצת

מעניין מאוד, meandmeandme

אם כי לא קשור למה ששאלתי:) חפיף. לדעתי זה בגלל שפינק פלויד מזוהים הרבה מאוד עם מוזיקה דיי הזויה... שלא תמצא בכל מקום.. כמו ההרגשה של סם.

PINK FLOYD FAN

New member
גם לייייי

השיר אקוס גם גורם לי לסערת רגשות במיוחד שראיתי אותם שרים בפומפיי זה עשה לי מאין גאווה להיות מעריץ שלהם וזה נורא מיוחד לשמוע את החלק הראשון

נימרודל

New member
הממ. אני חושבת ש...

שאת וויש יו וור היר. זה מזכיר לי א)את האחד שלי(תבינו לבד) ב)את הזמנים ביסודי שהלכתי למסיבות ושיחקנו 100 נשיקות ומשום מה חשבתי שיש מישהו שיבוא לתת לי נשיקה למרות שזה אף פעם לא קרה ואז אחרי כמה זמן היתי הולכת לצד מתבאסת ומנסה לשכנע את עצמי לא לבכות. ג)את כמה שאני מרגישה בודדה לפעמים. אני הייתי מציירת את השיר הזה בצורה שהרבה אנשים היו חושבים ל"דוחה" עם מלאך גוסס זוב דם, או כאיש ואישה רוקדים צמוד יחד לא רוצים להיפרד. רוצים להישאר אחד בזרועות השני ככה לנצח. זה מנוגד אבל אני יצור מוזר...

Nir of GondoliN

New member
בהחלט מוזרה, אך מעניינת

וזה באמת לא רע. בכלל מכל ההודעות שלך בפורום אפשר לראות שאת מאוד (מאוד) בוגרת לגילך. המשיכי כך!

yuvalpik

New member
אין שיר אחד!../images/Emo4.gif

אי אפשר לשים שיר אחד ולהגיד שזה "ה"שיר הכי טוב של פינק פלויד כי זה בלתי אפשרי! יש כל כך הרבה שירים מרגשים, מהסוג שמעביר בך רטט ואת ההרגשה הזאת בעצם אי אפשר לתאר! יש כל כך הרבה אופציות לשיר הכי טוב שזה פשוט בלתי ניתן לפתרון. אם הייתה איזו רשימה של 10 השירים הכי הכי..... לא לפי דירוג, אני מוסיף כי גם כאן צריך לבחור מקום ראשון. דארק סיי אוף דה מון זה האלבום הטוב ביותר שיצא אי-פעם וכל השירים בו מרגשים בצורה בלתי רגילה. יש את מדל שהוא אלבום מצויין(תקראו את הביקורת שכתב אחד החברים בפורום אגדות רוק) אטום הארט מאדר-רוק מתקדם פלוידי. מה עוד צריך להוסיף? ויש עוד כל כך הרבה, שאני לא אכתוב כי אין לי כוח אבל לסיום אני פשוט אגיד שאת פינק פלויד אי אפשר לצמצם לשיר אחד, כי יש כל כך הרבה סגנונות שפינק פלויד משתייכים אליהם בגלל שהם ניגנו כל כך הרבה זמן, ועברו כל כך הרבה תקופות של מוסיקה. שאם שומעים משהו אחד, חייבים לשמוע את הכל

yuvalpik

New member
הנה כמה שירים שעושם לי את זה

אילו שירים שבכל פעם שאני שומע אותם, אז אני מרגיש כאילו כל העולם עוצר ויש מן הילה כזאת אם תרצו.......... תהני see saw a saucerful of secrets jugband blues remember a day apples & orenges echoes dogs eclipse astromomy domaine see emily play time us & them hey you אין סוף...... כאילו, יש עוד כל כך הרבה אבל נראה לי שצימצמתי את זה בצורה הכי טובה שיכולתי......

m o r i n k a

New member
היי לכולם...

אני דיי חדשה בפורום הזה ובנוסף מטורפת על הפלוידים בצורה שלא ניתנת לתיאור... בכל אופן... החיבור שלי עם מוזיקה נקבע על פי תקופות, מוזות ומצבי רוח... ובמיוחד החיבור שלי עם פינק פלויד. לכן קצת קשה להצביע על השיר שהכי "עושה לי את זה"... אבל אני חושבת ש Echos ו - Have A Cigar הכי "עושים לי את זה".. ובגדולללל

ברוכה הבאה לך ../images/Emo13.gif

דווקא על האב איי סיגר לא חשבתי כשיר שמעביר בי תחושות, אלא פשוט לצייר אותו כמין מחאה על מה שהוא מדבר באמת... אבל זה מעניין. מה הוא גורם לך להרגיש?

meandmeandme

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני חייב להודות שהבחירה של "קח לך סיגריה" בהחלט הפתיעה אותי. אבל כשאני חושב על זה... אם אני ממש עצבני על איזה מישהו, במיוחד אם זה איזה ממסד כלשהו, אז אני יכול לשמוע את השיר הזה ופשוט להתרחפן מכמה שהמילים הנכונות והמתוחקמות והכול הכועס של רוי הרפר. והסולו... פיי... אני אפילו לא יתחיל

HelterSkelter1

New member
קצת קטנוניות...

התרגום המדוייק של "Have A Cigar" הוא "קח לך סיגר". זה משמעותי בגלל המסר של השיר. סיגר נחשב דבר יוקרתי ויקר יותר מסיגריה, והוא מייצג בין השאר, אנשים עשירים. לכן זה סיגר ולא סיגריה. עד כאן הקטנוניות

למעלה