היי, פלוידנים...

היי, פלוידנים...

חזרתי לאחר גלות קצרה
או שמה אני צריכה לטקטק
כי ראיתי שיש מלא ריבים... אז לדעתי, אנחנו פורום של אנשים אינטיליגנצים (היי, אנחנו שומעים פינק פלויד!
) ואין סיבה שנקלל ככה...זה מתאים לפורום ווסטלייף מלא בנות 12... אז בבקשה... ולענייני: איזה דברים שהם ל-א דיסקים של פינק פלויד יש לכם? אני אתן לכם דוגמא.. יש לי לונג יפה כזה של חומה ע ציורים של כולם וכתוב עליו "פינק פלויד" הוא ממש נאה:) ויש לי חולצה של החומה. אני בטוחה שלכולכם יש יותר... אז בואו ספרו לנו, ואם יש תשאירו תמונות!

yuvalpik

New member
דברים של פינק פלויד

יש לי לונג של הפטישים הצועדים מהחומה יש לי את הפוסטר המגניב של הבנות הערומות האלה שמצויירים להן על הגב עטיפות לכל מיני אלבומים. חולצה של וויש יו וור היר וחולצה של דוויז'ן בלס

Yael Floyd

New member
אממ............

יש לי פוסטרים של הצעקה מthe wall, momentary lapse of reason, animals ופוסטר ענק שמצויירים על כולו משולשים ובתוך המשולשים תמונות של כל מיני דיסקים של פינק פלויד, וברקע ציור של הראשים מדוויז'ן בל. יש לי חולצה אמריקאית של המורה מהחומה, רק שהיא קצת מתפוררת..
(הצלחתי לשכנע מישהו להביא לי אותה), חולצה של אנימלס וחולצה של דארק סייד (שאם אני זוכרת נכון... טליה עדיין לא החזירה לי!!!!) ו....... אממממממ........... אה, שרשרת של הפטישים מהחומה. וזהו נדמה לי

yuvalpik

New member
מאיפה השגת?

רגע, הפוסטר של הצעקה, איך הוא נראה? כזה צבעים כהים ומרוחים כאלה? או כמו פוסטר של הסרט? בכל לונדון חיפשתי את הפוסטר של הדי וידי של החומה זה זה?

Jam Head

New member
גם לי יש תמונה של הצעקה...

וקניתי אותה בחנות - "תומר" בת"א. תמונה ענקית , מטר וחצי על 75 ס"מ משהו כזה. התמונה הכי יפה בחדר שלי. צילמתי אותה פעם , אבל הקובץ גדול מידי.

Yael Floyd

New member
גוונים ירוקים-כחולים

ידיד שלי הזמין לי מפוש-פוסטר ליומולדת עם עוד כמה דברים שלהם אה, ושכחתי להוסיף, גם ת'סרט החומה בדיוידי. זה לא הפוסטר מהסרט.

למעלה