היי פליז צריכה לקבל תשובה

היי פליז צריכה לקבל תשובה

אני עבדתי ביום הבחירות במפלגת קדימה כמשקיפה בסניף כפר סבא . הבטיחו לי כסף תוך חודשיים ועברו כבר 3 חודשים..הם אמורים לשלוח לי את זה בדואר אין לי ממש את הטלפון של הפעילים שאוכל לשאול אותם לגבי זה.. איך אני יכולה להשיג את המספרי טלפון שלהם או לפחות לברר על הצ'ק שבדרך ? תודה, ליאת.

alonnn123

New member
עבדו עלייך

ככה זה כשעובדים עם קדימה

אשרת

New member
בליכוד כבר שילמו את המשכורות?

העיכוב במתן המשכורות לפעילים ביום העבודה, לא קשור בכלל למפלגות, אלא למדינה. ברגע שהכספים מגיעים למפלגות הם מעבירות זאת לפעילים.

alonnn123

New member
זה היה סתם בצחוק

לליכוד אין יותר מדי כספים מיותרים לעומת קדימה עם כול תורמיה המסתוריים..

אשרת

New member
אתה לא הבנתי אותי אם כך :)

מי שמשלם את המשכורות לפעילים, זאת המדינה דרך המפלגה. המשכורות לא באים מתוך כספי המפלגה. :)

bhnadav

New member
לא היית בקשר עם איזה סניף?

לא חתמת על משהו? איך כל זה התנהל? אשמח לכל פרט שכן יש לך. אפילו שם של מישהו שהועסקת "אצלו".. האם קבלן, האם ספציפית הסניף (והמפלגה), האם אדם מסויים מהמפלגה.. אולי אוכל לעזור.

כן...

אני עם השלומפריות שלי איבדתי את המסמכים שחתמתי עליהם... אחד הפעילים העסיק אותנו בסניף כפר סבא, אחד בשם מוטי מימון (אני לא בטוחה שזה שם המשפחה שלו) הבטיחו שתוך 45 יום הכסף יגיע.. ולא הגיעה שום התראה מהדואר.. איך אני יכולה להשיג את אחד הפעילים ??

bhnadav

New member
שנייה.

את בקשר עם אנשים נוספים שעבדו יחד איתך? יש מצב שיש להם מסמכים, פרטים, משהו? הייתם בקשר עם הסניף? עם עוד אנשים חוץ ממנו? אשמח לכמה שיותר פרטים כדי שאם אני אוכל לפעול, שזה יהיה אפקטיבי.

פלורי2

New member
bhnadav מה אתה מנכ"ל קדימה

תפסיק לצחוק על האנשים ולהתיימר לעזור להם, מי אתה בכלל? שב בשקט ואל תשלה צעירים שתעזור להם

לא...

לא הייתי בקשר עם עוד אנשים.. עבדתי שם לבדי.. מקווה שתוכלו לייעץ לי מה לעשות ! בוקר טוב..

קוב001

New member
אני עבדתי בליכוד מס' פעמים!!

לא היה ולו פעם אחת שלא שילמו..!!! נכון..זה לקח כמה חודשים..אבל תמיד שילמו!! גם בבחירות לעיריה וגם לכנסת! קדימה זה סיפור אחר. את צריכה קשרים עם הקיסר כדי שילמו לך.. אין מפלגה,אין למי לפנות.. יש בוס!

אשרת

New member
אין שום קשר.

אתה בעצמך אמרת שלוקח לזה כמה חודשים. אז לידיעתך בלבד, המשכורת שניתנה לך מטעם הליכוד, לא הגיע מכספי המפלגה, אלא מכספי המדינה.

יש לך הוכחות להשמצה שלך?

כי אם לא תביא אותן בשלוש השעות הקרובות (עד 1600) - ההשמצה והשקר יביאו להרחקתך..

קוב001

New member
אני כותב זה מוגזם!!!!!!!!!!!

אסור לדבר פה?!? מישו השמיץ?!?! מישו קילל?! אתה פשוט מגזים!! אתה מתנהג בצורה חצופה בסמכות שלך וכל מי שכותב מילת ביקורת נגד קדימה מועף מכאן.. כשאני מפגין מתחת לבית של אדם פוליטי בטענה שהוא "נרדם בשמירה" על המדינה.. נראה לך הגיוני לדרוש מהמפגין להוכיח ש"הוא נרדם"??!?! אולי הוא ער,רק לא שומר?! מותר לשמוע ביקורת גם כשהיא לא נעימה לאוזן!! אנחנו לא באוזבקיסטן ולא באיראן!! ואם אתה מתכוון להעיף אותי בגלל שכתבתי שאולמר קיסר.. פשוט תעיף!! אל תחשוב פעמיים! אני לא מתכוון לכתוב בפורום שמנהלו יגיד לי מה לחשוב ולכתוב!!

מכיוון שלא הבאת סימוכין לעניין,

ואתה רק ממשיך להתלהם, בצורה שמזיקה לפורום, אני לא מוצא מקום להעמיק את השיחה עימך ולהשאיר אותך בפורום. רבים הם האנשים בפורום זה שמביאים ביקורת נוקבת, כנה ועניינית גם כנגד מפלגת קדימה. אנשים אלה הם חלק בלתי נפרד ואני שמח על השותפות שלהם בפורום. אתה לא אחד מהם. פנה לתקנון הפורום, אם ברצונך לשוב ולכתוב בו.

למעלה