היי, פספסתי אתמול את הפרק

moran14h

New member
שום התקדמות בעלילה ..כרגיל..

לא הפסדת משהו שלא תראי ביום ראשון..

Passion4Life

New member
וזה מה שהיה אתמול בתשוקות.. ../images/Emo141.gif

תאביטה וטימי חיפשו אחר שיקוי הרגעה כדי להרגיע את חבריהם מהמרתף. את השיקוי היא מפזרת על סף הדלת אך ללא הועיל, חבריהם של טימי ונסיכתו עצבנים מתמיד! תאביטה מבינה שהם כועסים מאוד והרעשים לא ייפסקו עד שצ'ריטי תעבור לדארק סייד. גרייס ששומעת רעשים באה לראות מקרוב את התופעה.. איב מאבדת את עשתונותיה וכמעט מספרת לטי סי הכל עד שלפתע (הפלא ופלא) מצלצל הפלאפון וקרואים לה לעזרה כי היוו יריות במזח ואשה נורתה למוות. ויטני וצ'אד עדיין מדברים על זה שבקרוב הוא יגלה מי הם הוריו. סאם, לואיס, האנק, תרזה ואית'ן ואיב מגיעים למזח ולואיס פותח את הגופה המכוסה והוא נבהל לגלות שזאת בעצם..... (אבל זה לא שרידן....) זהו.

Passion4Life

New member
../images/Emo6.gifחופשי... איך הם משחקים אותה...

כאילו ראו איזו רוח...

moran14h

New member
משעמם לי

אני רואה שאתם גם כאן..בואו נרקום מזימות ..

Passion4Life

New member
../images/Emo163.gifיאללה בכיף! ../images/Emo151.gif ../images/Emo153.gif ../images/Emo70.gif

על מי נסתלבט?

moran14h

New member
יש הרבה אפשריות

יש או אנשים מהפורום (שזה יהיה קל) או לאתגר את עצמנו וננסה לעזור לקיי להשיג את מיגל או לטאביתה להרוג את צ'ריטי (אני מאוד אוהבת את האופציה הזאת..)וכאלה.. מה דעתך?

Passion4Life

New member
אני חושב דבר כזה ../images/Emo188.gif

בואי נתסלבט על אהבתם הלא ממושת של הזוג הכי לא ממומש... קבלו אותם.. : פילאר והאנק!

moran14h

New member
בוא

אבל למה לא ממומשת? אני כמעט בטוחה שפילאר אנסה את האנק שכהוא היה קטן..ואז תרזה היא בעצם הבת שלו.

Passion4Life

New member
חחח אנסה את האנק ../images/Emo6.gif

אולי גם מיגל הוא בנו של האנק וככה ייצא שהאנק ולואיס אחים וככה משפחת לופז פיצ'גרלד היא משפחתה החורגת של משפחת בנט.

moran14h

New member
לא..זה יצא שהאנק הוא אבא חורג

במובן מסויים ללואיס אבל כן..הם באמת יהיו קורובים.. ואז קיי מסכנה תיהיה אחות של מיגל..מואאהאהאה!
(סתם..קיי מסכנה..)

moran14h

New member
צודקת

פיאלר פרוצה עד כדי כך שהיא כבר סיימה עם כל גברברי הרמוני.. אז היא עברה ללסביות.. תצפי בקרוב לראות עוד תינוק למשפחת לופז פיצ'רלד מבת'..

I n n u e n d o

New member
טעות.../images/Emo58.gif

זה התינוק של שרידן ובת' גנבה לו אותו... ושגוון גילתה אותה בת' דרסה אותה

I n n u e n d o

New member
../images/Emo58.gif

תראי גוון ובת' היו באותה מרפאה[גוון נראה לי בהריון] והיא שמעה את הרופאה של בת' מדבר איתה ואז היא הבינה..

I n n u e n d o

New member
אה ו...../images/Emo58.gif

אפילו שאית'ן כבר לא קריין הוא ושרידן עדיין קרובים ואית'ן וגוון נשואים וכל זה..

למעלה