היי, פעם ראשונה בפורום וזה :)

May2112

New member
היי, פעם ראשונה בפורום וזה :)

חח טוב סיימתי עכשיו את העונה הרביעית עם כל הספיישלים ואני באמת צריכה אנשים שמבינים למה בכיתי בEND OF TIME (בשני החלקים אם להגיד את האמת XD)..

shoham95

New member
אנשים שמבינים למה בכית באנד אוף טיים- זה כאן

אם הייתי מקבלת שקל על כל דמעה שלי באנד אוף טיים, הייתי יכולה לקנות את מופאט (וכך להכריח אותו לכתוב מה שאני רוצה
).

shaharEB

New member
ברוכה הבאה
את כל כך לא לבד, מובן

לחלוטין

תחפרי לנו קצת
סיימת אחלה עונות !

May2112

New member
חח תודה!

אהמ.. האמת שיש לי שאלה מהפרק- האישה הזאת שעזרה לווילפרד, מי זאת? היא נראית לי אמא\אשתו של הדוקטור כזה..
עונים על זה מתישהו?

timetraveler900

New member
ברוכה הבאה :)

אני סבורה שהאישה הזאת היא אמא של הדוקטור (כי ככה מסתכלים רק על אמא), אבל לא נותנים לנו תשובה מפורשת. למרות שכשוילף שואל את הדוקטור מי היא הייתה הדוקטור לא עונה לא ויש שוט של סילביה (אמא של דונה) כשהיא לא בפוקוס ומאחוריה מרחוק דונה (שהיא כן בפוקוס). אני חושבת שזה מראה על כך שזה די ברור שהיא אמא שלו.

יעלי1232

New member
איזה הסבר מעניין .

אני גם חשבתי,
אבל בדוקטור כמו בדוקטור , בעיקר בפרקים של ראסל, יש המון דברים שהוא ירמוז ויתן לך לנחש לבד. אם הם ברורים מאוד (מה הדוקטור האנושי לחש לרוז) או אם הם פחות ברורים (מי זו האישה הזו)

shaharEB

New member
ענו לך מתחתיי :) רוב הסיכויים שהיא אמא שלו,

עד עכשיו לא נתנו לנו על זה תשובה.. אני מקווה שיסבירו לנו את זה מתישהו האמת..זה מסקרן

יעלי1232

New member
עונה 4 היא כולה דמעות בערך.

והיא מקסימה. וכן , אנד אוף טיים זה לגמרי לבכות .

May2112

New member
עונה 4 בינתיים הייתה הכי טובה חח

הדוקטור החדש לא משתווה כל כך אבל לדיוויד טננט ><

meilla

New member
כי הוא לא צריך להשתוות לדיוויד

הוא צריך להיות הדוקטור ה11.

May2112

New member
בדיוק!

הוא צריך למצוא איך הוא מביא את הדוקטור למשהו חדש והאמת שעד פרק 10 (שהיה הראשון שבאמת אהבתי בעונה ה5) זה נראה כאילו הוא מנסה לחקות את הדוקטור הקודם..

meilla

New member
צריך לזכור שהכתיבה והמשחק

שאת רואה בעונה הזאת עדיין בתהליכים, הם עדיין לא היו שלמים לגבי האישיות של הדוקטור ומאט היה צריך להיכנס לתפקיד.(תזכרי שגם את האישיות של הדוקטור הקודם לא ראינו על התחלה).
לאט לאט לקראת סוף העונה הזאת רואים שיפור במשחק ובדמות, ורואים בעונות הבאות משהו ייחודי משלו.
בקיצור תני לזה זמן.

כן את יכולה שיהיה לך דוקטור מועדף, אבל להשוות בניהם זה ניראה לי ביזבוז.

יעלי1232

New member
לגמרי. הוא מוצא את הדוקטורנס שבו

ובעונה שש כבר יש לו את הייחודיות שלו לגמרי.
ובאמת שאין מה להשוות.

למעלה