היי פעם ראשונה שאני כאן

היי פעם ראשונה שאני כאן

אני לא יודעת אם אני א-מינית ולכן אני פונה לכאן גיל ההתבגרות שלי חלפה ללא כל צורך למשיכה מינית אולי נשיקה וזה הספיק לקשר הראשון שלי בגיל 18 הגענו רק לנשיקה וזה הספיק לי.כשהייתי קטנה והייתי מטיילת בגיל 17-16 עם קבוצת חברות כולן היו מדברות על מה הן היו עושות לאיזה בחור אם היו יכולות ולי זה היה נראה כאילו זה בעצם תירוץ לליכודן ביחד, קוד חברתי..אני לא זייפתי פשוט אמרתי שעוד לא התעורר בי הצורך לכלום. תמיד הייתי עוף מוזר לדעת חברותיי. היום גיל ההתבגרות כבר מאחוריי ואני בת 25. בגיל 21 הכרתי בבחור שהתאהבתי מעל ומעבר והתעורר בי לאחר שניסה כמה פעמים להרגיל אותי למגע התעורר בי החשק אליו ואולי הייתי סוג של מכורה אליו. התעורר בי החשק המיני והרגשתי כל כך חיה!!! כאילו פתאם הבנתי מה קרה ומה בעצם מניע את העולם באמת..הצורך לקרבה ומגע. לאחר שהקשר הסתיים לאחר אין ספור פרידות והתחלות . עם כל האהבה שנותרה בי אליו ניהייתי שוב קרה ושוב לא נמשכתי(גם לא אליו), למעשה חזרנו באחת הפעמים וכבר לא יכלתי שיגע בי(דבר טבעי לדעתי) אבל משהו קרה ..למרות שהתגברתי (נותרו געגועים לתחושה הפיזית שהכרתי איתו ואליו)התחלתי לצאת עם בחור שמאוד מצא חן בעיני אך לא יכלתי שיגע בי מעבר לחיבוק, יצאתי עם עוד כמה ואת כולם השארתי על תקן נשיקה וחיבוק. שמונה חודשים ואין לי צורך למגע לא שלי ולא של אף אחד(כפי שמתארים את הא-מיניים), אני בכלל לא חושבת על זה או חושקת בזה. חושבת ש"רק עם האוכל התאבון בא"אבל עד האקס שלי לא חשתי בצורך או עוררות למרות שאהבתי מלבדו. היחיד שבעצם גרם לי להרגיש נורמלית. מאז אני פשוט שוב כמו שהייתי לפניו יוצאת עם בנים -מנסה להגיע למצב כלשהו ומנתקת את הקשר לפני שזה מגיע למשהו אינטימי מדי פיזית ורגשית. שאלה שלי אם זה גם תסמין של א-מיניות ..אני מסוגלת חודשים ואף שנים מבלי מגע פיזי. אבל בתקופה עם האקס לא יכלתי בלעדי הקרבה הזאת. תודה ומחכה לתשובה

היי

אני לא בטוחה אם הגבתם לי משום שאין אני יודעת איך השירשור מתבצע... אבל לא הבנתי כלום מהתגובות.. אני אשמח לתשובה חדה.. אני מאוד בעייתית גם עכשיו שאני מנסה שוב ליצור אינטימיות זה לא קורה לי. לא מצליחה שוב להרגיש..גם במצב פיזי אינטימי אני מנותקת.

p019

New member
ברוכה הבאה../images/Emo212.gif

אני חייבת להודות שהסיפור שלך מבלבל אותי. אני לא ממש יודעת איך להגיב. ללא הסיפור עם האקס שלך הייתי אומרת שאת נשמעת א-מינית. על פי הסיפור עם האקס הייתי אומרת שאת בעצם לא א-מינית אלה מדובר בבעיה אחרת - וכדי לפנות לטיפול מקצועי לנסות לפתור את זה. מצד שני - אולי אנחנו מתרגמים את מה שקרה אם האקס בצורה לא נכונה. יכול להיות שההתאהבות הריגשית החזרה אליו גרמה לך לקבל את נקודת מבטו על עניין המין (אין ספק שהתאהבות = חוסר עיזון נפשי רב
שיכול לגרום לנו לעשות דברים שאינם טיבעיים לנו - כמו להתחתן
). ברגע שההתאהבות עברה - גם הלא בדיוק משיכה עברה. אבל זה נראה לי קצת לא סביר. כיוון שמשמע שאת לא מרוצה מהמצב - הייתי מציעה שבאמת תפני לעזרה מקצועית - הם יוכלו לתת לך תשובות ארבה יותר מצלחות ממני. רק תזכרי שרק אדם אחד יכול לענות על השאלה אם את א-מינית או לא - וזו את.

היי בשנית

תודה על התשובה אני לא כ"כ יודעת אם אני א-מינית אבל יודעת שכל הבנים חוצ מהבחור היחיד שאהבתי מעל ומעבר כשניסיתי להתקרב שום דבר לא נוצר, למעשה זה יוצר ביננו תמיד קרע בשלב של המגע. כי אז פתאם אני לא חרדה, אבל כן לא ראה מה הטעם. ואני יודעת שכמעט כל אחד(ולא שהיו רבים) טען בפניי שלדעתו עליי ללכת לייעוץ. לא לדבר שעד גיל 21 לא רציתי שיגעו בי וגם לא אותו אקס מיוחל.. לקח לי הרבה זמן להרגיש את המשיכה. אבל כשזה קרה..כאילו הבנתי..מה יש במושג הזה-מין- ומאז שוב איבדתי. גם היום אני עדיין אוהבת אותו..אולי גם פגועה ובגלל זה לא רואה את המשיכה ביננו..איך תכל להתקיים כי חלק גדול ממיניות אצלי ואולי לכולם הוא הרגש שבדבר והאמון ואם זה נפגע אז בי לפחות נוצר קרע וקור-פריג'דיות מסויימת אני והוא עדיין מדברים פה ושם ולפעמים אני חושבת שהוא רוצה לחזור אבל אני יודעת שזה לא יכול לקרות כי אין לי אליו צורך מיני יותר. היה בחור אחר שממש חיבבתי וחשבתי שהנה אחד שאוכל להתאהב בו וגם מושך לכל הדעות שברגע האמת פשוט ברחתי לו. כי לא הרגשתי פשוט כלום. בגלל זה זה נושא שנוי במחלוקת אצלי..ולא יודעת אם זה טבעי.. אולי אני פשוט בררנית יתר על המידה, אבל אותו בחור שחיבבתי אחרי האקס שאהבתי גם מצא חן בעיני ואפילו מאוד ולפתע חזרתי לנקודה שבה הייתי עד גיל 21. נ.ב אני מסכימה שחתונה זה דבר ממש לא בריא אבל אהבה...:> אני חושבת זה הדבר שמחזיק אותנו

snoopytush

New member
הי אדמונית יקרה

אני חושבת שעליתי על ההסבר לתופעה. כמו שאמרת הבחור שלך הרגיל אותך למגע והתהליך התרחש בהדרגתיות. לוקח לך יותר זמן להכנס לקטע כי הקטע הרגשי כנראה חזק יותר אצלך. פשוט תמצאי משהו שיהיה מספיק נחוש בדעתו תסבירי לו את המצב ותתקדמו לאט לאט. אני מאמינה שתצליחי. בהצלחה!

p019

New member
זו היתה בדיחה בקשר לחתונה

למען האמת - אם מצליחים למצוא מישהו שגם אוהבים וגם מסוגלים "לסבול" 24 שעות בימימה - אני בהחלט חושבת שחתונה זו דרך טובה להביע את זה אחד כלפי השני - ויותר חשוב -כלפי הסביבה.

:)

כן, גם אני די התבדחתי. אני מאמינה שחתונה נועדה למסגרת ומיסוד האהבה. לא כולם יודעים את האומנות שבלשמר את הנישואים וזה החבל. לגבי הרגשות וזמן והשקעה הבחור שמצא חן בעיני היה איתי 3 חודשים מבלי שנגיע למצב אינטימי כנראה שהבעיה שלי לא רק יצירת הבונד הזה אלא גם לדעת להרפות. אולי אני עדיין אוהבת את האקס במידה כזאת שהכל מרגיש חסר טעם. ולמרות שאחרים יכולים למצוא חן בעיני , איני מרפה. אולי באמת זאת הבעיה. אבל עדיין מוזר לי שאני מתפקדת ככה. בכל מקרה תודה רבה לכל המגיבים והתשובות שבת שלום.

למעלה