היי... פשוט מתוך סקרנות,

היי... פשוט מתוך סקרנות,

אילו דתות פגאניות מיוצגות פה? אני עצמי סוגדת לענת, אלת הצדק, לאשרה, אלת הפריון ולעשתרות, אלת ה
א ה ב ה
...

Nizzan Cohen

New member
ברוך הבא ../images/Emo9.gif.

קודם כל, במידה ואין פה נציג נוסף של דתך - אתה יותר ממוזמן להיות הראשון
. שנית יש פה עד כמהשאני יודע וויקיאנים, אסטרוארים, "צועדים בדרך הדרואיד" (ככה הגדיר את זה פעם ג'סטין. תקנו אותי עם ההגדרה אינה נכונה.), אותך, וכמה סוליטריים (לא משוייכים לדת ספציפית... [כמוני
]). "הנאה המטבח בענייך ?" "נאה !" "הנאים החדרים בענייך ?" "נאים !" "אם כן - שב עימנו ..." ...

L e s t a t

New member
"סוליטרי"

"סוליטרי" (Solitary) הוא מצב "חברתי", לא דתי. זאת אומרת שהאדם המדובר הוא "זאב בודד", לא נמצא בקבוצה כלשהי, ללא קשר לדת בה הוא מאמין (אם בכלל). אולי אתה מתכוון שאתה אקלקטי?

Nizzan Cohen

New member
חחחח.... אופס.

קורה שטועים. אתה צודק. זכרתי שיש מונח נכון... ומשום מה חשבתי שהכוונה לסוליטרי שהוא מי שלא עובד עם קוון או עם קבוצה (עובד לבד) בדרך כלל בספרים. טעיתי. אז נימנע מעצמי את החזרה על אותה טעות...... אתה יכול בבקשה להסביר לי מה זה אקלקטי ?

L e s t a t

New member
אקלקטי

"ומשום מה חשבתי שהכוונה לסוליטרי שהוא מי שלא עובד עם קוון או עם קבוצה (עובד לבד) בדרך כלל בספרים." לא היית רחוק. אבל זה לא מונח שמתאר מצב דתי. "אתה יכול בבקשה להסביר לי מה זה אקלקטי?" המונח "אקלקטי" מתייחס למישהו ששואב ממקורות רבים ולא מתמקד בדבר אחד. זה יכול להיות במוזיקה, זה יכול להיות גם מבחינה דתית (ניאו-פגאנים רבים והרבה ניאו-וויקאנים, למשל, הם אקלקטים).

Nizzan Cohen

New member
תודה ../images/Emo13.gif.

אז אתה צודק. אני עונה להגדרה אקלקטי.
. תודה שהערת והארת לי
.

למעלה