היי- פתיחת דף אוהדים חדש למירי בפייסבוק

mimishh

New member
היי- פתיחת דף אוהדים חדש למירי בפייסבוק

אני היום פתחתי דף אוהדים רשמי. הדף הזה יהיה מלא בתכנים ישנים וחדשים של מירי. העקרון שעומד מאחורי זה שיהיה רב שיח אמיתי ואנשים מהצוות של מירי ומירי עצמה שיעמדו מאחורי הדף אוהדים הזה. את מוזמנים להצטרף:) תודה מירב

Crurifragium

New member
אם אתם כבר שמים תכנים, ומערבים אנשים

מהצוות של מירי, או את מירי עצמה, למה לעשות את זה בפייסבוק ולא באתר של מירי?

I מ י ר ב I

New member
הפייסבוק היום הוא ה-כלי

נכון שאתר זה טוב,אבל כמות החשיפה היום בפייסבוק היא היסטרית. והרעיון לדף הזה הוא מצוין לטעמי!

veredmp

New member
כן, פייסבוק הוא כלי יח"צני מעולה

ואין מניעה לעדכן דברים גם באתר וגם בפייסבוק. וכמובן, הכי חשוב, בפורום

Crurifragium

New member
תלוי במטרה

הרעיון הבסיסי לדף כזה הוא מצויין. פייסבוק כפלטפורמה - קצת פחות. היתרון המרכזי של פייסבוק הוא שזה חוסך את העבודה הראשונית בהקמת התשתית הנדרשת באתר, ובתחזוקה אח"כ. לא הבנתי מההודעה של מירב (mimishh) האם עבודתה על האתר היא בהתנדבות או שזו עבודה רשמית בתשלום, אבל אם האופציה הראשונה אז הבחירה בפייסבוק בהחלט מובנת. מנגד יש את החסרונות. רשימה לא מלאה כוללת: 1. חוסר שליטה. אמנם זכויות היוצרים נשארות בידי בעליהם, אבל התכנים עצמם מנוהלים על ידי פייסבוק.: * לא ניתן לוודא שמשהו שרוצים להוריד באמת ירד ולא יהיה זמין. * אם יש משהו שלגטימי מבחינת מירי להעלות אבל לא מבחינת תנאי פייסבוק אז אסור לשים אותו. * אם בעתיד ירצו לזוז למקום אחר (כדי להוסיף אפשרויות שאין בפייסבוק, או מכל אחת הסיבות האחרות) אז יתכן ולא ניתן יהיה להעביר את כל התכנים. ודי סביר שפייסבוק לא הולך להיות מקום מתאים במשך כל תקופת הקריירה של מירי. חבל לנטוש מאחור דברים שיכולים להיות מעניינים גם כהסטוריה בעתיד. 2. האפשרויות והעיצוב הם אלו שפייסבוק מאפשר. אם זה מספיק טוב אז זה, כמובן, מספיק טוב. אבל אין אפשרות משחק, לא ניתן לשפר או להתאים את המראה או צורת הפעילות. לא ניתן לאפשר לעשות משהו שפייסבוק לא מאפשר, או בצורה יותר נוחה או מתאימה ממה שפייסבוק מאפשר. 3. פייסבוק הוא כלי סגור, לא ציבורי. יש אמנם הרבה מאוד אנשים עם חשבונות פייסבוק, אבל אני מקווה שאף אחד לא יופתע לשמוע שזה הרבה (הרבה) פחות מ100% מגולשי האינטרנט: * אנשים בלי חשבון פייסבוק לא יוכלו לראות את התכנים. (גם לא להשתתף, אבל יתכן שלזה גם באתר הפרטי ירצו ניהול משתמשים) * התכנים לא יהיו זמינים במנועי חיפוש (אפשר גם באתר הרגיל אם רוצים, אבל אין אפשרות אחרת בפייסבוק אם לא רוצים) * קישורים לתוך האתר יכולים לא לעבוד לאנשים שלא נכנסו לתוך חשבון הפייסבוק שלהם * אין כלים אוטומטיים טובים שלא דורשים כניסה לפייסבוק בשביל לדעת אם יש עדכונים או שינויים. * אנשים שאולי רוצים להתעדכן כשהם לא ליד מחשב שלהם, אלא במחשב של מישהו אחר, או ציבורי, יאלצו להכנס משם לחשבון הפייסבוק שלהם (ולזכור את הסיסמא בשביל זה, יש עדיין אנשים שיש להם בעיה עם זה) 4. יש הרבה חברות וארגונים שחוסמים גישה למקומות כמו פייסבוק ממקום העבודה. אבל אף אחד לא עושה את זה לאתרים קטנים יותר, או שתפקידם אינו קיום רשתות חברתיות.

oranitoosh

New member
../images/Emo207.gif מירי בסלקום ../images/Emo13.gif

באתי להחליף שיר בהמתנה נעימה באתר של סלקום, וגיליתי שכל השירים מהדיסק החדש כבר שם להורדה
אז מה אתם אומרים... מה לשים בהמתנה !? תהנו- הקישור

veredmp

New member
מגניב! ואני לא חושבת שיכולה להיות בחירה

לא נכונה

oranitoosh

New member
לגמרי...../images/Emo6.gif

אבל בסוף אחרי הרבה התלבטויות, שמתי את "על הכתף של ת"א"....

shay keran21

New member
האמת? "פנינים בנהרות" זה השען המעורר שלי

חחחחחחחחחחח ממש כיף לקום עם הקול של מירי...לגביי צליל המתנה,בגלל שאני בן,אני חייב להשים משו ספיציפי שישמע רלוונטי כשאקבל טלפון שאהיה בחוץ...חחחחחח לבטח הייתי שם את "מה עשית" או "והתזמורת ניגנה" בגלל שזה קצבי..וככה אוכל לשמוע מהר...

ישששששששששש!!!

דווקא לי היה ברור שהשיר הראשון שיהיה לי של מירי זה "היי אחותי"..

למעלה