היי צברית עוקצנית.... מה שלום הביבי שלך?|מוצץ

IAM20072007

New member
היי צברית עוקצנית.... מה שלום הביבי שלך?|מוצץ

אני מקווה שבסר והוא מרגיש טוב....

../images/Emo115.gifהבונבון שלי מקורר../images/Emo193.gif

כולו מצופה בנזלת , הוא משתעל בטרוף ושום דבר ממה שנתתי לו לא עוזר(הוא מקבל טיפות הומופטיות של R49 נגד צינון וטיפות מי מלח והכי חשוב אני כעט מניקה אותו לעיתים יותר קרובות כי הרופא אומרת שהנקה עוזרת להתגבר על מחלוות והתקררויות, מחר היה צריך להיות לו חיסון אבל בגלל ההתקררות לא נחסן אותו ונחכה עד אחרי סוכות. מסכנון שלי לא מצליח לישון כי האף שלו סתום. מי שמכיר/ה תרופות טבעיות או תרופות סבתא אשמח לנסות על הבונבון שלי (אמרו לי לא למרוח אותו באלכהול כי זה אומנם עוזר לגדולים אבל לתינוק זה יעשה כוויה, נראה לכם נורמאלי?)אז בבקשה נא לשלוח רעיונות
שיקוי||

IAM20072007

New member
זה לא עוזר גם כשהאף מנוזל וסתום?

אני מקווה שירגיש טוב יותר, שולחת לו חיבוק
חשוב מאוד , אם הוא ישן ביום תנזלי ת'זמן למנוחה, שלא תיפלי מהרגלים, אני יודעת שזה לא קל.

עכשיו זה רשמי לבונבון שלי יש ברונכית../images/Emo7.gif

היינו היום אצל הרופאה אחרי לילה רצוף שיעולים חונקים, יש לו ברונכית ספסטית התחלנו אנלציות טיפות אף ומה לו ממש מבעס תתחת , שונאת מחלות ובמיוחד שונאת לראות את הבונבון שלי סובל כ"כ . אבא של הבונבון שלי לא התייחס לזה שהוא חולה , הוא אמר שהוא סומך עלי, מי רוצה שיסמכו עליו שיקח פיקוד גם ושיחזור פעם אחת בזמן מהעבודה ולא אחרי שהילד דקה וחצי מהמיטה לשינה, אחלה לי אני אם חד הורית נשואה

IAM20072007

New member
בוקר טוב יקירתי../images/Emo42.gif

אני מקווה שהלילה עבר בסדר, והאינהלציה עוזרת. גם אני "מבלה" את כל היום לבד , כי בעלי בא מאוחר. כל הזמן אני צוחקת שאני חד הורית ובלי הטבות מהמדינה. אין מצב שהוא בא יום אחד מוקדם כדי להקל עליך? אני בטוחה שאת מטפלת בקטנצ'יק מצויין ואין אהבה כמו אהבה של אמא במיוחד שהם חולים!! שולחת חיבוק

תודה מתוקה הייתי זקוקה לחיבוק הזה

הבונבון שלי עכשיו מרגיש קצת יותר טוב בזכות האנלציות לפחות היום ישנתי שעה בצהריים (סבתא של הבנונבון טיפלה בו) אז עכשיו יש לי עוד כוחות עד שהוא יחליט לישון

יפעת*

New member
החלמה מהירה ל../images/Emo95.gif בונבון

בגלל זיהום האויר זו הפכה להיות מחלה ממש ממש נפוצה אצל קטנטנים

למעלה