היי צחי מה שלומך? חייבת בבקשה

היי צחי מה שלומך? חייבת בבקשה

מתכון טוב לפלפלים ממולאים עם אורז ובשר . בעלי ביקש חייבת להצליח, אף פעם לא הכנתי , אמא שלי עושה רק עם אורז והוא מבקש עם בשר. אשמח מאוד ואני רוצה לכמות קטנה כי אני לא אוהבת וגם הילד לא , אז רק בשבילו ובשביל הילדה שאני מקווה שהיא תאהב. אשמח מאוד תודההההההההההה רבה . שנה טובה ומתוקה. שנה של אושר, בריאות ,אהבה ופרנסה טובה . שנה של הצלחות ושתמשיך להראות לנו את כשרונותייך .כל טוב .
 

clcl

New member
פלפלים ממולאים - clcl

פלפלים ממולאים / clcl / מתכונים זה המתכון שלי אותו העלתי מספר פעמים מאז אני כאן - מומלץ פלפלים ממולאים כמות 12-15 פלפלים 20-15 פלפלים אדומים בינוניים (יציבים) 1 בצל גדול קצוץ עדין 250 גרם חזה עוף טחון 250 גרם טחון אדום (לא בקר) 250 גרם בקר טחון 1 כוס אורז - להשרות, לבשל 1/2 בישול עם כפית מלח 2 יחידות רסק עגבניות + 3 כפות קטשופ 100 גרם צנובר - לקלות קלות במחבת (כדי להוציא את הארומה) אופן ההכנה: 1) לטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה. 2) להוסיף את הבשרים הטחונים למחבת, לטגן קלות תוך ערבוב. 3) להוציא לקערה ולהוסיף את 1/2 1 רסק עגבניות + האורז החצי מבושל. + הצנובר. להוסיף מלח ופלפל לבן לפי הטעם. 4) לחתוך יפה את כובע הפלפלים - לא לזרוק - מניחים אותם חזרה על הפלפל. 5) למלא את הפלפלים בגובה 3/4 מגובה הפלפל. 6) לערבב את הרסק הנוסף + הקטשופ עם כ- 1/2 כוס מים חמים + קורט מלח. 7) להניח בתבנית את הפלפלים - באמצעות כף ליצוק מעט מהנוזל לתוך כל פלפל. 8) להניח על כל פלפל את "הכובע". 9) לכסות ברדיד אלומיניום ולאפות בתנור בחום בינוני-גבוה (5) במשך כ- 1 שעה. 10) להגיש חם. ובנושא ההגשה - אני השתמשתי בתבנית תנור האפייה אך ציפיתי את כל כולה בנייר כסף - כך שהצבתי את התבנית על שולחן ההגשה עם התבנית - גם נוח, גם יעיל, גם אסתטי. ב ת י א ב ו ן. מקור המתכון:חנהל'ה
 

simad1

New member
אמאוהבת - בבקשה מתכון לממולאים

ממולאים אורז ובשר----סימה.ד: (7-8 פלפלים גדולים) לתערובת אורז בשר: 700 גרם בשר בקר (עם מעט שומן כבש) 2 בצלים קצוצים כוס ורבע אורז עגול שטוף ומסונן צרור פטרוזיליה קצוצה דק צרור כוסברה קצוצה דק 3 שיני שום כתושות 2 עגבניות מגוררות מלח/פלפל שחור/פפריקה מתוקה לרוטב – 1 בצל גדול מגורר 2 עגבניות קצוצות 3 שיני שום פרוסות דק צרור פטרוזיליה צרור כוסברה 2-3 כפות רסק עגבניות מלח/פלפל שחור/פפריקה מתוקה 1/2 כפית פפריקה חריפה כפית סוכר אבקת מרק עוף מים לכדי כיסוי 3/4 מגובה הפלפלים 1/3 כוס שמן קנולה *** מרוקנים את הפלפלים (משאירים את העוקץ). מטגנים במחבת את הבצלים עד להזהבה, מוסיפים את הבשר ומערבבים עד אשר מוכן. מצננים. מעבירים את הבשר לקערה גדולה ומוסיפים את יתר המצרכים בתערובת. ממלאים את הפלפלים עד ל-3/4 מהגובה (לא לדחוס מדי את המילוי) ומכסים עם העוקץ. מסדרים את הפלפלים בסיר בצפיפות. בקערה נוספת מערבבים את כל המצרכים ויוצקים בין חריצי הפלפלים. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה ורבע לפחות. מחממים תנור לחום 160 מעלות וממשיכים לאפות את הפלפלים עד להסמכת הרוטב והשחמתם. (גם בעת הבישול וגם בתנור יש לדאוג מדי פעם להרטיב את הפלפלים עם הרוטב).
 

bigjack

New member
היי אמאוהבת

צר לי על האיחור אבל אני עובד כל יום עד מאד מאוחר
מבטיח עד סופשבוע להעביר את המתכון
 
בינתיים קחי מתכון שאי אפשר להיכשל בו

מתכון פלפלים ממולאים, בלאנש רכיבים: 20 פלפלים אדומים/ירוקים (או משניהם) קטנים מלית: 2 בצלים 200 גרם בשר טחון גס (צלעות בקר) 11/2 כוס אורז 1/3 כוס שמן כפית פלפל שחור כפית גדושה כמון כפית מלח 1 כוס עגבניות מרוסקות (טריות) 3 כפות רסק עגבניות ¼ כוס מיץ לימון כף סוכר צרור שמיר (ללא הגבעולים) קצוץ גס (בידיים) 1/2כפית שום כתוש רוטב ¼ כוס מיץ לימון כף גדושה רסק עגבניות כפית סוכר ½ כוס עגבניות מרוסקות (טריות) ¼ כוס שמן קורט מלח אופן הכנה: לנקות את תוך הפלפלים לקצוץ את הבצלים ולטגן אותם לרמת שקיפות. להוסיף אותו לכל מרכיבי המלית.לשטוף את האורז ולהוסיף אותו לתערובת ולערבב הכול היטב. המילוי צריך להיות רטוב מאד. מילוי ובישול לצקת את הרוטב בתחתית הסיר. למלא את הפלפלים במלית, עד כדי 2/3 ולסדר אותם "עומדים" בצפיפות בסיר (רצוי סיר לחץ). לבשל כ- 20 דקות (עד יציאת האדים) – על אש גבוהה. אחר כך להקטין את האש ולבשל 15 דקות נוספות. בסיר רגיל – בערך שעה.להעביר לתבנית פיירקס – להשכיב את הפלפלים. לצקת מעל את הרוטב שנשאר בסיר ולהעביר לתנור שחומם ל-250 מעלות למכת חום לפני ההגשה. מקור המתכון: סדנת בישול אורט
 
למעלה