היי - ציוד לאיגרוף

גברת ע

New member
היי - ציוד לאיגרוף

אני מקווה שזה בסדר שאני שואלת כאן,
רציתי להתייעץ לגבי איפה בארץ כדאי לרכוש ציוד לאיגרוף: כרגע מדובר רק על כפפות ועל בנדגים.
לא רוצה לזלזל אבל לא כלכך אהבתי את מה שיש במגה ספורט ורציתי לדעת אם יש בארץ עוד חנויות שיותר מתמחות ומחזיקות ציוד מגוון יותר.
עשיתי קצת חיפוש באיביי ובאתר MUAY THAI כדי לראות מה יש אבל קצת הלכתי לאיבוד.

שיהיה סופש מקסים לכולם

YardenBu

New member
בנדג'ים יש גם בורטהיימר, אני קניתי ב-40

אם בטעות את מוצאת מתישהו מכנס נורמלי לנשים (בלי מקום אקסטרה לחבילה) אני אשמח לשמוע.

גברת ע

New member
אני לא מוצאת באף מקום מכנס נורמלי

שגם יראה נורמלי וגם יהיה נוח.
אני ממש בררנית במכנסים

yair_bar

New member
מנהל
באמת בזיון שאין מכנסי אימון בגזרת סקיני

עם כיס לנייד שלא מפריעות האוזניים הוורודות של הכיסוי.

גברת ע

New member
אני לא יודעת איזה בחורות אתה מכיר

אבל אין סיכוי שאני בכלל יסתכל על כיסוי כזה, מה אני ילדה בת 5?
ואני שונאת שיש כיסים במכנס
אה ואני לא הולכת עם סקיני

YardenBu

New member
אני אקח אותך אותך בהזדמנות לסיבוב בחנויות

ספורט לחפש מכנסיים נורמליים, אתה תראה למה היא מתכוונת. או שיש להן מקום אקסטרה, או שהן ממש פתוחות מלמטה ובשניה שתעשה מתיחות הכל גלוי, או שהן צמודות מדי (טייצים ושות'), או שהן ממש מכוערות או שאין אותן במידות קטנות. אפילו בלי להתפנק על כיס.

גברת ע

New member
בדיוק!

האמת שאני לא כלכך מידה קטנה אבל גם מידות נורמליות אין.
כל מה שאני מוצאת נמוך מידי אז בכל התכופפות כל הישבן בחוץ
או שהם גדולים מידי ואז באימונים אני צריכה לעצור כל פעם ולהרים אותם שלא יפלו

yair_bar

New member
מנהל
בלי מקום אקסטרא לחבילה?!?

עכשיו אני נזכר למה התאהבתי בך לראשונה

יאיר, תסביר לי רק דבר אחד בבקשה..

למה מפריע לך שנעוצה הודעה על סמינר עם אלוף עולם 8 פעמים בBJJ? בגלל שככה חובבי הלחימה שגולשים כאן בפורום לא יהנו מהשיחות שלך עם ירדן בראש העמוד?
אני מעולם לא התלוננתי על השיחות הלא קשורות שלך כאן בפורום אבל זה שאתה מתלונן על פרסום של סמינר שמאוד קשור לפורום ואז כותב שטויות נראה לי תמוה..

yair_bar

New member
מנהל
אשמח להסביר

ראשית, תרשה לי לא להתלקק ולהתחנף, אבל אני באמת חושב שאתה אחלה ונהנה משהותך בפורום וגם אחלה גבר כפי שראיתי במפגש.

לענייננו, הסמינר וההודעה שהעלית לפורום נופלים מבחינת על תיוג של פרסום. מכאן שאני לא רואה מקום לנעוץ אותם. באותה מידה לא יעלה על הדעת שינעצו את ההודעה של ההוא מהחנות הווירטואלית לאביזרי לבוש או הבחור שמנסה להקים שידורי PPV או הבחור שמפרסם פה את הבלוג שלו.

אם הסמינר היה מאורגן בחסות או במסגרת הפורום - זה משהו אחר. אבל למיטב הבנתי מדובר במועדון פרטי וככזה - הפעילות שלו לא צריכה להיות מקודמת בנעיצה בפורום.

מקווה שזה ברור וחלילה לא משהו אישי ביננו

תודה על התשובה העניינית

ואני רוצה להבהיר שגם מצידי אין שום דבר אישי חלילה ונהנתי לראותך במפגש ומקווה שנפגש עוד הרבה בעתיד.
אני יכול להבין את הנקודה שלך לגבי פרסום וגם אני לא מת על פרסומות ואכן היה להודעה גם פן פרסומי. יחד עם זאת, אני לא מפרסם את האימונים כל שני וחמישי ומשתדל לא לדחוף הודעות פרסום על האקדמיה שלנו כאן בפורום.
סמינר עם אמן ג'יו-ג'יטסו בסדר גודל כזה בישראל זה בהחלט אירוע גדול ורציני שמעניין כל חובב אומנויות לחימה בארץ וכאחד שכותב כאן קבוע אני מרגיש בנוח "לפרסם" כאן אירוע חגיגי שכזה ולהזמין את כל מי שמעוניין להשתתף בסמינר. אם לא להודיע על הסמינר בפורום במס' 1 בארץ בנושא אז איפה כן?

המקומות היחידים שפרסמתי בהם את הסמינר הם כאן בפורום ובפייסבוק שלי ששניהם מקומות שאני מרגיש בנוח לפרסם בהם מדי פעם כי אני פעיל בהם ולא מציף עם "ספאם".
לא ביקשתי תיוג של ההודעה ועמית בחר לתייג אותה על דעת עצמו ו(תודה עמית
) ולפי דעתי לפחות כמנהל הפורום בעבר התיוג מוצדק ובמקום. אדרבה בתקופת יובש באירועים.

cat food

New member
אתה סמוראי על אמת

תמיד מגיב כמו שצריך, בלי עצבים. אפילו שצדקת במה שאמרת מראש.
הוא מרשה לעצמו לקשקש בדיחות שנמאסו לפני שנה בערך כבר ואתה שתורם לפורום כל הזמן מפרסם סמינר ענייני לפורום והוא זה שמקטר.

BeniTaz

New member
מיותר להלהיט את האוירה שוב

בייחוד שכבר סגרו את העניין ביניהם.

למעלה