היי ציקוס וציקאס

britr

New member
היי ציקוס וציקאס

אויש איך אנו מתקרבים לסיום העונה!
והגיע הזמן לעשות ספיישל סיום העונה ונפתח בסקר קטנטן: 1. מיהי הדמות האהובה עלייך בקטנטנות? 2. איזה שיר הכי אהוב עלייך? 3. מי עדיף מגלי גרסרס או בלן פרגה? מי האמא של קטנטנות? 4. לונה, אניטה או נניטו? 5. האם טבנו ואגוס מתאימים לדעתך? 6. מי הכי שווה במועדון הגברים והוורדים? 7. צופה כל יום ? או מידי פעם? 8. אגוסטינה או מילי? 9. איזה רגע בקטנטנות הכי אהבתם עד כה? 10. והדובדבן שבקצפת: איך לדעתך תסיים העונה? בהתחשב שלא קרא/ת את הספויילרים.

britr

New member
אני אתחיל....

1. אני אוהבת את אגוסטינה. שחקנית מוכשרת ומאוד יפה. 2. אני אוהבת את שיר הפתיחה. 3. כמובן שבלן, מגלי לא הצליחה להיכנס לנעליה של בלן. 4. לונה כזאת מתוקה, בא לי לחבק אותה. 5. כן, הם חמודים ביחד. 6. מועדון הוורדים- אגוס, מועדון הגברים- פולגס חמוד. 7. צופה כמעט כל יום, במיחוד שאוטוטו זה נגמר. 8. קשה לי להחליט. 9. אהבתי שמיקי קוראת סיפור למרסדס הרדומה זה מרגש לראות את זה........ 10. קראתי את הספויילרים לכן לא אהרוס לכם , אבל לדעתי זה מוזר שההורים של אגוס חזרו מן המתים.....

עונה../images/Emo3.gif

1. מיהי הדמות האהובה עלייך בקטנטנות? אגוסטינה
2. איזה שיר הכי אהוב עלייך? השיר שאגוסטינה שרה לאמא שלה 3. מי עדיף מגלי גרסרס או בלן פרגה? מי האמא של קטנטנות? בלן בלי שום ספק. 4. לונה, אניטה או נניטו? לונה 5. האם טבנו ואגוס מתאימים לדעתך? כן
למרות שטבנו מכוער ביותר
6. מי הכי שווה במועדון הגברים והוורדים? בגברים - חולפה
בורדים - אגוסטינה
7. צופה כל יום ? או מידי פעם? כל יום ואם אני מפסידה אני רואה בVOD 8. אגוסטינה או מילי? אגוסטינה 9. איזה רגע בקטנטנות הכי אהבתם עד כה? לא זוכרת 10. והדובדבן שבקצפת: איך לדעתך תסיים העונה? קראתי

Norma Jean

New member
עונה

1.מיהי הדמות האהובה עלייך בקטנטנות
אגוסטיניטהXD.
2. איזה שיר הכי אהוב עלייך
Me pasan cosas
את כל השאר הם די הרסו... 3.מי עדיף מגלי גרסרס או בלן פרגה
NO 1. 4.מי האמא של קטנטנות
כריס.למרות שהיא כלבה. 5. לונה, אניטה או נניטו
לא מתה על הקטנטנים אבל לונה מותק כזו.הקטנטנים של צ'יקי המקורי הרבה יותר חמודים. 6.האם טבנו ואגוס מתאימים לדעתך
ברווור.הם הכי מתאימים שיש.אגוס וטבנו טבנו ואגוס לאלי ופיטר רולז!!!פי אלף זוג יותר יפה מקמילה ופליפה או לואיסנה ובאוטיסטה הם פשוט הכי מדהימים שיש.למרות שאהבתי יותר את צ'יקי המקורי אבל בזוגות אין מה לדבר.אגוס וטבנו לוקחים את זה.
6.מי הכי שווה במועדון הגברים והוורדים?ורדים-אגוס,מריאנה ברווור!!!וגם וולה מותק(קנדלה) ומהבנים פיטר הוא לא כזה חתיך אש אבל הוא ממש חמוד. 7.צופה כל יום ? או מידי פעם?איזה כל יום,חמודים אני עובדת אני בת 100.סתם חח בת 19 אין לי זמן אני רואה מידי פעם כנראה את הפרק האחרון אני אבקש שיקליטו לי. 8.אגוסטינה או מילי
חח זה מצחיק כי למילי במציאות קוראים אגוסטינה.אז אני מעדיפה את מריאנה.גם את השחקנית וגם את הדמות. 9.איזה רגע בקטנטנות הכי אהבתם עד כה
רוב הקטעים עם מריאנה וקנדלה.
10.והדובדבן שבקצפת: איך לדעתך תסיים העונה? בהתחשב שלא קרא/ת את הספויילרים.אין לי מושג אבל אני מקווה שיפה חח... זייהו.היה נחמד.

עונההה

1. מיהי הדמות האהובה עלייך בקטנטנות?- מממ... ולה 2. איזה שיר הכי אהוב עלייך? אני אוהבת את כל שנירים של קטנטנו של כל העונות.. לא יכולה לבחור... 3. מי עדיף מגלי גרסרס או בלן פרגה? מי האמא של קטנטנות?- ברור שבלןןןןן 4. לונה, אניטה או נניטו?- אניטה 5. האם טבנו ואגוס מתאימים לדעתך?- כן 6. מי הכי שווה במועדון הגברים והוורדים?- שווה הכוונה לחתיך
אם כן אז קיליייייי
(חחח אפילו שהוא לא ממש במודעון אבל הוא גם קאפו) ובורדים מריאנה הכי יפה למרו שאני ממש אוהבת גם את היופי של מיקי 7. צופה כל יום ? או מידי פעם? אם אני יכולה אז כל יום 8. אגוסטינה או מילי?מילי 9. איזה רגע בקטנטנות הכי אהבתם עד כה? את הקטעים שוולה התחילה לספר על הרגשות שלה.. היה שם את המשחק הכי טוב 10. והדובדבן שבקצפת: איך לדעתך תסיים העונה? בהתחשב שלא קרא/ת את הספויילרים. קראתי חחח

וואלה?! כבר? לא ידעתי..

לא הכי הצלחתי לעקוב אחרי הסדרה הזאת :/ אבל ראיתי דווקא =] 1. מיהי הדמות האהובה עלייך בקטנטנות? ולריה 2. איזה שיר הכי אהוב עלייך? כמעט כולם מגעילים.. טוב אם לא הייתי מכירה את המקורי לא הייתי חושבת ככה.. אבל הגרסה הכי יפה פה זה ל - ME PASAN COSAS 3. מי עדיף מגלי גרסרס או בלן פרגה? חחח ברור שבלן.. לא מתעסקת בשטויות כמו לילי.. 4. לונה, אניטה או נניטו? לונה 5. האם טבנו ואגוס מתאימים לדעתך? כן 6. מי הכי שווה במועדון הגברים והוורדים? סטפנו מריאנה קנדלה 7. צופה כל יום ? או מידי פעם? מדי פעם 8. אגוס או מילי? ממ.. מילי הייתה יותר אימהית כזאת.. אי אפשר להשוות בכלל בין הסדרות.. 9. איזה רגע בקטנטנות הכי אהבתם עד כה? לא זוכרת.. 10. והדובדבן שבקצפת: איך לדעתך תסיים העונה? אינלי מושג.. ולא אכפת לי :) התגעגעתי לפורום הזה לאללה. .

עונה../images/Emo14.gif

הגיע הזמן לעשות ספיישל סיום העונה ונפתח בסקר קטנטן: 1. מיהי הדמות האהובה עלייך בקטנטנות? אגוס ואניטה
2. איזה שיר הכי אהוב עלייך? האמת שכולם, אבל את השיר שאניטה שרה (שקרים) אני יכולה לשמוע מלא פעמים ביום כי הוא פשוט מדהים...
3. מי עדיף מגלי גרסרס או בלן פרגה? מי האמא של קטנטנות? בלן כמובן
, אין לה מחליפה, אבל מגלי לא רעה:) 4. לונה, אניטה או נניטו? אניטה
5. האם טבנו ואגוס מתאימים לדעתך? בהתחלה לא אהבתי אותה יחד, עכשיו כבר כן... 6. מי הכי שווה במועדון הגברים והוורדים? מזתומרת? 7. צופה כל יום ? או מידי פעם? כל יום:) 8. אגוסטינה או מילי? אגוס 9. איזה רגע בקטנטנות הכי אהבתם עד כה? זה קטע שעוד לא היה, אז אני לא אגיד אותו, אבל מאוד אהבתי את הקטע עם העפיפונים כאשר הילדים סלחו למגלי, קטע מאוד מרגש... 10. והדובדבן שבקצפת: איך לדעתך תסיים העונה? בהתחשב שלא קרא/ת את הספויילרים. קראתי וחרשתי את כל הספוילרים, אז אני מניחה שלא כדאי להגיד:)

למעלה