היי צליל היקרה

צופית5

New member
היי צליל היקרה ../images/Emo13.gif../images/Emo53.gif

ב"ה היי צליל..זה המשך לשרשור שנמצא בעמוד 27 בארכיון...אני לא יודעת איך ליצור קישור אליו בכל אופן נפרדתי מהבחור..ואני רוצה לדעת אם צפויה לי אהבה טובה ואמיתית בקרוב...אני ממש מתוסכלת ומאוד קשה לי..אפשר לדעת מהפריסה ההיא לגבי הפוטנציאל הזוגי שלי או שאני צריכה לעשות פריסה חדשה??? אוהבתותך צופית 5

צ ל י ל 8

New member
היי לך שוב ../images/Emo13.gif

בואי נעזוב את מה שנפרס קודם, מאחר ודברים השתנו מאז... את יכולה לעשות פריסה קלטית ולשאול: מה הפוטנציאל שלי למצוא זוגיות בחצי שנה הקרובה?

צופית5

New member
אבל הבנתי...../images/Emo9.gif

ב"ה שלא טוב לפרוס כמה פעמים ואני מעדיפה לנתח את הפריסה המקורית מה דעתך??

צופית5

New member
איך אני יכולה לקשר את השרשור../images/Emo35.gif

ב"ה איך אני יכולה בהודעה לקשר לך את השרשור...ראיתי באתר שניתן ליצור לינק בהודעה ולקשר אליה שרשורים

צ ל י ל 8

New member
להלן לינק להודעות הקודמות...

לא הצלחתי ליצור שרשור. כנראה בגלל שזה כבר עבר לארכיון
רצ"ב

צופית5

New member
מה את אומרת??? יש סיכוי

ב"ה למצוא אהבה אמיתית בקרוב??? אני מאוד מתוסכלת

batgalim

New member
ערב טוב צופית../images/Emo140.gif

בפריסה שנעשתה לפני כחודש - נשאל הפוטנציאל לגבי בחור מסויים, אותו עזבת. במידה ואת מעוניינת לשאול לגבי הכרות חדשה - יש צורך בפריסה חדשה... תשאלי: מה עלי לעשות על מנת לקדם זוגיות חדשה בחיי ב- 3 החודשים הקרובים? + קלף סיכום.

צופית5

New member
תודה לכן ../images/Emo24.gif

ב"ה לבת גלים המקסימה...ולצליל..תודה לכן מתוקות על הרצון לעזור אני חושבת שכדאי שאני קודם כל יעבוד קצת על עצמי ואחר כך אני אשאל... אני בלחץ היסטרי וזה לא יעזור לי לקדם זוגיות טובה אוהבת אותכן מאוד מאוד מאוד... צופית

batgalim

New member
קחי נשימה עמוקה ../images/Emo99.gif

ותרגעי...
לחץ הסטרי לא יקרב אותך לשום מקום. פיתחי את ליבך לקבל אהבה חדשה, הסכימי לאהוב, הסכימי שיאהבו אותך... ביקום יש אהבה בשפע ואני בטוחה שבסופו של דבר היא תמצא גם את דרכה אליך

למעלה