היי צליל צריכה את עזרתך

היי צליל צריכה את עזרתך

אז ככה אני כרגע נימצאת במצב די לא מובן ומבולבל אני נימצאת בקשר ידידותי עם מישהוא והתחיל איתי עוד מישהו ואני לא יודעת מה לעשות עם מי כדי ללכת ואיזה קשר מבין שניהם יתפתח למשהו יותר רציני איך אני עושה פריסה לעניין שכזה? מה אני שואלת ? תודה

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב אוליברה ../images/Emo42.gif

הלוואי על כולם בעיות כאלה...
את יכולה לשאול 2 פריסות שאלה: מה הפוטנציאל הרומנטי שלי עם X / עם Y בחצי שנה הבאה? 5 קלפים+קלף סיכום

צליל הנה הפריסות שלי תעזרי לי לפרש

ככה: מה הפוטנציאל שלי עם אברהם בחצי השנה הבאה? 1.מלך המטות-מי השואל הקשר הפריסה 2. מוות-רגשות השואל בעומק נפשו 3. עשרה גביעים-יחס השואל לסביבתו 4.שמונה חרבות-עצה מה כדי לעשות 5. מלכת המטבעות-התמודדות בתחום הרגש 6. מלך החרבות-התמודדות בתחום הרגש 7. שני מטות-שיעור משאבים ולעומת זאת בפריסה השניה מה הפוטנציאל הרומנטי שלי עם תומר בחצי השנה הבאה 1.מלך החרבות 2.מלגת הגביעים 3.שישה מטות 4.נער הגביעים 5.שתי חרבות 6.שני מטבעות 7.קיסר נ.ב: אני רוצה לציין שבשתי השאלות הישתמשתי באותה פריסה פריסת הרגש של שבעה קלפים כי לא מופיעה 5 פלוס אחד בתודה מראש

טורנדו1

New member
הקדמתי את צליל../images/Emo8.gif

לשאלה הראשונה שלך.אין לך בעיה ליזום מהלך בקשר ליחסים בינכם,אבל קלף המוות אומר שבנתיים עדיף להשאיר את המצב כפי שהוא לתקופת נסיון נוספת.המצב כרגע הוא פשוט נהדר.את מסופקת מכל מה שקורה סביבך,ומאושרת,אבל מה קורה עם הבחור שלך?למה הוא מרגיש כבול ומתוסכל?התקופה הזו עכשו שעוברת עליו מתבטאת בתסכולים,וכאב.האם הוא עבר פרידה או משבר מסויים?את לא נתת רקע לכן זה קצת קשה לי.2 מטות,הוא מתלבט מאוד ולוקח לעצמו את הזמן שלו,מפני שהוא נמצא בחוסר וודאות.הייתי אומרת לך שתהי סבלנית וחכי קצת,עזרי לו להחליט מה טוב לו ומה הוא רוצה.בהצלחה.מקווה שעזרתי.

טורנדו1

New member
ועכשו תומר../images/Emo141.gif

גם הוא בפרידה ממשהי?ניתק קשר לא מזמן,הוא טיפוס שיכול להשיג בחורה מתי שיחפוץ.מאד גאוותן.הוא כל הזמן משלה את עצמו לדברים שכמעט ולא יקרו בכלל,ו2 חרבות מעידים על כך כמה שהוא לא רואה סביבו כלום,ורק את עצמו.הוא נימצא כרגע במבוי סתום.2 מטבעות:בקיצור הוא לא יודע מה הוא רוצה מעצמו,כל הזמן מתלבט,עליות וירידות.אין פיתרון כרגע בקשר אליו,וחבל לך לבזבז את הזמן הזה עליו.מצטערת.מקווה שעזרתי לך.

צ ל י ל 8

New member
היי אוליברה ../images/Emo110.gif

בגלל שאת פונה אלי ורוצה את חוות דעתי, אני חייבת לאמר (גם לאחר שטורנדו המקסימה טרחה לפרש לך) שהפריסות שלך אינן נכונות. תיאלצי לעשות שוב פריסות חדשות עפ"י מספר הקלפים שכתבתי לך בהודה הראשונה. יש באתר של אורי רז "פרישת שאלה" שמתאימה בדיוק למה שביקשתי ממך. את בוחרת את מספר הקלפים שאמרתי, וקלף הסיכום יוצא אוטומטי. בהצלחה

צליל הנה הפריסות הנכונות שביקשת

ממני הנה מה שיצא : מה הפוטנציאל הרומנטי שלי עם אברהם? 1.שתי חרבות 2. ירח 3. עשרה מטות 4.חמש חרבות 5.מלך המטות 6.שישה גביעים והפריסה השניה מה הפוטנציאל הרומנטי שלי עם תומר 1.שישה גביעים 2.מלך המטבעות 3.עשרה מטבעות 4. שמונה גביעים 5.ארבעה מטבעות 6.חמישה גביעים אשמח אם תעזרי לי לפרש תודה

צ ל י ל 8

New member
אברהם... ../images/Emo41.gif

מה – 2 חרבות הפוטנציאל הרומנטי - ירח שלי – 10 מטות עם אברהם – 5 חרבות בחצי שנה הבאה – מלך המטות סיכום = 6 גביעים אני חוששת שאין ממש עתיד לקשר הזה. הוא צפוי להרבה מריבות ויגרום לך עומד ריגשי מיותר. אברהם נראה בעייני כאדם לא מספיק אמין. לנפשך, הישמרי מזוגיות זו.

צ ל י ל 8

New member
תומר...

מה – 6 גביעים הפוטנציאל הרומנטי – מלך המטבעות שלי – 10 מטבעות עם תומר – 8 גביעים בחצי שנה הבאה – 4 מטבעות סיכום = 5 גביעים אך על פי שהזוגיות הזו נראית הרבה יותר טובה מהקודמת, נראה שבסופו של דבר גם היא לא תחזיק מעמד. מאוד ייתכן שיהיה ביסוס (האם אתם מכירים עוד מקודם?) מסויים, הקשר יהיה לזמן ממושך. אבל נראה לי שתומר עדיין לא סיים מערכת שלו קודמת. כלומר, יש לו עוד דברים שלא סגורים לו מן העבר ולכן אם הוא לא ישתחרר מהם, זה עלול להפריע לכם מאוד בקשר. את צריכה לשמור עליו, ולנסות לעודד אותו. תהי שם לצידו כשהוא צריך כי נראה שיש פוטנציאל טוב. רק שימי לב אם הוא נראה במצוקה ריגשית והאזיני לו… ודרך אגב אוליברה, אנא שרשרי את הודעותייך ואל תפתחי הודעה חדשה

היי צליל לגבי הפריסות מה שאמרת

על אברהם דווקה לא היתי אומרת ככה אני והוא מיסתדרים מצויין וכיף לנו ביחד אבל הוא קורה לזה ידידות וזה יותר מזה ואני לא מבינה מה הבעיה אצלו מה שכן הוא נורא סגור ואני לא יכולה לדעת מה קורה אצלו בלב גם אם לפי דעתי יש משהו אם ככה בכדי לדעת מה הם רגשותיו כלפי איזה פריסה אני עושה? ובעניין תומר אני לא מכירה אותו מקודם סך הכל הייתה בינינו פגישת היכרות אחת בינתיים בכל אופן תודה לך ותאמרי לי לעניין הפריסה ששאלתי אותך תודה

עוד משהו

איך אני עושה פריסה או באיזה פריסה אני מישתמשת בקשר ל האם צפוי לי קשר רומנטי חדש בתקופה הקרובה?

צ ל י ל 8

New member
אוליברה, חשבת אולי

שאברהם מנצל אותך? כל הפרישה עליו מראה שהבחור לא מתאים לך. שימי לב למה שקורה...

למעלה