היי צליל

betty63

New member
היי צליל../images/Emo41.gif

ראיתי שהמלצת למישהי על השאלה , אז אימצתי אותה מה עליי לעשות כדי לשכנע את X לחזור אליי בחודש הקרוב? מה-העולם עליי-מוות לעשות-נער הגביעים כדי לשכנע-שבע חרבות את X-שישה מטבעות לחזור אליי-קוסם בחודש הקרוב-צדק קלף סיכום-שישה מטות אני ואיקס היינו זוג במשך שנה ונפרדנו לפני תשעה חודשים. בתודה מראש בטי

צ ל י ל 8

New member
היי בטי ../images/Emo140.gif

לארח תקופה ארוכה כזו שאתם לא ביחד את עוד חושבת על חזרה? מה-העולם עליי-מוות לעשות-נער הגביעים כדי לשכנע-שבע חרבות את X-שישה מטבעות לחזור אליי-קוסם בחודש הקרוב-צדק קלף סיכום-שישה מטות הדבר היחיד שמסתמן כאן זה שאת צריכה לחזר אחריו, וגם אז אולי הוא יסכים לחזור. השכנוע שלך יהיה מאוד מאוד קשה אולי בגלל שהיה משהו בינכם (בגידה?).. החודש הקרוב בכל אופן, אינו מתאים לכך..

betty63

New member
היי צליל../images/Emo47.gif

כן אני עוד חושבת על חזרה, אני לא מרגישה שסגרנו מעגל, אני לא מפסיקה לחשוב עליו להתגעגע אליו, אני לא יכלה להשלים עם הפרדה. בקשר לכך שהיתה בגידה , לא היתה, אבל היו ביננו מאבקי כוח ופגענו אחד בשניה. עשיתי פריסת שאלה ושאלתי :מהם רגשותיו הרומנטיים של X כלפיי y ? מהם-כוכב רגשותיו-חמישה מטות הרומנטיים-אוהבים של X-עשר חרבות כלפייY -אס המטות קלף סיכום-עשרה גביעים אשמח לשמוע את פירושך. תודה לך אישה יקרה על פועלך בטי

batgalim

New member
בטי - יש לי שאלה -

האם אתם בכלל בקשר? (טלפוני וכד') האם יש לך מושג מה קורה איתו בימים אלו, או שהשאלה נובעת מגעגועים נטו?

betty63

New member
היי בת גלים../images/Emo141.gif

כן אנו בקשר טלפוני , אני היוזמת והוא בא לבקר אותי מידי פעם, אני יודעת שהוא בקשר מזה מספר חודשים . תודה בתגלים בטי

batgalim

New member
הי בטי

מהם-כוכב רגשותיו-חמישה מטות הרומנטיים-אוהבים של X-עשר חרבות כלפייY -אס המטות קלף סיכום-עשרה גביעים הבחור נמצא במצוקה אמיתית... 10 חרבות מעמיד אותו במצב מאד לא נוח מבחינתו, הרגשות שלו גורמים לו למאבק בינו לבין עצמו, והוא מתלבט בינך לבין חברתו הנוכחית. הוא נמצא בתקופה בה הוא מודע לכך שעליו לבחור, ואותך הוא רואה בצורה חיובית - למרות שאת היא היוזמת. פרשת הדרכים יכולה להוביל אותו אליך או להחזיר אותו אליה... הכל תלוי באיך תפעלי. 10 גביעים בסיכום קורא לך לראות את האושר המצפה לך בזרועותיו. גם הכוכב בתחילת הפריסה מחזק את דעתי שיש סיכוי למימוש הקשר בינכם. ברשותך, אחזור אחורה לפריסה הקודמת. אני לא זוכרת מה היו הקלפים שנפרסו, אך אבדוק שוב לגבי הפעולות שעליך לנקוט.

batgalim

New member
בטי -

מה-העולם עליי-מוות לעשות-נער הגביעים כדי לשכנע-שבע חרבות את X-שישה מטבעות לחזור אליי-קוסם בחודש הקרוב-צדק קלף סיכום-שישה מטות העולם מעמיד אותך במקום בו את רואה את היחסים בינך לבינו מעבר למראה, הארץ המובטחת שאליה את רוצה להגיע. מה את צריכה לעשות? את בעצם צריכה להביא אותו לידי כך שישוב לאהוב אותך ויבגוד בחברתו הנוכחית... האם את מסוגלת לכך - מוסרית ונפשית? היכולת שלך ברורה - את מיוצגת ע"י קלף המוות, יכולה להביא לשינוי ומהפך, לידה חדשה ביחסים ביניכם. הקמה לחיים של מערכת שקרסה והבאתה למקום טוב יותר, חדש יותר. נער הגביעים קורא לך לפרוץ גבולות, להשתמש ברגשות שעדיין קיימים. הקוסם רומז על הקסם האישי בו ניחנת ואשר בו עליך להשתמש... 6 מטות מבשר על הצלחה, על ראיית עצמך כמנצחת עוד טרם החל ה"קרב"... את קלף הצדק אפשר לראות כבעייתי, אך אפשר לפרשו גם כיוצר הבחירה שלך - באם תחליטי לוותר - לא תקבלי אותו חזרה ותמשיכי להיות אומללה... באם תחליטי לבחור בזוגיות ביניכם, ובהחזרתו הביתה - תצליחי לזכות בו... נראה פשוט? לא בטוחה... אבל זו צריכה להיות החלטה שלך. בהצלחה!

betty63

New member
היי אישה יקרה../images/Emo42.gif

אני כל כך שמחה לקרוא את פירושך , למה כוונתך בכך שאני צריכה להביא אותו לידי כך שישוב לאהוב אותך ויבגוד בחברתו הנוכחית,,איך אוכל לגרום לן לאהוב אותי שוב על ידי כך שאקיים מין? זו כוונתך? אני חושבת שאהיה מסוגלת אם הוא ירצה בזה הוא הצד הבוגד לא? הלוואי שאוכל לגרם למהפך , ללידה חדשה ביחסים ביננו , הקשר ביננו היה חזק ועמוק. מחכה לתשובתך. תודה לך יקירתי על פירושך , אהבתי בטי

betty63

New member
היי בת גלים

השאלה שנשאלה היא לא עליי אלא מה רגשותיו כלפיה, אני יודעת שזה לא מקובל עליכן לענות על שאלה כזו אך הייתי חייבת לדעת , אנא ממך פרשי לי את זה בהתאם לשאלה שנשאלה , מה רגשותיו כלפיה? תודה מקרב לב בטי

batgalim

New member
אופס! לא שמתי לב...

אם הייתי יודעת שהשאלה איננה עליך - לא הייתי עונה מלכתחילה...

צ ל י ל 8

New member
באמת התפלאתי למה יש את Y

ואני בדעת בתגלים שלא לפרש לך פריסה זו כי זה לא מעניינך ואת נכנסת כאן לדברים שלא קשורים אלייך ישירות.

betty63

New member
מצטערת

אבל הייתי סקרנית לדעת,,,כל כך כואב לי כל המצב הזה,,,תודה לכן עבור הפירוש. בטי

betty63

New member
לבת גלים../images/Emo39.gif

אני אשמח אם תעני לי על השרשור שמתייחס לפריסה שמדברת על מה עליי לעשות כדי לשכנע את X לחזור. בתודה מראש בטי

betty63

New member
היי בתגלים../images/Emo7.gif

אכן ענית לי אך לא הבנתי , כתבת שעלי לגרום לו לאהוב אותי, איך גורמים למישהו שאהב אותך פעם וכבר לא אוהב לאהוב שוב? תודה אישה יקרה אוהבת את פירושיך. בטי

batgalim

New member
בטי יקרה../images/Emo23.gif

אני באמת לא יודעת מה לענות לך על זה... אשלח לך מסר.

בלי קלפים אני יכול לענות על זה

אי אפשר. ענייני הלב שלנו בקושי מובנים לנו, אז של האחר בכלל מעבר לכוחנו והבנתנו. יקירתי, אם היתה תשובה לשאלה "איך גורמים למישהו שאהב אותך פעם וכבר לא אוהב לאהוב שוב" הרבה הרבה לבבות מנופצים היו מאוחדים ושלמים היום, כולל זה של נאוה ברק. הדרך היחידה להמשיך הלאה היא בדיוק זה - להמשיך הלאה. לא לתכנן על הבחור, לוותר, לתת לו ללכת לדרכו ועל ידי השחרור הזה, ברכת הדרך אם תרצי - תסללי את הדרך שלך, תפני את האבק מלבך וגם את, אי"ה, תמצאי אהבה חדשה. תשכחי ממנו (קל להגיד קשה לבצע, אבל תאמיני לי שווה את המאמץ). בהצלחה.

betty63

New member
לקפוצינו ובת גלים../images/Emo23.gif

תודה לכם אנשים יקרים , תודה על העידוד , אני יושבת וקוראת את הפריסות שלי וצוחקת עד לאן הגעתי,,,, תודה על הפירושים על העידוד על האכפתיות, יישר כח וכל טוב לכם אנשים טובים באמצע הדרך,,,,, בטי

למעלה