היי צליל

היי צליל

תקופה קצת קשה ולוחצת לצערי לא יוצא לי להיות פה וללמוד (מעוניינת לדעת ולהבין) שאלה יש לי הכרתי בחור ואני רוצה לדעת אם זה יתקדם לאן שהוא מה עליי לשאול

צ ל י ל 8

New member
ערב טוב עצמאית ../images/Emo29.gif

את יכולה פשוט לשאול: מה פוטנציאל היחסים הרומנטיים ביני ובין X בחודשיים הבאים? 6 קלפים+קלף סיכום

פרסתי וכך יצא:

מימין לשמואל:חמישה מטבעות, עשרה מטבעות,שני מטות, שמונה מטות,מגדל , שבע חרבות סיכום-קיסר האם המגדל אומר הכל?

נראה לי ש...

נשכחתי? אולי בטעות?

כמה שאלות

בגלל שאין רקע, אני אשאל כמה שאלות: 1. האם הוא מבוגר ממך? 2. האם יש כאן איזה שהיא מערכת שהולכת לכיוון של Sugar daddy? 3. האם היית עד עכשיו בתקופה של יובש? 4. האם יש מצב שיש לו עוד מישהי? או היתה לו עד ממש לאחרונה ואין כאן סגירת מעגל?

צ ל י ל 8

New member
שלום עצמאית ../images/Emo104.gif

מה - 5 מטבעות פוטנציאל - 10 מטבעות היחסים הרומנטיים - 2 מטות ביני - 8 מטות ובין X - מגדל בחודשיים הבאים? - 7 חרבות סיכום = קיסר אני אכן חוששת שאין עתיד ליחסים אלה. את כרגע נמצאת בחוסר אהבה ותשומת לב. היה יכול להיות בינכם משהו יפה, אבל כרגע המצב נמצא בהמתנה. את מחפשת שינויים מהירים ודרסטיים מדי בעוד הבחור רוצה לסיים את הקשר בינכם. אני חושבת שבחודשיים הקרובים את צריכה להיות אמיתית וכנה עם עצמך ולחשוב אם באמת היחסים האלה מתאימים לך. אין ברירה, את צריכה להיות קשוחה, יותר חשוב עם הראש מאשר עם הרגש..

כמה תשובות

דבר ראשון כן הוא יותר מבוגר ממני לגבי לאיזה כיוון הולכת המערכת לא הבנתי לא הייתי בתקופה של יובש אני אחרי פרידה אבל עדיין לא יובש אם יש לו מישהי אני לא יודעת וגם אם נפרד עכשיו לא יודעת האמת זה עדיין לא קשר אני רוצה לדעת אם בכלל שווה לפתח את זה לקשר כי אני לא ממש מתלהבת מהעניין

batgalim

New member
תראי, עצמאית...

קראתי גם את הפירוש של צליל וגם את זה של ליאת - מה בדיוק לא הבנת...? שתיהן אומרות בעצם שאין פונציאל לקשר, וגם את בעצמך אומרת שאת לא נלהבת... אז על מה בדיוק היתה השאלה?

ליאת39

New member
דעתי,

חמישה מטבעות, עשרה מטבעות,שני מטות, שמונה מטות,מגדל , שבע חרבות סיכום-קיסר את נמצאת בעמדה שבה אינך חשה אהבה, את גם אולי חוששת ממנה בגלל חשש מפני עזיבה או נטישה שלו ולכן את היא זו שמעוניינת ללכת או להחליט ללכת. הפוטנציאל עם הסיכום נראה נהדר, משפחתיות, שחמה ועושר או אושר כלכלי עם יציבות שוליטה על המצב. אך בגלל שאת ואיקס נמצאים במקומות שונים כרגע בקשר שלכם, מערכת היחסים נמצאת בפרשת דרכים והרגש אינו רגוע. קיים קושי להגיע להחלטה בעניין הקשר והמשכיותו. את מעוניינת שדברים יתרחשו מהר, והוא עובר שינויים בתוך עצמו ואולי בגללם כרגע אינו נותן הרבה מעצמו לקשר ויתכן וזה גורם לך לשעמום וחוסר עניין. מה שמוביל החודשיים הקרובים לתחושת נבגדות, תחושה של מניפולטיביות וחוסר שקט ואמון. בגלל שהפוטנציאל נראה טוב, אולי כדאי קודם לבדוק מה את רוצה מהקשר הזה , לחשוב גם על הצד השני ולהתחשב בדעותיו ורגשותיו...ואם יש אפשרות לממש את הפוטנציאל. מה דעתך?

הבנתי מה הן אמרו

אני לא אמרתי שאני לא נלהבת מקשר אלא מהבחור הוא לא ממש מושך אותי לצערי וע"כ שאלתי את השאלה

batgalim

New member
יקירתי!

אם את לא נמשכת לבחור אין טעם לצאת איתו או לנסות ולהמשך אליו או לבדוק בכלל מה הוא מרגיש כלפיך כי אם אין את זה אז אין... המשיכי הלאה...! אולי תכירי מישהו שאת כן נמשכת אליו ואז יהיה טעם לבדוק מה הוא מרגיש כלפיך... מה את אומרת?

למעלה