היי צריך הסבר

מיקמיק23

New member
היי צריך הסבר

שלום... אתמול ראיתי את הכתבה בערוץ 2, בטח רובכם ראו את זה על הסקנד לייף. ופעם ראשונה נתקלתי בזה... וזה מסקרן אותי מאוד. אני רוצה להרשם לזה אך חושש מהאינטרנט בכף שאני אתן את כרטיס האשראי שלי, האם זה בטוח שם? מטרת ה''משחק'' בעקרון מעבר ליצרית העולם מחדש , אלה כעסק כלכלי בכך אני משלם כל חודש 10 $ עליי להתבסס שם ולפתוח עסקים בכדי שיהיה לי רווח מהמשחק הזה... זה נשמע לי הזוי, זה אכן נכון כך? אם כך כולם רוצים ליצור מזה עסק כלכלי, אז כולם עטים על זה, אז איך למרות כל מרוויחים בזה? מה אני עושה בתחילת המשחק? האם אתם ממליצים לי להרשם לזה? אני לא מחפש להכיר... אף אחד שם.. אבל כן נחמד לדבר שם... אבל בעיקר לעשות כסף, אם זה יעזור לי לחסוך לטיול מה טוב. בקיצור אני אשמח להסבר ענק ממכם! תודה ושבת שלום!

שלום!

שלום אני אפרת, ילדה בת 16 ואני מאוד מתעניינת בסקנד לייף אז באתי לפה!! אממ.. האמת היא שאין לי עוד סקנד לייף אז משהו יכול לתת לי קישור להורדה? ו.. זה נכון שאומרים שעוד מעט יהיה סקנד לייף בעברית? ועוד משהו... אני ממש לא יודעת אנגלית ואני יהיה צריכה קצת עזרה לפעמים! אז זה בסדר אם אני ישאל אתכם קצת הרבה שאלות? ודרך אגב.. אם לא שמתם לב.. אני חדשה פה בפורום!

מיקמיק23

New member
אם

אני מצטרף חדש למשחק, ואני רוצה לנסות בחינם את זה... ואח''כ אחרי שהבנתי איך מתפקד המשחק, אני רוצה להכניס את כרטיס האשראי שלי, איך עושים זאת? דבר שני, אם אני רוצה להתנתק מהחשבון שלי כדי שאני לא אשלם כל חודש 10 דולר, איך עושים זאת גם? האם לתת כרטיס אשראי זה בטוח? איך אני מקבל את הכסף (דולר) בצ'ק? ,ישרות לחשבון בנק? איך זה הולך.. קראתי את המאמרים ולא ממש הבנתי את הפרט הטכני הזה. אודה לכולם, שבוע טוב.

למעלה