היי צריך עזרה עם cowon d2

היי צריך עזרה עם cowon d2

קניתי iaudio cowon מדגם d2 לפני כחודש אך אתמול כאשר הדלקתי אותו הוא עשה לי בעיות.... אז ככה לאחר שהדלקתי אותו הוא הראה לי שאני בתוך תיקייה מסויימת והיו שם שירים אך לא היה להם שם...לאחר שיצאתי מהתיקייה, איפה שנמצאים רוב רשימת התיקיות (התפריט הראשי של התיקיות שלי), הוא אראה לי שלכולם יש את אותו שם כמו אותה תיקייה שההייתי בה. לאחר מכן סגרתי אותו והדלקתי אותו, ואז הוא אראה לי את כל השמות של התיקיות אך כאשר נכנסתי לאחת התיקיות הוא לא אראה לי את שמות השירים למרות שאראה שיש בתוך התיקייה שירים אך השמות נעלמו מהשירים(ד"א השירים פעלו). מה צריך לעשות? אם אני עושה ריסט במכשירמה הם ההשפעות? יש לי עדיין את הביטוח מבאג האם כדאי פשוט לשלוח אותו לתיקון? (ד"א הייתה לי בעיה דומה לפני מספר ימים כאשר באחת התיקיות כל השירים שם עברו למקום אחר נראה לי ל audioble) תודה רבה על העזרה.

guinness22

New member
פתרון:

תמחק את כל המוסיקה מהנגן ומכרטיס ההרחבה (במידה ויש אחד). תעתיק אותה חזרה בחלקים, כל פעם פחות משני GB. בין ההעתקות, תנתק את הנגן מהמחשב, הדלק אותו, חכה לעדכון בסיס הנתונים וכבה אותו. חבר מחדש, והעתק את החבילה השניה, חזור על הפעולה כמה פעמים שאתה צריך. אף פעם אל תעתיק לנגן יותר משני ג'יגהבייט מידע בפעם אחת. תמיד נתק, הדלק וכבה בין לבין. זה מה שיגידו לך גם בבאג, אלא אם כן המוכר יהיה דביל גמור ואשכרה ישלח את זה לתיקון. הבעיה נובעת מהצורה שבה הנגן קורא את מערכת הקבצים שלו, ולכן הפתרון היחיד הוא מה שאמרתי לך. במעבדה לא יוכלו לשנות את זה.

יאיר B

New member
זה מעניין מה שאתה אומר. זה יחודי רק ל-D2?

ב-7 אני מעביר חופשי 4GB במכה ואין בעיות. מוזר.

תודה רבה../images/Emo6.gif...אני צריך עוד טיפה עזרה../images/Emo9.gif

יש לי שתי שאלות אני יכול להעביר את כל הקבצים מהנגן למחשב בנגלה אחת בזמן שהם יותר מ 2gb? והאם להאחר העברה אני יכול להתחיל להעביר ממה שהעברתי למחשב מהנגן לנגן בחזרה כמו שתיארת? תודה רבה על העזרה זה באמת משמח אותי שיש פתרון פשוט לבעיה המעצבנת
הזאת... ד"א מעניין אותי האם הבעיה הזאת קיימת רק אצל ה d2?

למעלה