היי צריכה את עזרתכם בעיצוב האם זה אפשרי שאעלה תמונות של חבר שלי ושלי ותעצבו לי בצורה יפה?|
V vip990 New member 5/7/08 #1 היי צריכה את עזרתכם בעיצוב האם זה אפשרי שאעלה תמונות של חבר שלי ושלי ותעצבו לי בצורה יפה?|
ד דנית כ New member 5/7/08 #2 היי.. את מוזמנת להעלות את התמונה.. רצוי עם תוספות לעזרה- איך את רוצה שזה יראה.. ואני מאמינה שהראשונה שיזדמן לה תעצב לך בכייף
היי.. את מוזמנת להעלות את התמונה.. רצוי עם תוספות לעזרה- איך את רוצה שזה יראה.. ואני מאמינה שהראשונה שיזדמן לה תעצב לך בכייף
V vip990 New member 6/7/08 #3 תודה רבה אז ככה אני לא בדיוק יודעת מה לעצב אני יעלה 2 תמונות ןתעצבו לי אותם בצורה יפה עם רקע יפה סומכת עליכם תודה למי שיוכל
תודה רבה אז ככה אני לא בדיוק יודעת מה לעצב אני יעלה 2 תמונות ןתעצבו לי אותם בצורה יפה עם רקע יפה סומכת עליכם תודה למי שיוכל
ק קוקילידה23 New member 11/7/08 #9 היי לך../images/Emo140.gif אם זה עדיין רלוונטי אני אשמח לעזור לך אבל המחשב שלי עדיין לא מחובר [אני כותבת מהעבודה] אז אם זה יכול לחכות - בכיף
היי לך../images/Emo140.gif אם זה עדיין רלוונטי אני אשמח לעזור לך אבל המחשב שלי עדיין לא מחובר [אני כותבת מהעבודה] אז אם זה יכול לחכות - בכיף