היי, צריכה יעוץ

שרוני1ש

New member
היי, צריכה יעוץ

אני רוצה להחליף רופא. קראתי כאן בפורום על רופא מומחה אנדו' מחיפה - לא זוכרת את שמו. נדמה לי שליה המליצה עליו... הוא מקבל מקופ"ח כללית? פרטי? כמה עולה ביקור? יש לו אולטראסאונד זמין? ובכלל, מה הזמינות שלו? מי יכולה לשתף במידע?
הלכתי כמה פעמים לשינמן ואף יש לי תור אליו למאיר בדצמבר - אבל לאור חויות קודמות, השינוי באופי שלו וביחס למטופלות, והעובדה שאין לו אולטראסאונד זמין - לא ממש בא לי...
הייתי גם אצל סוריאנו פעם אחת - ולא תהיה פעם נוספת (
)
המצב אצלי הוא כזה שהתגלו לי ממצאי אדנומיוזיס ברחם, אני סובלת מכאבים חזקים שהתחזקו יותר בכמה חודשים אחרונים. הרופא שלי (מקופ"ח, לא שינמן) הציע מירנה - נרתעתי מהמחיר ומכך שבכלל לא בטוח שזה יעזור לי. הוא כתב לועדת התרופות בקופ"ח מכתב שיאשרו לי בגלל האדנו' - ולא אשרו. כרגע הוא מדבר איתי על כריתת הרחם, וקשה לי עם זה. הייתי רוצה לפחות לשמוע עוד חוו"ד.
יש הצעות לרופא אחר? מישהו שניתן לסמוך עליו ואולי, אם אפשר לבקש... גם מישהו שאפשר לדבר איתו...

תודה מראש,

לואי84

New member
שמו ד"ר יובל קאופמן

הוא מנהל את המרכז לאנדומטריוזיס בבי"ח כרמל. זה בי"ח שעובד עם הכללית.
מקבל גם פרטי בבי"ח אסותא חיפה (הפרטים באתר שלו) - לא יודעת להגיד לך עלות. בפרטי בדר"כ הזמינות אמורה להיות גבוהה.
בכל אופן אומרים שהוא ממש נחמד וסבלני. שאלתי אותו כמה פעמים שאלות בפורום והוא ענה לי די בפירוט.
משערת שיש לו אולטרסאונד! חלק כל כך אינטגרלי. הסיפור עם האולטרסאונד של שינמן ממש מוזר

ליה1997

New member
דר יובל קאופמן

מדהים!!! יש לו אלטרסאונד והוא גם מבצע בדיקה ידנית ובכל זאת הוא עדין ומרגיע..

שרוני1ש

New member
תודה רבה בנות יקרות

כנראה אלך אליו. אני ממש מיואשת
. גם הזמן הרב שעבר, בלי פתרון, ואני מרגישה שכאילו לאף אחד אין פתרון בשבילי... גם העניין הזה עם המירנה - אף אחד לא אומר שזה יעזור בוודאות. והעלות הגבוהה כל כך... אז רופא הנשים אומר שוב לקחת גלולות. וגם הן לא ממש עוזרות. אני ממש אובדת עצות ואפילו מייאש...

גם אצלי הפתרון היחיד הוא מירנה

וגם לי לא אישרו אותו וזה נורא יקר לי. באסה.
אבל עכשיו בכלל לא בטוח שיוכלו לשים לי אותו כי צץ לי פוליפ ברחם.

שרוני1ש

New member
הרופא שלי כתב

פעם שניה לרופאה הראשית של קופ"ח - ופעם שניה היא ענתה שהיא לא מאשרת. ברב טובה היא הציעה לי להתקין את המירנה במחיר המלא (כ - 800 ש"ח על קנייה והתקנה, כמובן זה המחיר ה"מסובסד" ע"י קופ"ח) כי "זה מה שעושות רב הנשים". לא משנה שאצלי זה לגמרי למטרות רפואיות ולא למניעת הריון. אם זה לא היה עצוב, כנראה הייתי צוחקת. אבל כנראה שאני מוותרת לגמרי על התענוג - אף אחד לא מבטיח לי שזה יעזור בכלל.
החלטתי ללכת באמת לקאופמן, דברתי עם המזכירה שלו. חוות דעת ממנו לא תזיק, ואולי יהיה לו משהו חדש לומר לי...
מצטערת, אבל אני חושבת שזו אחת המחלות המתישות ביותר שיש..

למעלה