היי.. צריכה עזרה בהמלצה על ספרים...

A Hi n o A m

New member
היי.. צריכה עזרה בהמלצה על ספרים...

היי כולם.. קודם כל אני חייבת להגיד שאני ממש ממש שמחה שמצאתי את הפורום הזה.. מקווה שהוא יעזור לי..!! אז ככה, אני מאוד אוהבת לקרוא ספרים אבל בזמן האחרון (והזמן הזה נמשך יותר מדי זמן...) אני לא מצליחה למצוא ספרים מעניינים ויפיפ וזה ממש ממש מבאס... אז, אם תוכלו, אשמח מאוד לקבל על המלצות לספרים, בעיקר רומניים היסטוריים, כאילו, רומנים שהתקופה היא היסטורית, בעיקר שנות ה-20-40, בארץ ובעולם... בכלל, אני אשמח לקבל המלצות כל מיני סוגים של ספרים... אהה.. דרך אגב, אני בת 16... אז תודה רבה, ושבת שלום לכם....

Icewitch

New member
שלום לך !

אוקיי..אז בעיקרון אני קוראת יורת ספרים שקשורים בתקופת מלחמת העולם השנייה ותחילתה של השואה ונאציזם . אז אם את מעוניינת בספרים טובים שקשורים בנושא...אז אוכל לעזור לך . קודם כל אני חשובת שיומנה של אנה פראנק הוא ספר שכל בן נוער צריך לקרוא ,הוא נורא מרגש..קצת קשה ואפשר ללמדו ממנו כ"כ הרבה . עוד ספר שקשור בנושא.."דמעות של אש"..אם אני לא טועה מי שתירגמה אותו לעברית הייתה דבורה עורמ ,ספר מדהים ,קשה ,כואב עמוק ומרגש . כ"כ נהנתי לקרוא אותו . ועוד ספרים טובים שלא קשורים בנושא.. הם קצת לגילאים גבוהים יורת ,אבל בכל זאת.. "משוואה עם נעלם"-אורי אדלמן "אות קין"-רם אורן ,ויש עוד ספרים רבים מעולים שלו.. "זכרונותיה של גישה"-ארתור גולדן.. וכרגע אני נורא עייפה כך שאני לא זוכרת הרבה שמות . מקווה שעזרתי לך ,שבת שלום =) . לירז .

A Hi n o A m

New member
תודה ברה, אבל...

היי, תודה רבה על ההמלצות, אבל יש לי בעיה עם ספרים מהשואה,ובכלל עם ספרים קשים, אני נכנסת אליהם ואח"כ מאוד קשה לי לצאת מזה.. כך שאני די פוחדת לקרוא אותם, למרות שכבר היו שהמליצו על ספרים מהשואה, ופעם בבי"ס גם היינו חייבים לקרוא... אבל זה ממש קשה לי.. אז תודה רבה בכל אופן, אבל, אני חושבת שאני בינתיים לא ייקח ספרים מהסוג הזה, לפחות לא בתקופה הזו...

sagiberg

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gifיופי שאת איתנו

יש המון רומנים הסטוריים טובים (אני מודה שלא עולים לי כרגע דווקא כאלו הקשורים לשנות העשרים, ארבעים) אני נותנת את אלו שאהבתי במיוחד: גו'זפין רעיית הקיסר (על נפוליאון) דזי'רה (תקופת נפולאון) מיכאלאנג'לו גויה(של פויכטוונגר, מתאר את חייו על רקע התקופה) מלחמות היהודים ( פויכטוונגר) הרומאי (אחד הספרים המהנים שקראתי. ) יספיק בינתיים ? ועל מה את יכולה להמליץ לי ?

A Hi n o A m

New member
תודה רבה!

גם את התקופה הזו מאוד מעניינת אותי, אז תודה רבה!! אני חושבת שבאמת אני יינסה אותם.. בכלל, עכשיו כשאני חושבת על זה, אז אם יש לכם גם המלצות על ספרים אולי על ומהמיתולוגיה וכאלה, ועל אישיים היסטוריים... אז שוב תודה רבה על ההמלצות ובכלל על ההתייחסות... ובקשר אלייך, איזה סוג של ספרים את רוצה שאני ימליץ לך..? איזה סוג וכאלה...?

lake of fire

New member
המלצה לרומנים היסטוריים

מרי רנו: אש משמיים השור מן הים היין האחרון הנער הפרסי ברניקה בתו של אגריפס/הוארד פאסט שאנהת המצרי/מיקה ולטארי

sagiberg

New member
את השניים האחרונים אני

מכיירה ואוהבת. תוכלי לתת מעט מידע על האחרים ? לאיזה גילאים הם מכוונים ועל מה הם מספרים ?

lake of fire

New member
מרי רנו

אש משמיים ונער פרסי שני רומנים הסטוריים, שמשלבים ידע הסטורי נרחב, ויכולת סיפור נפלאה. התקופה שעליהם מתבססים הספרים היא תקופתו של אלכסנדר מוקדון. בשנת 356 לפני הספירה נולד בארמון המלוכה במקדוניה תינוק בהיר ויפה מראה. ברבות הימים עתיד היה לכבוש את העולם ולזרוע בנתיבו מוות, חורבן וגם תרבות חדשה. שנות ילדותו של אלכסנדר הגדול, שנקרע בין הערצתו שנאתו לאביו המלך פיליפוס לבין האהבתו לאימו הדורסנית מתוארות ב"אש משמיים". אם קנאית ושתלטנית, אב נואף ולוחם גדול, תככי מלכות ןמחלוקות פוליטיות, אלה הם כמה מהאלמנטים של הספר. היצערה חושפת את הרקע החברתי והנפשי שעליו צמח אחד הגיבורים הנערצים ביתר והשנואים ביותר בתולדות המין האנושי. נער פרסי מפר על חייו הוגרים של אלכסנדר מוקדון. היין האחרון-תקופת מגפת הדבר באתונה. השור מן הים- עלילת תזיאוס בן אגיאוס מלך אתונה, שכבשה ליבותיהם של בני יוון כולה. חושבת שהספרים מתאימים לקריאה מגיל 17.

sagiberg

New member
יופי של המלצה- אני מעבירה

להמצלת היום כדי שכולם יהנו

למעלה