היי, צריכה עזרה ותמיכה.

shilat4

New member
היי, צריכה עזרה ותמיכה.

היי אני שילת חדשה פה .. קוראת הרבה שאלות תגובות אבל רק עכשיו העזתי גם כן להתחבר.

אני ובעלי הועברנו לivf כרגע אני על דקפפטיל כבר שבועיים ונתנו לי עכשיו גונאל f 75 כל יום למשך 5 ימים. כנראה פרוטוקול ארוך

האם מישהי יודעת כמה זמן עוד יקח עד השאיבה?

האם מישהי הצליחה בivf ראשון? ואם זה מזרעים שעברו הקפאה והפשרה? (קצת בילבלו והפחידו אותי עם זה)

כמה עוברים כדאי להחזיר.. ? לא משנה לי תאומים או יחיד העיקר שיהיה סיכוי יותר להקלט... (תאומים זה חלום תאמת)

הבעיה שלנו היא שהזרע של בעלי מועט ואין זנבים (ככה הוסבר לנו) .
. האם מישהי עברה תהליך כזה והצליחה? אשמח לתגובות. קיבלתי אתזה מאוד קשה.. כל הזמן קוראת בפורומים מחפשת בגוגל ולא מסתפקת..

סליחה על החפירה.. ותודה ...♥ כל הכבוד על ה
תמיכה והעזרה אחת לשניה

Almog6607

New member
שלום שילת

קודם כל בהצלחה,
אמנם הטיפול הראשון שלי היה כמעט לפני חמש שנים, גם לי עשו פרוטוקול ארוך,
אני זוכרת שהסבירו לי שזה הפרוטוקול השמרני שנוטים להתחיל בו,
מניחה שאמרו לך אחרי חמישה ימים של הזרקות לבוא לאולטרסאונד
ואז תראי כמה זקיקים יש ובאיזה גודל הם, ברגע שיגיעו לגודל המתאים תקבלי זרקית אוביטרל שבעצם מבשילה את הביציות ולפי זה יתאמו לך שאיבה.
יכול להיות שגם קצת יגדילו לך את המינון של הזריקות, תמיד הפעם הראשונה זה ניסוי ותהיה הרופא עוד לא לגמרי מכיר את הגוף אז עושים את הכל לאט לאט.

אנחנו הצלחנו בIVF הראשון ונולדו לנו תאומים
אינני יודעת בת כמה את ,בדרך כלל מעל גיל 30 מאשרים גם הכנסה של 2 עוברים אבל אני מניחה שהרופא יסביר לכם הכל

שיהיה בהצלחה וזה המקום להשתפך
בהצלחה!

shilat4

New member
תודה

תודה רבה לך.. ואיזה כיף תאומים.. אחרי הטיפולים הלא נעימים לקבל שני פשושים בבת אחת. שיהיו בריאים!

אני בת 23 הכניסו לך 2 עוברים כשעשית? ושניהם נקלטו?

shilat4

New member
הלוואי עליי

Ivf ראשון הלוואי עלינו גם.. אין הרבה תקווה לזה

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות...

הזמן הממוצע של הזריקות עד לשאיבה הוא 10 ימים של גונל ודומיו ואז מבייץ ו36 שעות אחרי זה שאיבה.
אולם את מקבלת מינון נמוך מאד מאד בשביל IVF, אני לא יודעת למה, אבל יכולות להיות לכך מספר סיבות.
אחת שלא רוצים הרבה ביציות, אחרת שאת פוליציסטית וחוששים מתגובת יתר.
בדרך כלל במינון כל כך נמוך זה לוקח יותר זמן.

לגבי כמות החזרה את מאד צעירה ככה שבטוח לא להחזיר יותר מ2!
ותיאומים זה נפלא, אבל גם הרבה סיכון...
הרבה מהלידות מתרחשות לפני הזמן, ולעתים ההריון אף אובד לגמרי

לי יש תיאומות ילדתי חודשיים לפני הזמן בסוף שביעי, אחת היתה בפגיה חודשיים אחת 4 חודשים, זה לא פיקניק, אם כל הכיף שבגידול תיאומים, עדיף שהם יבואו אחד אחד בריאים שלמים ובזמן.

בנוסף לפי גילך המאד צעיר אני מנחשת שעדיין אין ילדים, ולכן אני ממליצה לך בנוסף לפורום שלנו להכנס גם לפורום הגדול של פוריות, שם רוב הבנות עדיין בטיפולים לילד ראשון.
את כמובן מוזמנת בשמחה לשאול גם פה וגם שם

שיהיה בהצלחה

shilat4

New member
וואיי

ממש תודה לך איזה כיף ...איזה נשים תומכות...♥

אבל אם אפשר ממך עוד שאלה..שעכשיו קצת התבלבתי..
אבל למה שירצו לשאוב קצת ביציות? אין לי שום בעיה פוליצסטית או אחרת.

אולי משהו אצלי לא בסדר ולא אומרים?

אני עם דקא 0.1 ועכשיו בנוסף 5 ימים דקפפטיל .. כל יום 75.. מחר הבדיקה.. מוזר אני לא ידעתי שזה מינון קטן. לא מבינה בזה

shilat4

New member
תיקון

ועכשיו בנוסף 5 ימים גונאל f כל יום 75 מזריקה* ודקפטטייל 0.1 כבר 3 שבועות .. כל יום

anguly

New member
זה נחשב מינון מינימלי

כמו שנותנים בדרך כלל בהזרעות.
אני לא יודעת מדוע זה מה שעושים.
ללעתים כשצפוי מיעוט זרע אז לא רוצים להעמיס על המטופלת הרבה הורמונים שיגרמו לזה שייוצרו הרבה ביציות שאין עם להפרות אותם.
לעתים לא רוצים לשנות את האיזון הטבעי, ולהכביד על הגוף ואז נותנים רק מעט, אבל בדרך כלל יש איזה רקע בריאותי כלשהו.
האם כבר עשית מעקב זקיקים? את יודעת כמה נוצרו?
בהצלחה

shilat4

New member
הייי

שוב תודה .. עשיתי עכשיו אולטרסאוד.. אחרי ה5 ימים של הגונל. ורשמו שבכל צד "זקיקים קטנים מרובים".. מה זה אומר??
מה המצב לדעתך?.. סליחה על החפירה

miraclemax

New member
הי שילת

זקיקים מרובים זה אומר שהגונל עובד יפה. בכל זקיק בשאיפה יש ביצית. רוצים שהזקיקים יגדלו יחד כדי שכולם יהיו בשלים להפריה ביחד. פרוטוקול ארוך לוקח הרבה זמן, צריך סבלנות. לפי מה שאת מספרת אני מהמרת שיש לך תסמונת שחלה פוליציסטית כמו שאמרו לך למעלה... זה לא משנה כלום מעבר לכך שנזהרים עם התרופות ועוקבים בזהירות אחרי מה שקורה.
גם אני אגיד לך שטיפול ראשון הוא ניסוי וטעייה. אצלי לקח כמה טיפולים עד שמצאנו את הפרוטוקול שמתאים לי, ואז עבר בקלי קלות. ועכשיו למשפט הכי מעצבן ובכל זאת הנה הוא בא: את צעירה, ויש לך זמן. נכון שאת רוצה ילד כבר אתמול
וזה קשה לחכות, אבל זה לגמרי לטובתך, ואפשר למצוא את מה שמתאים לך בלי לחץ. אני התחלתי את הטיפולים בגיל 25, ורציתי להרוגגגגג את כל מי שאמר לי שאני צעירה ויש לי זמן. אבל תוך כדי גם ידעתי שזה נכון...

אנחנו הצלחנו בIVF מזרע מוקפא, אבל אצלנו הנתונים שלו בסדר גמור. כשיש בעיה של מיעוט זרע עושים במעבדה תהליך שנקרא איקסי ICSI שבו מזריקים את הזרעים הטובים ישר לביציות. את יכולה לשאול את הרופא אם זה מה שמתכוונים לעשות. החזרנו עוברית אחת מתוקה והצלחנו

shilat4

New member
תודה רבה

תודה רבה מאמי... אבל הבעיה שאין לי שחלות פוליסצטיות. ככה אני יודעת מכל הבדיקות שעברו. שהכל תקין אצלי.

אבל הינה לאחר האולטרסאונד היום התקשרתי לivf ואמרו לי לעלות גונאלf ל150 כל יום.

נראה לי באמת הם עושים איתי ניסיונות!!
שוב תודה רבה רבה ♥ ואני אשאל באמת על icsi הזהה

למעלה