היי, צריכה עזרה..

estousha

New member
היי, צריכה עזרה..

אני מעוניינת לקנות נגן שיהיה איכותי וטוב בעיקר לסרטים. לכן הקריטריונים שאני מחפשת הם- מסך גדול (2.5-3.0 אינץ'), זיכרון של בין 4 ל8 ג'יגה יספיק ואיכות שמע טובה (כמובן הוא ישמש אותי גם למוזיקה...) והכי חשוב- סוללה נטענת שמחזיקה מעמד לפחות 3-4 שעות בצפייה בסרטים. המחיר נע בין 500 ל-800 ש"ח. ראיתי מבחר גדול של נגנים אך יש כמה שנראים לי לא אמינים והייתי רוצה לדעת על מה אתם ממליצים. תודה מראש!!

SHAI858

New member
המלצה שלי

לי יש את הIAUDIO D2 שקניתי בהמלצת הפורום, והנגן פשוט מעולה אם את תצפי בהרבה סרטים אני לא כל כך ממליץ על מסך 2.5 שזה הגודל שיש ל-D2 אבל אם אין לך בעיה עם 2.5 וראיתי שזה בסדר מצדך אני ממליץ על הנגן בחום איכות ווידאו מדהימה, איכות סאונד מדהימה, מסך מגע מצוין ובכלל פשוט כיף להחזיק נגן כזה. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592799

estousha

New member
מה עם הנגנים של Qtec??

האם הם מומלצים?? קראתי עליהם כמה חוות דעת בזאפ ונראה שבאופן כללי הם פשוטים ונוחים ומספקים את הסחורה... האם יש חיסרון גדול בהם??

estousha

New member
טוב, אז נניח שאני מעלה את הסכום,

ב1200 ש"ח מצאתי את האייפוד טאצ' של 8 ג'יגה עם מסך 3.5 אינצ' ולעומתו ב1200 ש"ח גם כן את האייאודיו a2 עם מסך של 4.3 אינצ' וזיכרון של 16 ג'יגה... מה מומלץ מבין השניים?? מבחינת מחיר יותר משתלם לקנות את האייאודיו כי הוא נותן זיכרון גדול יותר ומסך גדול יותר שזה האידאל שלי לצפייה בסרטים, אבל אני מניה שלאייפוד של יותר איכות לא? תוכלו לעזור לי?? אני בהתלבטות....

or121210

New member
דווקא ב-COWON יש איכת גבוהה יותר

אני לא סגור אם צריך המרה. באייפוד בטוח צריך המרה, ותלויים גם בתוכנה (אייטיונס)

למעלה