היי, צריכה עזרה :)

שחרוש244

New member
היי, צריכה עזרה :)

בן זוגי מסיים קורס קצינים שבוע הבא וחיפשתי רעיונות מה אני יכולה להכין לו, וחשבתי על רעיון של לעצב מן תעודת סיום, הצטיינות , הוקרה .. או משהו כזה ואז לקחת את זה למקום שיצפו לי את זה בפלסטיק [שכחתי איך זה נקרא .. לניילן? ] שיראה ממש כמו תעודה אמיתית. אני מאמינה שמחלקים להם בסיום הקורס תעודת גמר ככה שאני רוצה שזה לא יהיה רשמי אלא לקחת את זה לצד ההומוריסטי. למשל "וזאת התעודה לקצין הכי חתיך בצה"ל" וכו'. תוכלו לעצב לי משהו בסגנון? תודה מראש

ואם תרצי את מוזמנת לעלות גם תמונה שלכם../images/Emo9.gif

אפשר רק תמונה שלו עם המדים בתור רקע

שחרוש244

New member
אוקיי..

לגבי התמונה.. התמונות היחידות שיש לנו יחד שהוא עם מדים זה מהטירונות .. לפני שנה ו4 חודשים אז זה לא מתאים. יש לי תמונות שלו שתייגו אותו בפייסבוק מהקורס עצמו שהם יצאו לכל מיני טיולים או בשטח, מתאים? חשבתי שבטח בטקס סיום שלו נצטלם אבל הבעיה שזה יום שלישי בערב ובחמישי בבוקר אנחנו נוסעים לסוף שבוע בצימר ורציתי להביא לו את המתנה שם אז אני לא חושבת שאני אספיק לכתוב פה הודעה ושאתם תספיקו לעצב לי וגם שאני אספיק להדפיס ולניילן את זה.. זה חתיכת סיפור :p יש לך כבר רעיון בכללי איך לעצב ואולי רעיון מה אפשר לרשום? את חושבת שעדיף לקחת תעודה מוכנה וככה לשנות את המילים קצת או שאת חשבת על לעצב לגמרי לבד? שאני אדע מה לכתוב.. תודה רבה לך! :)

כבר התחלתי לעצב את הבסיס של התעודה..

אני רק מחכה שתגידי לי מה את רוצה להוסיף חוץ "וזאת התעודה לחייל החתיך בצה"ל..."

אפשר אולי לכתוב.. אממ..

וזאת התעודה לחייל הכי חתיך בצה"ל על שסיים בחתיכות יתרה קורס קצינים, על שידע .. לתפקד כחבר מושלם / לדאוג לי / לדבר איתי __ פעמים ביום גם כשהיה רחוק - מה שאת הכי מתחברת ונכון לך תגידי לי איך את רוצה שיהיה רשום ואני אכין לך

שחרוש244

New member
../images/Emo13.gif

וזאת התעודה לחייל הכי חתיך בצה"ל על שסיים בהצטיינות יתרה קורס קצינים, שתמיד דאג גם כשהיה רחוק, שהיה שם בשבילי בכל רגע ורגע גם כשהיה עייף ומותש. אני ממש מתקשה :( אולי תוכלו לעזור לי למצוא עוד דברים לכתוב? ולגבי התמונה- קוקילידה23 מצאתי 2 תמונות שלו מהקורס עצמו ועוד 2 [שהם הרבה יותר יפות] מההכנה לקורס קצינים. להביא לך? או הכנת את התעודה בלי תמונה?

את יכולה להוסיף את התמונות..

אני כבר אמצע דרך לשלב.. וכמו שכתבתי לספיר אני חייבת להתחיל להתארגן אז אני אמשיך את העיצוב כשאחזור, בינתיים אולי אחת הבנות תוכל לעזור לך עם הכתיבה.. או שתנסי בפורום "ימי הולדת ומתנות" - יש שם תותחיות בכתיבה

שחרוש244

New member
אוקיי.. תודה :)

אם זה בסדר אני מעדיפה לשלוח לך את התמונות במסר. רק תגידי לי כשיזדמן לך אם קיבלת.

תחילת התעודה../images/Emo26.gif

יש יותר מידי מקום פנוי, אז כמו שכתבתי לך אם את רוצה להוסיף עוד דברים תכתבי לי למשל:
שם מלא + דרגה שלו - לדעתי חובה
האם את רוצה להוסיף את השם שלך - "אוהבת / גאה בך / גאה להיות חברה שלך"
[מה שבא לך]
את התמונות שלו תשלחי לי ל: [email protected] ואני אשלח לך את המוגמר במייל חזרה... [אל תדאגי, לא אעלה את זה לכאן
]
אם יש משהו בעיצוב שלא אהבת תגידי לי ואני אשנה...
ואם יש לך עוד מה לכתוב לו בהמשך ל"על שסיים בהצטיינות..." זה הזמן
זהו, מחכה לתגובתך
http://www.file2host.com/949856

שחרוש244

New member
מדהים מדהים מדהים!! תודה רבה.

שלחתי לך מייל עם כל הפרטים והתמונה. תגידי לי אם קיבלת.

שחרוש244

New member
לא הצלחתי לשלוח לך עוד מייל אז אני מתקנת פה-

הדרגה שלו זה צוער. ד"א קיבלת את המייל הראשון שלי? תודה ולילה טוב:)

שחרוש244

New member
ואי זה פשוט מושלם, באמת.

לא יכלתי לחשוב על משהו יותר טוב מזה! תודה רבה רבה מקרב לב את מקסימה
רק יש לי שאלה- על מה להדפיס את זה?

כיף לשמוע../images/Emo9.gifזתומרת לקרוא../images/Emo8.gif

העיצוב מותאם לגודל של A4 יש לך מדפסת ביתית
אם לא, אופיס דיפו מוציאים הדפסות צבעוניות ועושות גם למינציה

למעלה