היי.... צריכה עזרה ^-^

minimarry

New member
היי.... צריכה עזרה ^-^

אוקיי אז ידיד שלי רוצה לקנות לחברה שלו טבעת (סתם טבעת!) לכבוד חנוכה והוא רוצה לחרוט עליה משהו, אבל לא משהו קיטשי, כי הבחור היקר גם ככה נוטה לקיטשיות יתר, אזזז.... יש למישהו רעיון? טנקס

Smertonos

New member
נצל"ש לא קשור

איזה בן אדם אחד נכנס עם צפרדע על הראש לרופא, הרופא מסתכל עליו וכעבור שתי דקות שהאדון לא אומר כלום, הרופא שואל אותו, כן, במה אני יכול לעזור לך ? עונה לו הצפרדע מלמעלה : תוריד לי כבר את הגידול הזה מהתחת ! אישה חוזרת לבית, ניגשת לבעלה ואומרת לו, מעכשיו כל פעם שתרצה סקס תמשוך לי בפטמה הימנית ונעשה ובכל פעם שתחזור עייף מהעבודה תמשוך לי בשמאלית ונלך לישון, אומר לה הבעל, גם לי יש רעיון, בכל פעם שיתחשק לך לעשות סקס תמשכי לי באיבר המין פעם אחת, ובכל פעם שלא יתחשק לך תמשכי בו 100 פעמים ! למלך אחד היה סוס שכל היום היה אדיש לסובבים אותו, המלך שאהב אתגרים ומשחקים פנה לפשוטי העם והבטיח שק מטבעות כסף למי שיצליח להצחיק את הסוס, ניסו חכמים וטובים במשך הרבה מאוד זמן ולא הצליחו, יום אחד הגיע בחור צעיר ניגש אל הסוס, אמר לו משהו בלחישה והסוס התחיל לצחוק, האיש לקח את הכסף והלך, הבעיה עם הסוס שהוא צחק וצחק ולא הפסיק לצחוק וזה גרם למבוכה בארמון, המלך שהתעצבן ביקש שמישהו יגרום לסוס הזה לבכות אחרי כל המבוכה שהוא גרם ופנה שוב אל העם, אותו בחור צעיר שגרם לסוס לבכות, בא ניגש אל הסוס התעסק איתו 2 דקות לבד יצא מהאורווה והסוס בוכה, המלך שראה את זה ביקש מהבחור לספר לו את מה שקרה, אז הבחור אמר לו : בפעם שעברה באתי אליו ואמרתי לו שיש לי זין יותר גדול משלו והוא צחק, היום הראיתי לו ! בעל בית חרושת לנקניק לוקח את בנו האידיוט כדי להסביר לו את תהליך היצור במפעל. אתה רואה כאן את המכונה הזו? כאן עושים נקניק מבשר חמור. בצד הזה מכניסים חמור, ובצד השני יוצא נקניק." הילד מתפעל ושואל את אביו: "תגיד אבא, ואם נכניס נקניק בצד השני, אז זה יעבוד הפוך, ויצא בצד הראשון חמור?". מסתכל האב אל בנו האידיוט ונאנח: "ככה זה עובד רק אצל אימא שלך." אחד מגיע לבית מרקחת ומבקש מהרוקח כמה כדורי מרץ. "אתה מבין," הוא אומר לרוקח בקריצה, "צריכות להגיע אלי הערב שתי נימפומניות..." הרוקח נותן לו כדורי מרץ, תוך שהוא מציע לו לקחת את הכדורים מיד בשל העובדה שלוקח כמה שעות עד שהכדורים מתחילים להשפיע. הבחור לוקח את הכדורים, בולע והולך לביתו. למחרת הוא חוזר לבית המרקחת כשהוא על סף עילפון. "תן לי בבקשה משחת הרגעה". הוא לוחש לרוקח כשהוא כמעט מתמוטט. "אה.." מחייך הרוקח, "בשביל הקטן?" "לא, בשביל היד," אומר הבחור "הבחורות לא הגיעו אתמול".

למעלה