היי, צריכה עזרה...

היי, צריכה עזרה...

אני מחפשת מקום שאפשר לקנות בו ג´נסים יפים.... מישהו מכיר? בכלל אני רוצה לצאת למסע קניות בערך ב-800 ש"ח אבל לא לצאת רק עם 5 או פחות פריטים בסכום הזה.. מישהו יכול להמליץ על מקומות? אולי למישהו בא להצטרף למסע קניות?

מאיושית

New member
מתאים לי!

ג´ינסים פשוט מדהימים! חברות שלי שקונות בחנויות כמו מנגו וזארה ומעולם לא הסתכלו אפילו על מתאים לי מקנאות בי.... תהני.

DREAM111

New member
היי ירח יקרה ובוקר טוב

עונות, ורדה לילית, מתאים לי, בגדים של אופנת קומו ועוד רבים וטובים. במיוחד עכשיו כדאי כיוון שכולם מורידים מחירים בצורה נפלאה. קניה מהנה.

Katy Cat

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo60.gif פורום שופינג ../images/Emo60.gif

האם אי פעם נכנסתם לחנות בלי מטרה ויצאתם עם 10 שקיות? האם אתם מוצאים את עצמכם מתלבטים בין כמה פריטים ובסוף קונים את כולם? האם כרטיס האשראי שלכם כל כך שחוק ומגוהץ שאתם צריכים להחליפו כל חודש? האם נסעתם אי פעם לחו"ל במטרה לעשות קניות בלבד? אם עניתם "כן" על אחת או יותר מהשאלות הללו.... מזל טוב!! אתם מכורים לשופינג. פורום שופינג נפתח במיוחד בשבילכם! בפורום תוכלו לדבר על חוויותיכם מהשופינג:מבצעים, קניות, מחירים והנחות ובקיצור....כל דבר שעולה בדעתכם וקשור לשופינג. הפורום פתוח לכל הגילאים וניתן לדבר בו על:בגדים, איפור, אבזרי אופנה, נעליים, צעצועים,פיצ´קעס ואפילו מזון (כן...יש כאלה שמכורים גם לקניות של זה...). אז בין קנייה לקנייה, אתם מוזמנים להכנס... כנסו, תקראו, תהנו...ורוצו לקניון! פורום מספר 656...

מרילו14

New member
אני יודעת

באלנבי צמוד לכסטרו יש חנות שככה לא ניראת מי יודע מה אבל יש שם מיליון סוגים של ג´ינסים מדליקים זולים ובכל המידות לכי אני בטוחה שתמצאי בהצלחה

למעלה