היי, צריכה עזרה,

Cherub Rock

New member
היי, צריכה עזרה,

אני צריכה לעשות עבודה באנגלית, על שיר שאני אוהבת, שיר אהבה. אני רוצה לעשות על since Iv'e been loving you, ואני צריכה לפרש אותו. תוכלו לעזור לי? על מה הוא מדבר בדיוק? תודה מראש

M e n s R e a

New member
זה אחלה שיר לאהוב

והוא מדבר על גבר אומלל בגלל אהבתו לבחורה מן הסתם...אלא אם כן יש פה משמעות נסתרת שפספסתי, ולא נראה לי שזה המצב.

כן, ככה בערך חשבתי...

והאם לשיר Babe, I'm Gonna Leave You יש משמעות קצת שונה? האם הוא עוזב אותה כי הוא חייב או משו?

Liorking

New member
אם כבר

לעשות עבודה על לד זפלין, נראה לי ש-Stairway to Heaven מתאים. בטח הרבה כבר עשו לפנייך, אבל ככל שהמלים יותר טובות/מסובכות (שוב, לא להגזים זה עדיין רוברט פלאנט לא בוב דילן), כך פחות צריך למרוח. בחייאת פאקינג רבכ, כמה אפשר לכתוב על שירי אהבה?! לפחות מדרגות לרקיע זה משהו... אם עדיין יש לך בעיות תעזבי את לד זפלין ותעברי לפינק פלויד או בוב דילן.

M e n s R e a

New member
מסתבר, ממה שנכתב כאן בעבר

שדווקא All My Love הוא בעל משמעות מאד עמוקה, ולא עוסק "רק" באהבה. למרות שהוא יכול להראות מאד קיטשי, מה גם שגלגל"צ אימצו אותו לפלייליסט הבד"כ מסרוח שלהם.

Liorking

New member
לא משוגע עליו

השיר יותר מדי ממוסחר ויש יותר מדי סינתיסייזרים פופיים כאלה על חשבון... לד זפלין האמיתית. מהאלבום הזה אני מעדיף את Hot Dog.

M e n s R e a

New member
זהו, שאם היית יודע על מה הוא נכתב

כנראה שלא היית חושב ככה. וכמו שנכתב פה בעבר, הוא נכתב על הבן של רוברט, שמת. ככה ששיר כזה + הבנה אמיתית של משמעות המלים שלו, אמורה לגרום לך להבין, שהוא ממש לא ממוסחר. זה שגלגל"צ חרשו עליו, זה כבר דפקט שלהם.

Liorking

New member
אני מבין על מה הוא נכתב

ועדיין, השיר לא עושה לי את זה כמו שירים אחרים שלהם. מבחינת סאונד הוא נשמע די ממוסחר, יש לטעמי יותר מדי סינתים ופחות מדי גיטרה. בקיצור, זה לא ממש רוק'נרולי וזה לא הכי לד זפלין.

אייי

אני זוכר ששאלתי את המורה שלי לגיטרה כשלמדתי, כשעוד הייתי בראשית דרכי המוזיקלית אם לד זפלין אנטישמים כי בסטיירווי יש איזה קטע שחשבתי שהם אומרים and we might call the jew משהו כזה ובעצם זה היה jewel והוא אמר לי שהוא אף פעם לא הבין מה הולך עם המילים בשיר ואז בנימה מבדחת הוא אמר שאולי פלאנט ראה את הראיון עם הסולן של יס שאמר שלפעמים בהופעות הוא סתם ממציא מילים אז הוא החליט גם כן.. קיצר מה שרציתי להגיד זה שנראה לי באמת שהוא סתם הביא מה שבא לו בליריקה.. אני בעצמי הייתי שומע את השיר בלופים ומנסה למצוא איזה קשר.. אולי מישהו יכול להעיר את עיני? אני חתיכת חפרן. מצטער

למעלה