היי..צריכה עיצוב בקשה:)

נטלי חן

New member
היי..צריכה עיצוב בקשה:)

אז,אני צריכה ברכה ליומולדת לידיד הכי טוב שלי,הוא בן 21:) בצבעים כחול ואדום או משהו כזה..
וזה הטקסט: לגיאוש :) השנה עברה מהר,והיום הולדת שוב חוזר.. יש המצפים לו פשוט כל השנה, יש שבמראה בוחנים לראות אם משהו השתנה. יש שאוהבים מסיבות הפתעה, וכאלה שחוגגים לבד בלי שום הפרעה. אז הדרך ממש לא חשובה, כי אני תמיד אהיה שם לצידך 3> אז מה עוד אני אאחל לך כזה מיוחד כמו גיל 21? המון אושר , עושר , אהבה [למרות שכבר יש,טפו טפו -555- ] , שמחת חיים :) בריאות , הצלחה , מזל , ושתחייך תמיד ! שכל חלומותייך יתגשמו לטובה ובמהרה ;] ושתשיג כל מטרה שתציב לעצמך.. ו..הדבר הכי חשוב.. תשאר אתה תמיד! ואל תשתנה אף פעם,בשביל אף אחד.. כי אתה יחיד ומיוחד=] ומה עוד נאחל לך? כל מה שאתה מאחל לעצמך :) תנצל את היום הזה,כי זה היום שלך ! מזל טוב 3> אוהבת מלא, נטלי ואם אפשר להוסיף בלונים ולבבות וכאלה.. סומכת עליכם! ואתם מדהייממיים ואתם מעצבים מקסים :) ו..אחת מכן עיצבה לגיא ברכה גם בשנה שעברה..
אני חייבת לציין שאני מודהמת כל פעם מחדש.. אתן מקסימות:) וד,א..אני צריכה את זה עד לעוד שבוע..
תווווווווווודדדדדדדדדדדדדה ענקיייייייית מראאאשש אוהבת 33>

מלאכיית

New member
בקשה:)

ניסיתי משו, מקווה שאהבת
ניסיתי לעשות את זה ממש עליז ושמח אז מקווה שלא יצא מוגזם מדי:) הערות,הארות יתקבלו בשמחה! ואם בא לך לשנות משו.. בכיף!

נטלי חן

New member
וואו! ../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif

זה ממש ממש לא מוגזם,יצא מדהיייים:) אממ הכתב ממש יפה אבל את יכולה לעשות לי עוד דוגמה של אותו דבר עם פונט אחר?לא משנה לי איזה.. סורי
אבל זה ממש עליז,צבעוני וחמוד! תודה,תודה,תודה,תודה ועוד אלף תודות..אהבתי בטירווף=] את מקסימה:]

מלאכיית

New member
בקשה:)

דבר ראשון בכיף! ותודה רבההה על כללל מה שאמרת
מקווה שאת הכתב הזה יותר תאהבי :)

נטלי חן

New member
חחח אני הרבה יותר אוהבת:)

תודה רבהרבהרבה מאמי
י'חמודה מכושרת אחת: P

למעלה