היי! צריכה רעיונות...

היי! צריכה רעיונות...

היי לכל חברי הפורום! אני רוצה לשנות את החדר שלי בצורה דרסטית (כולל החלפת הדלת והחלון). עכשיו אני מחפשת רעיונות מקוריים לצבע לקיר (אפילו ציור קיר בא בחשבון). אני מתכוונת לקו מסויים של רעיון לעיצוב החדר בגדול... הקו מחשבה שלי הוא חדר חמים ומזמין אני אוהבת צבע כחול על כל גווניו. אם למישהו יש רעיונות נחמדים להציע לי אני אשמח מאוד לשמוע... תודה רבה מראש למגיבים!

sinronit

New member
רעיונות....

אני מצרפת לך תמונה שמאוג משכה את עיניי ואם אני אחליט לעשות שיפוץ, אז אני בהחלט אאמץ אותה...

מקומות לחיפוש רעיונות

מקומות שאפשר למצא בהם רעיונות: - ספרי עיצוב פנים או מגזינים - באינטרנט למשל כאן - חנויות כמו "enter" (איך קוראים לחנות הזו בעזריאלי עם כל הספות בכיסוי פלסטיק משנות ה70?) שמוכרות כל מני אביזרי בית - האתר של טמבור - תכנית הטלויזיה הזו "שפץ ביתך" ככה תראי המון רעיונות, תראי מה מושך אותך ומה לא, תראי למשל שילוב צבעים שמוצא חן בעיניך או שטיח או מנורה או כריות או כל רעיון שהוא, וזה יכול להתגלגל משם..

עיצוב החדר

אהלן ממליצה מאד להתייעץ עם חגית אביב לוזון- מעצבת פנים מרעננה שנותנת גם ייעוץ פרטני. היא לא יקרה ויש לה רעיונות מדהימים!!!!! רגע... אני אחפש את הטלפון שלה...052-4700808

למעלה