היי... קבלו איזו תמונה מהממת של אן מהעונה ה-3!!
R rotemi26 New member 22/12/04 #4 ../images/Emo58.gif עכשיו זה ספויילר.... תמונה של אן מנשקת את נוראל....
ת תקווה4 New member 23/12/04 #17 חח יותר מתאים לאן ארוך! ואת יכולהה פלייייז להגיד לי מאיפה התמונה ה1??
ת תקווה4 New member 22/12/04 #7 OMG!!!!!! איזה תמונה מדהימהההההה של אןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אווייייייררררררררררררררררררררררררררר דייייי מאיפה היא???????? יש לי איזה מיליוני תמונות של אן ובחיים לא ראיתי את זאת!!! מאיפה היאאא???? היא כזאת מהממממממממתתתתת
OMG!!!!!! איזה תמונה מדהימהההההה של אןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אווייייייררררררררררררררררררררררררררר דייייי מאיפה היא???????? יש לי איזה מיליוני תמונות של אן ובחיים לא ראיתי את זאת!!! מאיפה היאאא???? היא כזאת מהממממממממתתתתת
R rotemi26 New member 22/12/04 #8 תודה תודה.... אבל לאיזו תמונה את מתכוונת... יש 2?... הראשונה או השנייה?
ת תקווה4 New member 22/12/04 #9 ה1!!!!!!!!! כולם מממממש מממממש יפותתתת( נו זאת אן ) אבל די ה1!!!!!!!!!!!!!!!! מאיפה היא???????? היא כזאת מהמממממממממממתתתתת אלוהיםםםםםםםםםםםם!!!!
ה1!!!!!!!!! כולם מממממש מממממש יפותתתת( נו זאת אן ) אבל די ה1!!!!!!!!!!!!!!!! מאיפה היא???????? היא כזאת מהמממממממממממתתתתת אלוהיםםםםםםםםםםםם!!!!
R rotemi26 New member 23/12/04 #16 תיכנסי לאתר הזה... יש שם מלא תמונות של כולם... http://www.fansofrealitytv.com/forums/index.php?
ת תקווה4 New member 23/12/04 #18 חחח את רצינית? אני שםםםם!!!! בפורם של טופ מודל!! סידיוק שמתי תתמונה ה1 וכולם שאלו אותי מאיפה זה!!