היי, קבלו שיטה להתגברות על חרדות

שלומפי2

New member
היי, קבלו שיטה להתגברות על חרדות

חברתיות, אבל לא רק..... למדתי את זה בסדנא של חרדות חברתיות, אולי זה יעזור לכם(זה אמור לעזור במשך הזמן והכי חשוב זה לתרגל את זה) קוראים לזה "דף המחשבות האוטומטיות", זה דף שכל אחד מכין לעצמו ושם כותב בטבלה(ממש כמו בארץ עיר) את הנושאים הבאים: אירוע,תחושות(פחד,כעס וכו'), מידת חרדה באחוזים,"תיקון" המחשבות לעומת המציאות, ומידת החרדה באחוזים(לאחר תירגול) סתם לדוגמא: 1.האירוע -חדר כושר ,תחושות-פחד ובושה--->כי נראה לי שיסתכלו עליי ויחשבו שאני לא בכושר וסתם מכוער ואני שמן מאוד או להפך רזה מאוד....------>ואז אף אחד לא יירצה לדבר איתי------->ואני ישאר לבד ולא יהיה לי כיף להתאמן. 2.תחושות- פחד, בושה, רעד,הסמקה....... 3.אחוזי חרדה- 70 מתוך 100(הנורמה זה משהו בסביבות ה30 אחוז חרדה ככה שאם תצליחו להגיע לזה אחרי תירגול אז זה ממש התקדמות גדולה) 4.תיקון מחשבות- אנשים באים לחדר כושר כדי לשפר את עצמם ולכן יש עוד הרבה אנשים שהם מכוערים,שמנים וכו' ובגלל זה באים לחדר כושר מלכתחילה. אף אחד לא מסתכל דווקא עליי ואם כן זה מה אכפת לי אולי חושבים שאני דווקא חתיך וגם מי שבא לחדר כושר זה דווקא מראה לאחרים שהוא מנסה לעבוד על עצמו ולכן אפילו יכולים לרכוש לי כבוד על כך שאני מנסה לשפר את עצמי. אחרי שממלאים את הדף הולכים שוב לחדר כושר(לצורך הדוגמא) וזוכרים בראש את התיקון מחשבות ואז שבאים הבייתה רושמים את אחוזי החרדה לאחר מכן... בעיקרון השיטה הזו יכולה לעזור לכל דבר, אפילו לפחד מזריקות. פעמים רבות אנחנו לא מבינים את הפחד שלנו והכי קל לבטא את זה על נייר ואז מבינים ממה זה נובע ויותר קל להתמודד...אזזזזזז שיהיה לכם בהצלחה.

למעלה