היי!!! קודם כל |מזל"ט| על הפורום

catslover

New member
היי!!! קודם כל |מזל"ט| על הפורום

החדש... וממש אהבתי את הסידרה אבל אז הפסיקו לשדר אותה בערוץ 3 (נדמה לי) אז אשמח אם תגידו לי מתי מושדרת הסידה וביאזה ערוץ? וכמובן איזו עונה? תודה מראש... רותם

S c a r l e t t

New member
בהולמארק

בעיקרון אבל בדיוק השבוע נגמרה העונה...אז צריך לחכות כמה חודשים לשיבוץ החדש...

catslover

New member
יהיו שידורים חוזרים?

ובאלו שעות העונה הקודמת שודרה? ואת יודעת איזה ערוץ זה ביס? תודה מראש רותם

S c a r l e t t

New member
אמממ...

העונה הוקודמת שודרה ב12:00 ושידור חוזר של אותו פרק ב18:45 ביס זה ערוץ 6 ולגבי שידוים חוזרים...אין לי מושג כרגע משודרת אי אר מההתחלה במקום

catslover

New member
טוב... תודה רבה רבה!!!

ואם יהיו שידורים חוזרים... אני בטח יכנס לפה עוד כמה פעמים אז אני יראה.... שוב תודה! רותם

E s t r e l l a

New member
העונה הרביעית תשודר מההתחלה

החל מה-9 במרץ בשעה 11:00 ושידור חוזר ב-17:45

7thHeaven

New member
../images/Emo41.gifטריויה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בארי ווטסון (מאט) עזב את הסידה לעונה אחת (או יותר.. לא זוכר) בגלל מחלת הסרטן בה לקה. בעקבות הטיפולים הוא לא יכל להשתתף בצילומים, אבל לקח חלק בכתיבת הסידרה באותה תקופה. לאחר שהחלים הוא חזר גם לשחק בה. למרות תפקידן בסידרה, במציאות בברלי מיטשל (לוסי) גדולה בשלושה חודשים מג'סיקה בייל (מארי). גם סטיבן קולינס (אריק) וגם קתרין היקס (אנני) שיחקו, כל אחד בנפרד, בסרטים שונים של מסע בין כוכבים. מקנזי רוזמן (רותי) אוהבת מאוד סוסים, לכן הכניסו את זה גם לדמותה בסידרה. ג'סיקה בייל (מארי) הסתכסכה עם המפיקים לאחר שהצטלמה בלבוש פרובוקטיבי למאגזין (דבר שנוגד את דמותה בסידרה) וגם אמרה בראיון שהיא שונאת את הדמות של מארי ושהיא מקווה שהמפיקים יסיימו איתה את החוזה. הם לא הסכימו ודרשו ממנה לקיים את התחייבותה לצילומי הסידרה. בסופו של דבר, הופעתה התדלדלה במהלך העונה חמישית, ונעלמה לחלוטין בעונות החדשות בארה"ב.

ganitav1

New member
מה בארי חלה בסרטן?!?!?../images/Emo85.gif

מתי????לא ידעתי...איזה מסכן!!!אני מקווה שהוא בריא עכשיו!!!! ותודה על המידע...

*Ginny Weasley*

New member
זה ממש הזוי שלוסי קטנה ממרי..

בעיקר בעונה הראשונה-שניה זה כ"כ לא נראה ככה...

שלמונזה

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif!!! ../images/Emo168.gif

פעם הבאה תפתח לזה שרשור נפרד, שכולם יראו...! וידעתי שברי היה חולה בסרטן, אני די בטוחה שהוא הודיע שהוא עוזב את הסדרה עוד לפנ שהוא גילה שהוא חולה. ואני כ"כ שמחה שהוא בריא עכשיו
חמודי שלי.

S c a r l e t t

New member
תודה../images/Emo24.gif

האמת היא שידעתי על בארי, אני זוכרת שממש הופתעתי לגלות. ראיתי ראיון איתו לפני כמעט שנה אולי קצת פחות בE והוא היה כזה חמוד (זה כבר היה אחרי שהוא הבריא)

שלמונזה

New member
אני חייבת לציין ש... ../images/Emo168.gif

כן הוא חלה במחלת הסרטן וכן הוא בריא עכשיו אם אני לא טועה היתה לו את המחלת ההודג'קס או משהו כזה, שזה אומנם סרטן אבל הסיכויים יותר סבירים להתגבר עליו במחלה הזאת. וברוך ה' עכשיו הוא בסדר, וגרוש
חחחח אז אפשר להתנפל עליו.

7thHeaven

New member
אופס סליחה שהטעתי קצת../images/Emo52.gif

מממ... רשמתי שלושה חודשים... בברלי מיטשל גדולה מג'סיקה בייל בשנה ושלושה חודשים טוב נו, שנה וחודשיים... לוסי נולדה בסוף ינואר 1981, מארי נולדה בתחילת מרץ 1982.... זהו. :)

למעלה