היי קוקסי קטן של אמא

fireforge

New member
היי קוקסי קטן של אמא

SABAKA hyterop חיילים שנהרגו 17,001 0 ארטילריה שהושמדה 3,986 0 טנקים שהושמדו 0 0 טילי הגנה אווירית שהושמדו 0 0 מטוסים שהופלו 87,920 0 מסוקים שהופלו 0 0 צוללות שטבעו 84,096 13,525 ספינות שטבעו 76,707 15,474 טילים בליסטים שהושמדו 0 0 טילים נגד טילים שהושמדו 0 0 אדמה שאבדה 0 8,562 אדמה שנכבשה 0 6,421 מפעלים שנהרסו 0 0 אדמה שאבדה 0 2,140 אדמה שנכבשה 0 1,605 אני בסרטים אני מפחד פחד מוות שתתאבד עלי אני חושב שאני אפרוש בגללך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מיקרוב קטן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאמי יאמי ... תמשיך ככה

fireforge

New member
חח יודי תראה מה מצאתי בניהול ישן שלי שלא

נכנסתי אליו כבר חודשיים סתם ישבה שם החמודה עם 32 ראשים וחיכתה שמישהו ישתמש בה חחחחחחחחחחח תקיפת טילים בליסטים הטילים נשאו ראשי נפץ רגילים - כל טיל נושא 32 ראשי נפץ שוגרו 1,518,017 טילים בליסטים על המדינה midrashia (68843 תוצאות המתקפה הבליסטית רמת הדיוק פגיעה של הטילים הבליסטים שלך עומדת על 100 אחוזים מתוך 1,518,017 טילים בליסטים ששוגרו, רק 48,576,544 הצליחו להנעל על המטרות שלהם! מערך הטילים נגד טילים של האויב הצליח ליירט 11,365,575 טילים בליסטים הצלחת להרוס 2,965 מפעלים. 1 מפעל עצים

GangLandx

New member
לירן זה יאמי :

זה רק מהדקה האחרונה חחחחחח יש בקומונה זה 3 מדינות שונות לך תהנה חחח אדמה שאבדה 0 14,110 אדמה שנכבשה 0 10,582 מפעלים שנהרסו 0 0 מפעלים שנכבשו 0 0 לים נגד טילים שהושמדו 0 0 אדמה שאבדה 0 19,220 אדמה שנכבשה 0 14,415 מפעלים שנהרסו 0 0 מפעלים שנכבשו 0 0 טילים נגד טילים שהושמדו 0 0 אדמה שאבדה 0 19,595 אדמה שנכבשה 0 14,696 מפעלים שנהרסו 0 0

fireforge

New member
חח אדמה לא מעניינת אותי באמת חחחח

כל כמה זמן גם איזה אפס אחד שחושב שהוא יצא גבר ויתאבד על האיחוד כאילו הוא יזיז לו משהו הרמה השיכלית הנמוכה של אותם אנשים שלא מבינים שכלום לא יכול לפרק את האיחוד כל עוד אנחנו הגרעין לא מסוכסך לעולם לא ניפול הדבר היחיד שיכול להיות זה שנחליט לפרוש כולנו משעמום ואז יהיה פה באלגאן שלם אבל אז כבר לא יהיה איכפת לנו אנחנו את שלנו השגנו תוך שנה וחצי שליטה ומהפך :) אז חזי או איך שלא קוראים לך פשוש אתה מוזמן להתאבד עם השאריות שיש לך מחכה לך אתה ממש לא מפחיד אף אחד שרדנו יותר גרועים ממך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

hen1xc

New member
את זה עוד נראה

אני מכין לך הפתעה יחתיכת חמור

fireforge

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עד שההפתעה שלך תהיה מוכנה אנחנו כולנו נפרוש כבר מחכים להפתעות שלך כבר שנה וחצי ולא קורה כלום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ילד כאפות חחחח

GangLandx

New member
אני נוטה להסכים עם לירן

גם בנוגע לילד כאפות וגם בעניין ההפתעה שלך שכבר לא תשנה דבר לכן ההפתעה שלך לא תתפרש כהפתעה אלא ככלום ועוד כלום של כלום אנושי ... הכי חשוב זה שהעלמנו כל מי שרצינו עד האחרון מבינהם , לא נשאר פה אחד שהיה ברשימה שלנו ולא סולק בבושת פנים
אז ללמד אותנו חמודי מודי אתה לא יכול , השרת אומר את שלו והתוצאות מדברות
מדובר פה במהפך הכי גדול המשחק הזה מאז ומעולם
(לא כבוד גדול אבל זו עובדה חחח) וכן יש 3 שמות שחתומים על זה : אני לירן ואיציק ..(וקצת רון ויובל בעבר חחח)

hen1xc

New member
אם הכל ידפוק כמו שעון

הכל יהיה טוב בכל מקרה לאט לאט,לא בוער חחח

GangLandx

New member
עזוב באמא שלך אני אפילו לא

בדקתי אם חוסל לי משהו בחודש האחרון חחחחחח אז שעון או לא שעון לא מעניין מצטער אחי .. איחרת את הרכבת של האימפקט זה הכל .

hen1xc

New member
אתה עושה משהו בכלל

במדינות הכל כך משודרגות שלך

GangLandx

New member
האמת שלא ..מדי פעם מציץ לא יותר

זה רק להמחיש לך ולחזי שבלול שלנו כמה זה לא מעניין ואין שום אימפקט כזה או אחר .... מעבר לזה המשחק הזה גזל יותר מדיי בהרבה מובנים .... טוב שהוא גווע

GangLandx

New member
רגליים קרות על מה ולמה ?<

ואני ? הלתי מושמד 5 פעמים ? חחחחח לא יקום הטמבל שישמיד אותי חחחח

Yogev1982

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo7.gif

אתה פשוט בדיחה עצובה אין משהו אחר לומר העיקר "אני בנאדם עסוק...יש לי "חברים" אני לא משחק במשחק רשת דפוק" אבל אתה "מכין התפתעה" (אני מתפקע מצחוק פה) כבר שבועות אם לא חודשים

fireforge

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה מה מה תביא פתאום 3Q ותחסל אותי ואת יוגב ושחר ??? מה מה אתה כבר יכול לעשות לבכות לISRAEL2010 שיתאבד עלינו זה בסדר אנחנו יודעים שאתם עדיין מנסים לשכנע אותו חבל על המאמצים אין לכם מושג מי זה בכלל וזה כל כך מצחיק אנחנו צוחקים עליכם כבר חודשים אתה יודע מה ניתן להנות מהספק אז שכנעת את "שחר" להתאבד אז יש לו 1.5Q אז מה כבר הוא יכול לעשות הא? אנחנו 3 חברה כבר מעל 3Q זה בלי להכליל את שאר השחקנים האיחוד עומד היופ כבר על 5Q 5Q יש לך מושג כמה אפסים יש ב 5Q אני אתן לך טיפ קטן איך לספור את האפסים סתכל במראה אתה רואה את חן נכון תכפיל את זה פי 15 וזה 15 האפסים שיש אחרי הסיפרה 5 ב5Q כוח כללי של האיחוד או שהוא 6.5Q חחחחחחחחחחחחחחח נו יוגי אני יכול לספר כבר ....? אתה ממש מרגיז ומוציא לי את הכיף מהמשחק רק שתדע יוגב

למעלה