היי.... קצת מודאגת...

feeler

New member
היי.... קצת מודאגת...

אוקיי. אני יודעת שזה ישמע מוזר, אבל אני מרגישה שזה המקום לומר את זה... בתור ילדה מחוננת ההורים שלי תמיד ציפו ממני לקבל את הציונים הכי טובים שאפשר, ובאמת הציוים שלי בד"כ גבוהים, אבל עכשיו שאנחנו גרים בארה"ב אני מרגישה המון לחץ מההורים שלי לקבל את הציונים הכי גבוהים שאפשר (הכל A), ולהשאר ברשימת המצטיינים,, שיוצאים ממנה ברגע שיש יותר מB אחד. ההורים שלי כל הזמן אומרים לי כמה אני חכמה והכי טובה שיש, ואני יודעת שהם מתכוונים רק לטוב ושהם חושבים שזה נכון, אבל זה מלחיץ אותי.

jessy19

New member
שוחחי עם הורייך

לדעתי עלייך לשוחח עם הורייך ולומר להם שהציפיות שלהם מוגזמות ושגורמות לך להלחץ. לפעמים הורים לא שמים לב שדאגה ועודף ציפיות יכול לגרום לילדם הרבה בעיות וכאבים מיותרים.

faith2

New member
מסכימה...בנוסף...

תזכירי להם, שכעת שאת גרה בסביבה חדשה... נורא קשה לך להסתגל, וזה ייקח הזמן... אני מאלחת לך מהון בהצלחה!!!
ותעדכני אותנו!

dor307

New member
תוציא נכשל אחד..

סתם,האמת שאני שונא ילדים כמוך שתמיד מצליחים במחבנים וזה טבעי לא להצליח בהכל אבל גם אני היתי פעם ככה,כל פעם שקיבלתי פחות מ95 בכיתי. לדעתי את פשוט צריכה להמשיך לקבל A ואם פעם אחת לא תקבלי לא נורא,ואם ההורים שלך........... שיבאו לך מתנה כל פעם שתקבלי A ואל תספרי להם על כל מבחן,הם לא צריכים לדעת הלכ עלייך,הם צריכים לדעת שיש לך חיים משל עצמך וזה מתחיל מבי"ס! וזה ממולץ להכשל במחן אחד זה עוזר כדאי לקחת את החיים בפורופוציה!

למעלה