השומן רק עושה את הבשר יותר טעים
קציצות ברוטב עגבניות עם פסטה: מערבבים את הבשר הטחון עם פרורי לחם (או עם הלבן של שלש- ארבע פרוסות חלה מפוררות), 1 ביצה, חופן פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל , בצל אחד גדול מגורד בפומפיה... מערבבים עושים קציצות קטנות כמו כדורי פלאפל ומטגנים בשמן מכל הצדדים. מכינים רוטב מעגבניות - 5-6 עגבניות, שמן זית, הרבה שום, מלח, פפריקה, מבשלים עד שניהיה סמיך ( אפשר להוסיף רסק עגבניות להסמכה). כשהרוטב רותח מכניסים את הקציצות המטוגנות ומבשלים ביחד חצי שעה... מכינים פסטה ועל הפסטה יוצקים את הרוטב עם הקציצות...