היי ראיתם את זה? "רובי רוצה להיות קומיקאי"כתבה מתוך אתר E אונליין
ר רעות שטיינברג New member 9/1/06 #1 היי ראיתם את זה? "רובי רוצה להיות קומיקאי"כתבה מתוך אתר E אונליין
R RobbiesOfficialBabe New member 9/1/06 #2 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ת'אנקס עד כמה שאני חושבת שהוא יצליח בתור קומיקאי, הייתי מציעה לו להישאר במוזיקה
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ת'אנקס עד כמה שאני חושבת שהוא יצליח בתור קומיקאי, הייתי מציעה לו להישאר במוזיקה
ר רעות שטיינברג New member 9/1/06 #3 אני דווקא חושבת שהוא יכול לשלב בין שני התחומים.הוא מעולה בתחום המוזיקה אבל נראה לי שבתור קומיקאי הוא יהיה מעולה לא פחות
אני דווקא חושבת שהוא יכול לשלב בין שני התחומים.הוא מעולה בתחום המוזיקה אבל נראה לי שבתור קומיקאי הוא יהיה מעולה לא פחות
F FourMinuteWarning New member 9/1/06 #5 איזה יופי../images/Emo140.gif אני מחכה ששלי יגיע- אני כבר במתח... אפשר כבר להזמין את ה-DVD דרך מוזיקה נטו!!!! תהנו
איזה יופי../images/Emo140.gif אני מחכה ששלי יגיע- אני כבר במתח... אפשר כבר להזמין את ה-DVD דרך מוזיקה נטו!!!! תהנו
S sha na na revol New member 10/1/06 #7 לדעתי הוא כבר קומיקאי! ../images/Emo6.gif בכל אופן, ארמ, בהצלחה לו!