היי רביב

royassis

New member
היי רביב

רביב אני כניראה עוד מעט משיג עבודה וקונה את הציוד שלי בעצמי ...... אני מזמין מ riddell. אבל מה שרציתי לשאול אותך זה מה עם המדים של הקבוצה ? חוץ מזה אני מתכוון לקנות hip, tigh, ו butt pads ו girdle שתחזיק אותם. ראיתי גם שיש מגן לעצם הזנב ניראה לך שזה בא בחבילה הכוללת של המגנים שניכנסים ל girdle או שאני צריך לקנות עוד איזה מכנס מיוחד בשביל זה ? אההה ורגע עוד משהו ..... extra face masks, and straps for the shoulder pads למקרה שהציוד יפגע במהלך הזמן אתם קונים או שאני יצתרך לקנות ?

lambdeus

New member
למה אתה קונה לבד?

השגת דיל טוב? אם כן ספר לנו עליו. היה צוי גם אחידות יחסית בציוד אז אולי כדאי שתתאם איתי. לגבי המדים: הדיל שהצענו כולל גם חולצה ומכנסיים בצבעים אחידים. אם תקנה ציוד בנפרד, תצטרף לשלם תשלום נוסף למדים.

royassis

New member
לא השגתי שום דיל

לא ........ לא ממש בתחלה חשבתי לקנות בניפרד כי לא יכולתי להשיג את הכסף מהר כדי לתת לך אבל עכשיו אני פשוט רוצה לקנות pads ממש ממש טובים ה shoulder pads שאני רוצה עולים 220 דולר והקסדה 170 הקניה הכוללת שאני הולך לעשות בערך תעלה לי 2250 שקל כולל משלוח. אני יפרט לך בדיוק מה אני הולך לקנות helmet, running back\saftey shoulder pads, girdle, pants (for putting extra pads), hip pad, tail bone pads, knee pads, tigh pads, neck collar, rib pads, maybe gloves, maybe shoes, a 2 inch tee, some protaction for my wrists. וזהו בערך, הכפפות והנעליים זה אולי ענק. וה tee זה ל kickoffs הוא לא עולה הרבה אז חשבתי שאני כבר יקנה. ואולי אני יקנה גם עוד ציוד לגב שלי. אם אתה רוצה לבדוק את הציוד תיכנס ל www.riddell1.com אז כניראה שאני יקנה את המדים שלנו בניפרד, איך הם טובים ? הם לא יקרעו או משהו ? וזהו בערך, אז תאמר לי כמה המדים עולים, וממתי אנחנו נתחיל לשחק עם מגנים כדי שאני ידע בערך כמה זמן יש לי להשיג אותם. המוכר ב riddell אמר לי שהמחירים של הציוד שלהם עולים מספטמבר אז אולי יהיה לי בעיה אחרי הכל ליקנות את הציוד משם אז אולי אחרי הכל אני יקנה איתכם או ממקום אחר.

royassis

New member
ועוד משהו רביב

אההה ועוד משהו רביב girdle מחזיק רק 2 סוגים של Pads וצריך pants זה כמו girdle רק יותר ארוך בנוסף ל girdle כדי שיחזיר עוד 2 סוגים של pads. הנה עוד קישור לאתר טוב, יש שם רשימה מלאה על כל סוגי המגנים שיש. http://www.dickssportinggoods.com/sm-football-pads--bg-222932.html לוקח לדף קצת זמן לעלות

Yo-man

New member
עובדים על זה....

אנחנו מנסים למצוא עוד הצעות מאירופה, אולי זה משמעותי מבחינת מחיר משלוח, ובסך הכל יש מי שמשחק פוטבול באירופה, ואולי המחירים יהיה אטרקטיביים יותר. אני מקווה שבעוד כמה ימים תהיה לנו הצעה מוכנה.

למעלה