היי רוחמה

היי רוחמה

המון תודה על כל הפרגון זה ממש מרגש לקרוא את התגובות שלך ושל כל חברי הפורום.טוב לדעת שיש גם אנשים טובים ומפרגנים בעולם הזה כמו חברי הפורום פה ולא רק אנשים קנאים ומלעיזים שלא הפסיקו ללכלך ולקלל כשקראו את הכתבה שלי בMYNET וניצלו את העובדה שאף אחד לא יכל לדעת מי הם.אני מבטיח לשלוח לפורום תמונות שלי מהתחרויות ותמונות של הסוסה שלי והסייח שלה ברגע שאני אדע איך עושים את זה.ומבטיח לשלוח לכל חברי הפורום הזמנה לתחרויות ברגע שהעונה תיפתח במרץ כדי שכולכם תיווכחו שהמציאות עולה על כל דימיון.

איזה מגניב

תשלח מסר למורי, אני בטוחה שהיא תשמח להסביר לך איך מעלים תמונות לאתר. לצערי הרב אני ממש לא יודעת, למרות שניסיתי לשחק בתוכנה מס' פעמים, ולגבי התחריות, זה בהחלט מעניין אותי, אז תודה מראש על ההזמנה.

הי שרון../images/Emo9.gif הנה מדריך מקוצר לאיך מעלים תמונה

זה באמת לא מסובך
אחרי שפתחת את חלון ההודעה (הודעה חדשה אם זה שרשור חדש או הוספת תגובה אם אתה בוחר להגיב לשרשור שכבר קיים) תסתכל מעל למטה ,ותראה מלבן אפור שכתוב עליו "הוספת קובץ" תלחץ עליו ותפתח לך תיבה . לחצה על המילה עיון תפתח לך את תקיית התמונות במחשב שלך תלחץ על התמונה שאתה רוצה להוסיף,ואז על שלח קובץ שמופיע שורה מתחת. מחכים שניה לאישור שהקובץ נשלח ואז שולחים את ההודעה
אם התסבכת עם ההסבר תסתכל בתמונה

שלחתי תמונות שאין לי מושג לאן הם הגיעו

שלחתי שתי תמונות שהיה כתוב אחרי השליחה שהקובץ נשלח בהצלחה ואני לא רואה אותו כאן.

אתה תראה אותו רק אם תלחץ על תצוגה מקדימה

אבל אם כתוב לך שהוא נשלח כל מה שאתה צריך לעשות זה ללחוץ על שליחת ההודעה

למעלה