היי רוייקו

נלי.

New member
היי רוייקו

אשמח לדעת מה קורה לגביך ביום חמישי? אתה יודע אם מישהו מהפורום מגיע? אשמח אם תיצור קשר לילך

היי נלי../images/Emo39.gif

מה שלומך ? למה את לא נכנסת לצ´ט של "רק שמנות" יותר ???? זאת אני רונה 29 - התגעגעתי... אני מקווה לראות אותך מחר במפגש באיכילוב זה ב-6 נכון ? יאלה שיהיה לך יום טוב ולהתראות מחר

נלי.

New member
היי חמודה

נכנסת אבל לפעמים אין מהותיקים אף אחד אז בורחת כי יש מלא שטוטניקים. בטח שמחר נפגשים בשעה 18.00 מחכה לראות אותך. מישהו מהצ´ט מגיע? להתשמע ולהראות מחר. לילך-נלי

ללילך - נלי ../images/Emo24.gif

שמחתי מאוד להכירך סופסוף היה לי מאוד מעניין במפגש שארגנת לנו רק חבל שלא הייתה לכולם הזדמנות לדבר , היו לי דווקא הרבה שאלות אינפורמטיביות אבל כל אחד/ת דיברה באופן פרטני רק על הניתוח מנקודת מבטה הפרטי (דבר שמובן לי בתור מנותחת )אבל לחברתי שלא עברה את הניתוח נראה מוזר ודי מבלבל לשמוע עיצות, מחשבות , תגובות ודיעות ללא כל סדר /הפרדה ביניהם. לפי דעתי צריכים להביא אנשי מקצוע החל מד"ר סובחי עצמו וכלה בדיאטנית כדי שאנשים שלא עברו - או שעברו ולא הצליח להם - יקבלו הסבר מדוייק יותר על מכלול הנושאים שקשורים בניתוח כי כמו שמישהי מהפגשיה אמרה "רק אחרי הניתוח אני יודעת פרטים על מה שעברתי , התגלה לי עולם ..." וזוהי בדיוק הבעיה - אנשים לא יודעים למה הם נכנסים , לכן, הצעה ידידותית אם כבר חושבים (וכל הכבוד) על מפגשים מסוג זה - צריך להתחיל מהתחלה - כי כמו שמלמדים בביה"ס יש תלמידים עם ידע מוקדם ויש כאלה שמתחילים מהבסיס צריך לעשות ס ד ר !!! בכל מקרה קבלי ח"ח על המפגש ואני מקווה שאתפקד למפגשים הבאים כמנותחת שהצליח לה... !!! שיהיה גם לך בהצלחה רבה ולהשתמע... ולהתראות !!! דרך אגב זו אני - רונה29 חחחח

נלי.

New member
היי חמודה

זו היתה הפגישה הראשונה. זו המטרה שכל אחד עוד יגיד וישתף בכל מיני נושאים. כל התחלה מתחילה ובפעם הבאה נשמח לשמוע גם את דבריך ורעיונותיך לשיפור ולהצעות את מי מעוניינת כן לשמוע כאיש מקצוע. להשתמע בהקדם לילך-נלי

רוייקו

New member
נלי, איך הייתה הפגישה באיכילוב ?

מצטער שלא יכולתי להשתתף, אבל המון עיסוקים מנעו זאת ממני. מקווה שפעם הבאה אוכל.

נלי.

New member
היי רוייקו

לדעתי האישית היה ממש נחמד ונעים. זו היתה כמובן פגישה ראשונה שבה בעצם רק הכרנו קצת אחד את השני. אני מניחה שמפגישה לפגישה יהיה יותר מעניין כיוון שכל פגישה תהיה בנושאים אחרים ואם אנשי מקצוע שונים. אני חושבת שאת השאלה צריך להפנות לאנשים שהיו ומה דעתם על הקבוצה ומה דעתם על הערב שהיה. לילך

למעלה