היי רומיל´ה

תמר

New member
היי רומיל´ה../images/Emo51.gif

קודם כל תודה על הברכה ששלחת לי...ממש מתוק (את כבר יודעת שאני אוהבת את הפיציפקס האלה)
. אם תרצי לשלוח לי הודעה למייל אשמח מאוד והנה הכתובת: [email protected] איך מזג האויר אצלכם באילת?............פה גשום וקר...המזגן כל הזמן קופא לנו
......אבל עכשיו השמש מתחילה מדי פעם לבצבץ ביינות לעננים כך שניתן מעט להפשיר
. אני אישית מרגישה הרבה יותר טוב בתקופת החורף מאשר בקיץ (בקיץ התהלכתי כמו סמרטוט) למרות שיש לי בעייה עם הקור (לכן תמיד לבושה מליון ואחד שכבות)........יודעת שחום לא מיטיב עם חולי ט.נ. איך אמא שלך מתמודדת עם החום בקיץ באילת? אגב........יכול להיות שנרד לאילת ביום העצמאות...אשמח להפגש איתך באם הדבר יתאפשר. שיהיה לך שבוע נפלא שלך ת מ ר

אורית...2

New member
תמר זה ענק !!!!../images/Emo12.gif

תמר כל הכבוד !!! זה גדול !!! איפה למדת אם אפשר לשאול...עוד יתברר שהיה לנו אותו מורה....
כל הכבוד !!! זה ממש מדהים !!!אני מקווה שאת ממשיכה בזה....

תמר

New member
תודה אורית...../images/Emo9.gif

היי אורית.... תודה על המחמאה (ראית אפילו הסמקתי)
. עברתי קורס צילום אומנותי בקתדרה בעירי. את הקורס העביר בחור צעיר שלמד צילום ועובד בתחום...שמו יורם פורת. נרשמתי לסימסטר חורף - קורס המשך - אך בסופו של דבר ביטלתי השתתפותי כי פחדתי להסתובב בחורף בחוץ במזגר אויר סוער וקר שמא אחלה, אך בכוונתי להירשם לסימסטר אביב שיבוא עלינו לטובה. מבינה שגם את מתעניינת בתחום הצילום. איפוא למדת? אשמח לראות צילומים שלך ובכלל לדבר על הנושא
מה שלום הפיצי (שלנו)? יום טוב והרבה בריאות ת מ ר
נ.ב. שולחת לך עוד צילום אחד שלי

אורית...2

New member
תמר !!!שלא תעזי לבזבז את הכשרון שלך

תמר !!! את יכולה להסמיק כמה שמתחשק לך...אבל שלא תפסיקי את הקורס !!! נכון עכשיו קר...אבל עוד מעט יהיה לנו שוב חמים ושלא תחשבי אפילו שלא לחזור לקורס...הצילומים שלך "משגעים"!!! אני למדתי במדרשה לאומנות, והיה לי הכבוד שהמורה שלי היה מיכה קירשנר, אם הקורס הזה לא רחוק מפ"ת...אולי אני אצטרף... עשית לי "חשק" לחזור לאהבתי הישנה.... יש לי 3 פיצים !!! היום אני מקווה להספיק לראות אותם... הבת שלי טוענת שאני כל הזמן "מפלפלשת" להם את העיניים...אז היא "מפלפלשת" לבד ושולחת לי באי מייל את התמונות... בתקופה שאני למדתי צילמנו בשחור לבן, וגם פיתחנו לבד את התמונות...היתה לי מעבדה קטנה בבית...(גם במדרשה) אז בגלל שהתמונות שלי מלפני 2000 שנה בערך...אני צריכה לחפש אותם בבויידם, ולא נראה לי שזה שווה את המאמץ(גם בשחור לבן וגם ישנים)...שלך משגעים !!!תמשיכי....

תמר

New member
היי אורית../images/Emo51.gif

תודה על המחמאות....עושה טוב ובמיוחד כשזה מגיע מ"קולגה"!!!
אם תהיה לך מוזה לנבור בבוידם...אשמח לראות את צילומייך. אגב...אני מאוד אוהבת צילומים בשחור לבן ויודעת שבקורס ההמשך היינו אמורים לצלם במקביל בשחור לבן ובצבעוני. אני מוצאת שלעיתים דוקא צילומים בשחור לבן יותר מיוחדים ומאפשרים התמקדות בנושא ללא "הפרעות צבע". ראיתי תערוכה של צלם תל אביבי שאת שמו אינני זוכרת כעת, שצילם עצים בשלכת. הצילומים שלו שכבו שנים רבות כאבן שאין לה הופכין עד שבאקראי נפלו לידיו של אומן והוא הרכיב מהם יצירות מעניינות כמו קולאז´ (שכפל בגדול כל פעם צילום אחד ואח"כ חיבר את הצילומים בכל מיני זויות כך שבכל פעם התקבלה קומפוזיציה שונה...פשוט מדהים). אז אולי כדאי בכל זאת להוציא לאויר העולם את הצילומים שלך...לפעמים אדם מגלה בעצמו דברים חדשים שלא ראה או הבחין בהם בעבר. סופ"ש נעים וחמים לך (זה מה שהבטיחו החזאים) ת מ ר

אורית...2

New member
תמר !!!../images/Emo140.gif

איך שאני שמחה שחיפשתי....מזל שהיום יש סורקים...אז זה לא צהוב !!! ומצאתי תמונה של הבת שלי מלפני 25 שנה שדהתה...אבל... גיליתי שזאת גם אחת מהנכדות שלי ...רק שלנכדה שלי יש 4 שיניים...זה ההבדל היחיד ביניהם. אז בפעם השלישית תמונה של הבת שלי שצילמתי לפני 25 שנה (זה גם היה בים), אבל זאת גם בדיוק הנכדה שלי ...היום.

אורית...2

New member
בשביל שאר התמונות...../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

אנחנו עדין קטנות....כי זה צילומי עירום...אז כשנהיה בנות 18 אני אפרסם אותם, חוץ מזה שהדוגמנית לא היתה משהוא... וזה מזכיר לי שהיתה איתי בכיתה, מישהיא (כתבת בעיתון) שאני לא יודעת אם היא רוצה שאפרסם את שמה...אז אני לא...ונזכרתי כשראיתי את התמונות, שהיה יום אחד שיעור עם "דוגמן" עירום , והוא נישאר עם התחתונים...אז היא צעקה לו בקול...תוריד את התחתונים...מה זה פה, הדוגמניות מורידות תחתונים ,אז גם אתה !!! הזכרתי לה את זה בערב מחזור שהיה לנו...אני לא אמשיך לפרט את מה שהיה אחר כך ....אנחנו עוד לא בנות 18...יש זמן !!!

RomiVais

New member
אוריתוש - הצחקת אותי!! ../images/Emo8.gif ../images/Emo13.gif

והבת שלך מקסימה!!! זה מדהים להשוות תמונות של ילדים, שם תמיד מוצאים דימיון משפחתי. לא חשוב איך הם גדלים בסוף - בתור ילדים רואים את הכל. אצלנו למשל, אחותי ואני ממש לא דומות. יום ולילה!!! אבל, אם לוקחים תמונות מאותם גילאים, אנחנו קופי. שיהיה לך לילה טוב וסוף שבוע נפלא רומי

תמר

New member
היי אורית!../images/Emo140.gif

איך אומרים........ילדים וחיות תמיד גונבים את ההצגה
. הבת שלך חמודה אמיתית....בטוחה שנשארה כזאת גם היום. אם כבר התחלת לנבור בתצלומים שלך...אשמח לראות אחדים מהם. שיהיה לך ולכל המשפחה סופ"ש נפלא ת מ ר

RomiVais

New member
תמר יקרה - זה מדהים!!! ../images/Emo45.gif

אני שמחה שאהבת את הברכה, אני מאוד אוהבת את התמונה שצירפת. ובכלל נופים יפים הם אחת האהבות שלי
מזג האוויר אצלנו נעים מאוד בימים וקפוא כמעט בלילות. ביום שבת האחרון היה יום שמש ונהיה קר לקראת הערב, אבל בשעות היום חשבנו שהקיץ חזר אלינו
ואני עדיין ישנה עם 2 פוכים ושמיכה כפולה
אמא שלי אכן סובלת, ומאוד!!! בקיץ. עכשיו הזכרת לי ועברה לי מחשבה של אמא שלי בקיץ. הקיץ פה ממש נורא וזו אחת הסיבות שבקיץ האחרון אמא שלי כמעט ולא יצאה מהבית. לפחות בבית, המזגן דולק 24 שעות כל השבוע. עכשיו בחורף באמת רואים שיפור במצבה, יכול מאוד להיות שזה מזג האוויר. אם תגיעו לאילת, אני אשמח להכיר אותך - כמובן!!!! ובכלל - כל אחד יתקבל בשימחה רבה באילת הקטנה
אז אתם תמיד מוזמנים לבוא לבקר!! שיהיה לך לילה טוב ושבוע נפלא ביותר רומי

תמר

New member
היי רומיל´ה../images/Emo42.gif

שולחת לך קרני שמש שיחממו אותך...מבינה שאת "קפאנית" כמוני
. בקשר לאילת....אני מאוד אוהבת את העיר....מקום טוב בו ניתן להתנתק מכל הבלאגן והמתח שהם מנת חלקנו בתקופה האחרונה....מה שנקרא לתפוס שלווה אמיתית. בכל אופן באם התוכניות שלנו יצאו אל הפועל אני אודיע לך וניצור קשר בכיף
. אם אהבת את הצילום אשלח לך עוד אחד....מקווה שתאהבי אותו גם (שלחתי צילום אחד גם לאורית) בתקווה להחתממות קלה ת מ ר

RomiVais

New member
תודה רבה - תמונה מהממת!! ../images/Emo13.gif

את חייבת לבוא לאילת לצלם. יש רגעים שבהם השמיים פשוט מ-ד-ה-י-מ-י-ם!!!! והים כמובן, איך אפשר לשכוח אותו?
אהבתי מאוד את התמונה!!! באילת באמת אפשר לתפוס שלווה, אבל רק מי שלא גר כאן. אני למשל תופסת שלווה בצפון או במרכז
שיהיה לך יום נפלא ביותר ותודה על התמונות, רומי

למעלה