היי רומי

1osnatv

New member
היי רומי../images/Emo41.gif

לרומי שלום היות ואני די חדשה בפורם. אני עוקבת הרבה זמן גם בפורם של דר סובחי וראיתי את שאלתך אליו{אני מקווה שזו את} והאם אני צריכה לחשוש מכל המשתמע מהניפוחים אין לי שמץ של מושג אפילו מה זה כל הקטע של המספרים? האם CC כל פעם סוגרים לפי בקשה? או לפי מה שהרופא יחליט אם תוכלי להסביר אז זה יעזור במקביל אחכה לתשובה שתקבלי מדר סובחי תודה אסנת

RomiVais

New member
אהלן אוסנת!! ../images/Emo13.gif

זו אכן אני, אותה רומי, גם בוואלה. אני בעצמי לא יודעת את הכל לגבי ניפוחים, אבל אין לך סיבה לחשוש או לדאוג. אני בעד לחצות כל גשר ברגע שמגיעים אליו. תראי, שומעים על המון סיבוכים שקשורים בניתוח הזה, אבל זה לא אומר שלכולנו זה יקרה. כנ"ל במקרה הזה. בניפוח הראשון ניפחו אצלי 1CC. זו פשוט המידה שאותה מנפחים. יש כאלה שמנפחים להם בפעם הראשונה 1.5CC. אני לא כל כך יודעת במה זה תלוי, אבל זה לא "לפי בקשה" עד כמה שאני יודעת. אני הגעתי והרופאה ניפחה כמה שחשבה לנכון... הניפוח הראשון אצלי לא עשה כלום, לא הרגשתי שום דבר, אבל אז הניפוח השני היה כנראה יותר מדי. אי אפשר לחזות זאת מראש, וכעיקרון אם נתקלים בבעיה לשתות אחרי הניפוח, חייבים להגיע לפתוח קצת עוד באותו היום, שטופס 17 עוד בתוקף. בגלל שאני מאילת, חיכיתי וחיכיתי וניגשתי לפתוח "רק" אחרי שבוע. וזה כנראה יצר שם איזה בעיה, אבל אין לי מושג מה. אז זהו. אני מקווה שעזרתי לך, בכל מקרה אל לך לדאוג כי לא אמורות להיות בעיות. שיהיה לך המון המון בהצלחה וסוף שבוע נעים רומי

למעלה