היי , רוצה לחלוק החלטה שהגעתי אליה

themg007

New member
היי , רוצה לחלוק החלטה שהגעתי אליה

קודם כל הרבה זמן לא כתבתי בפורום , נראה לי שעברו כמה חודשים טובים , אם לא יותר .

ולענייננו :
עד תחילת השבוע הזה הייתי במכינה ללימודי הנדסה במכללה בירושלים , התחלתי
לעבוד במקביל בתחילת החודש והתחלתי לפגר בשיעורי הבית , בעקבות זה עלו
לי תחושות / מחשבות שאולי המקום לא מתאים , או האנשים או המקצוע עצמו ( מאחר ואני רואה את עצמי יותר במקום באמצע שבין ריאלי להומני ) .
זה משהו שבדיעבד נכנסתי איתו למכינה ולא הייתי בטוח שזה מה שאני רוצה לעשות כרגע .
בסופו של דבר הגעתי להחלטה שאני רוצה לדחות את הלימודים ולחסוך כסף לטיול .
אני אדם שיש לו נטייה לנהל את החיים שלו ולא ממש לחיות אותם , כמו להסתכל
דרך חלון על החיים שבחוץ או על החיים שעוברים על מסילה .
הרבה שנים בחיים שלי היו מבוזבזים , במיוחד הילדות וגיל ההתבגרות .
אני מרגיש שאולי לשם שינוי כדי ורצוי שאני יהנה משנות העשרים שלי , לעשות דברים ספונטנים , להיות פחות "כבד" , לצאת מהבועה של עצמי , ובעצם להקשיב לעצות שנותנים לי במשך שנים ואני לא מצליח ליישם - פשוט "לזרום" עם החיים .
ואני מאמין שדווקא הניקוי ראש הזה יכול לעזור לי בהמשך להגיע להחלטה מעמיקה יותר של מה שאני באמת ירצה ללמוד , גם אם זה אומר פחות הכנסה מהמקצוע .
ואוו !! , איזה כיף לחלוק
, אני כבר מרגיש קל יותר .

yairsvet

New member
מזל טוב, החלטה נבונה!

צריך לזכור שזה לא מובן מאליו עצם העובדה שאנחנו חיים ובריאים וצריך לחיות כמה שיותר מתוך שמחה ולהתנסות בכל מני דברים
ולא לשים את עצמנו במסגרת שלא מתאימה לנו

themg007

New member
תודה רבה על התגובות החמות !!!

וכן - אני חייב לך עט ( או לפחות להסתכל עליו ל0ל (lol) )
לא חשבתי שמה שכתבתי עבר בכלל , שלחתי דרך המחשב
בעבודה והוא די לא מסתדר עם האינטרנט .
ומה את לומדת edisongril ??

EdisonGirl

New member
אתה חייב לי עט

ולענייננו, גם אני התחלתי ללמוד מאוד מהר (19), בהתאם לתוכניות שלי מהילדות, אבל הכל השתנה לי לנגד עיניי, ועזבתי את הלימודים תוך שנה. היום אני בשנה הראשונה סמסטר ג' של לימודים שגם אותם תכננתי מהילדות, אבל זה בהחלט הזמן הנכון ביותר ליישם זאת. גם אם המקצוע הזה הוא מה שמתאים לך, אם זה לא בא לך טוב עכשיו- אין טעם ללחוץ. זה יבוא כשזה יבוא.
לכל אחד יש קצב משלו, ואסור לנו להיכנע ללחץ שהמציאות והחברה מציבות אותנו בפניו.

בהצלחה ותהנה הרבה מיסטר M

spaysi8

New member
וואוווווו אמג'י!!

בהתחלה קראתי את ההודעה ואמרתי "כל הכבוד לבחור" ואז קלטתי שזה אתה... אני לא אגיד את השם כי אולי אתה מהדיסקרטיים אבל וואו, ממש ממש מגניב וכל הכבוד לך!

המון בהצלחה!!

Purple Mushroom

New member
בהצלחה, בכל דרך שתבחר :)

אל תחשוב שהחיים שלך, שהרבה שנים מהחיים שלך היו מבוזבזים. במיוחד הילדות וגיל ההתבגרות?
באיזה אופן?
אתה קצת מזכיר לי את עצמי כשהייתי בגילך.
תאחל לעצמך שבעתיד, יהיו לך הזדמנויות לגדול, אישיותית וחברתית וזוגית. ומאחל לך שתמיד תיהיה מוקף אנשים טובים ונכונים.
הרבה בהצלחה, בכל דרך שתבחר.
אלון :)
=] ...

למעלה