היי רחלי1, אני סקרנית...

אתי@

New member
היי רחלי1, אני סקרנית...

ראיתי שאת מתחילה לחפש שמלה...
יש חדש? מצאת משהו???

אתי@

New member
רחללללללי, אני מעלה את השאלה

שלי למעלה, בטח לא ראית...

רחלי1

New member
שטרודלית, אז ככה:

הייתי עד כה אצל דורין ועמנואל בצפון דיזנגוף, כשהיום מחכה לי פגישה גם אצל דוד חצבני. באופן חד משמעי וגורף, השמלה שנדלקתי עליה אצל דורין מנצחת בינתיים. אני רק מחפשת חיזוקים בעוד מקום אחד, וסוגרת. רוצה תיאור...?

*שיר

New member
מה זאת אומרת, כולנו רוצות תיאור!

"דורין" הכוונה לדורין פרנקפורט?

pumpkin

New member
אני היתי בחנות שפשוט קוראים לה דורין בדיזינגוף

רחלי1

New member
או.קיי, זיקפו אזניים:

מדובר ב"דורין", (בלי פרנקפורט...), ששוכנת בדיזנגוף 255, שזה ממש מול קפה ג´יטאן, למי שמכירה. מדובר במעצבת נעימת הליכות, שאמה השאקלית גוזרת ותופרת את עיצוביה. נתחיל מזה שאני לא דקיקה ולא בטטה. מטר שבעים על מידה 42-44, שזה מה שהגנים שלי הצליחו לסדר לי עד החתונה... השימלה המדוברת היא בגיזרת פרינסס, שני תפרים מחמיאים מהחזה עד הבהונות, ברוחב A. הבד: אורגנזה, ללא יותר מדיי ברק. השמלה חלקה ואצילית, כשמעל הציצים יש מין קיפול שטוח ורחב עם ריקמה, ובשליש התחתון של השימלה תפורים בתפזורת מעט מעויינים מאותו בד רקום. כל העסק הזה הוא בגוון וניל, כשהריקמה מזכירה קצת זהב ויקטוריאני עתיק. את הכתפיות הדקיקות אחליף בכתפיות ברוחב חזיה ממוצעת. נשמע מוחשי, איכשהו? ומה דעתכן....? נשמע מסורבל? נוצץ? בומבסטי? - אז זהו, שלא...
- השימלה כל כך שקטה ואצילית, כל כך מעלימה ארוחות שחיתות ומדגישה חלקים יפים, שזה פשוט קסם. (אגב, ממש במקרה, האיפור השווה של אלבכרי, שתחייה, התאים בול לשימלה, בלי כוונה...)

אתי@

New member
נשמע מהמם, עדין ויפה

ממש לא מסורבל. נוצץ לא חייב להיות משהו רע, יש נוצצים מקסימים שמוסיפים המון אור לפנים (גם אצלי יש קצת נוצצים וזה יפה). אני דוקא בעד כשזה בטעם. הזמנת את השמלה, או שאת עוד בודקת אופציות נוספות???

רחלי1

New member
אופציות...

היום אני ניגשת לדוד חצבני, להשלמת ההשכלה. מחר אני חוזרת לדורין, והפעם אגרור גם את אמא שלי, לשאלות מקוריות. האינטואיציה אומרת: דורין. השכל הישר מנדנד: תבדקי עוד. אני אומרת: רחלי, תאכלי חסה, תצאי להליכות ואז לא ישנה בכלל מה תלבשי... וברצינות - השבוע אני רוצה לסגור את עניין השמלה, ו90% שזה יהיה אצל דורין. ומה מתבשל במתפרתך, אתי?

*שיר

New member
נשמע מאוד יפה ../images/Emo9.gif

אני, אישית, מאוד אוהבת את עניין הקיפול בחזה. דרך אגב, אין שום רע בקצת נוצץ. אם לא בחתונה, אז מתי? ולגבי ההתלבטות, על מנת שתרגישי שלמה, תסתובבי עוד קצת. ככה תוכלי להגיד "שמכל החנוית שראיתי השמלה של דורין היתה הכי יפה!"

רחלי1

New member
בחיי שאת צודקת -

אני אשוטט אפילו סתם מול חלונות ראווה, כדי להיות בטוחה שלא פיספסתי משהו מחמיא יותר. גם עם נושא ה"קצת נוצצים פה ושם" אני מסכימה עם שתיכן, כי ביום יום אני מתלבשת נורא שקט, ופעם אחת בחיים בא לי קצת לנצנץ.... תודה, שיר! ספרי לי גם את, כבר יש לך שימלה? דמיינת כיוון? סגנון? בד?

*שיר

New member
השמלה שלי

השמלה שלי נתפרת ברגעים אלה ממש.. (טוב, אני מקווה שזה כך) ע"י מעצבת ושמה טל בק. היא לא מעצבת שמלות כלה ביום-יום, אבל היא עושה גם שמלות כלה כשבאים אליה באופן מיוחד. השמלה היא חושפנית קמעה (בטן וגב חשופים) ומאוד מאוד אוורירית. אני מצרפת תמונה של שמלה די דומה (בשביל להבין את הרעיון) - אבל כמובן ששלי יותר יפה!!

רחלי1

New member
וואו, את בטח נורא חתיכה!!! ../images/Emo8.gif

מזל טוב!!! אהבתי את האווריריות, את קו המותן ואת הניקיון... סחתיין, שיר! עשית את זה! מזל טוב!!!

*שיר

New member
זה לא שאני כזאת חתיכה...

כמו שיותר נכון לומר "קומפטית" נמוכה ורזה (חוץ מהפולקע´ס כמובן). בשל מידותי, הייתי צריכה שמלה יותר קלילה ועדינה כיד שאני לא אראה הילדונת שלבשהה תחפושת של כלה. חוץ מזה, אני מתחתנת ביום ששי בצהרים ותמיד נורא חם לי - אז הייתי צריכה שמלה עם הרבה אויר ואוורור! (ודרך אגב, החצאית שלי לא כזאת שקופה כמו זאת שבתמונה, היא מבד משי פראי)

אתי@

New member
תבדקי לפחות עוד מקום אחד

שלא תתחרטי אח"כ אם תראי משהו יותר יפה במקרה. אני עשיתי שמלה ב"עמנואל". זאת שמלה מתחרה בצבע זהב, צמודה ולא נפוחה.

רחלי1

New member
אפרופו עמנואל...

קודם כל, מיכל מעמנואל מאוהבת בבנות שמגיעות מהפורום, והיא מסרה לכולכן ד"ש. שנית, ראיתי שם שימלה דומה למה שאת מתארת, ונמסתי לגמרי. נוכח מבנה גופי, היא לא הציעה לי למדוד אותה, אבל איזה יופי לך!!!! מזל טוב!!! בחירה מדהימה!

רחלי1

New member
ועוד שאלה בעניין שמלות -

מה הפער הממוצע במחיר בין השכרה לקנייה? מישהי יודעת? (אני תמיד שוכחת לשאול, בתוך כל ההתרגשות של המדידות....

רחלי1

New member
לא נשמע מכביד מדיי.

את קונה או שוכרת? (אם הבנתי נכון, אז את בטח קונה אותה, לא?)

*שיר

New member
אני קונה את השמלה

אבל לי לא היתה אופציה. היות והמעצבת שלי היא לא של שמלות כלה, יש אפשרות רק לקנות שמלה, ויותר נכון, לתפור שמלה. אעין לה "סטוק" של שמלות כלה. כל שמלה נבנית מאפס. אני הבאתי את החלומות והיא הפכה אותם למציאות.
כשעשיתי את סיבוב השמלות המסורתי בדיזינגוף, שאלתי למחירים של קנייה והשכרה. אצל יאיר ג´רמון ראיתי שמלה מקסימה (כמעט כמו שמלת חלומותי) וההבדל שם היה של 500 שקל בין קנייה להשכרה. אני חושבת שאם ההבדל הוא כזה, אז שווה לקנות ולדעת שהשמלה שלך.

למעלה