היי רחל

Eva_1248

Member
בהמשך לשאלתי מלפני כמה חודשים, התחלתי שיתוף פעולה עם האדם המדובר. בהתחלה היה נראה שהכל זורם על מי מנוחות, אבל אחרי זמן הוא פתאום בא בדרישה שהייתה נראית לי לא הוגנת ודרשה ממני יותר עבודה ללא ממש תמורה. החלטתי לא להסכים וזה יצר סוג של קונפליקט. הוא אומנם אמר שהוא מעוניין להמשיך לעבוד יחד, אבל הוא פחות עונה לי כרגע בעניינים שקשורים לפרויקט המשותף.

אפשר להתייעץ איך עליי להתנהל מולו לאור ההתפתחויות האחרונות?

תודה רבה ושבוע טוב

רחליקה האחת

Member
מנהל
יקרה,

המסר מציע להסיר דאגה מליבך וממליץ כיצד:

" לכולנו יש אגו, שתמיד חושב ושופט, ולכולנו עצמי טבעי. הרמוניה בין היבטים אלה של אישיותך אפשרית רק כאשר את שלווה. ביצועייך הטובים ביותר מושגים כאשר שכלך רגוע ואינך מתאמצת להצטיין. תוצאות אלה מושגות על ידי עשיית מה שאת יודעת לעשות בטבעיות.

בזֵן נקראת גישה זאת "מוּגָה", מודעות לפעולה ללא תחושה של "אני עושה זאת". את מפסיקה לחשב או להרהר בניצחון או בהפסד. את פשוט עושה את המיטב כשאת פועלת מתוך כיוון פנימי, המוליך אותך ללא מאמץ דרך החוויה.

מומלץ לך להפסיק לשפוט. אי שפיטה אין פירושה התעלמות מחסרונות או מטעויות. אינך צריכה לכבות את מוחך ולהפסיק להחליט מה יכול להצליח ומה לא. אי שפיטה, משמעותה להתבונן בדברים כפי שהם, בלי להדביק תוויות של טוב ורע. במקום זאת יש לקבל שגיאות כחלק מן הלימוד , ואז אפשר לתקן אותם במהירות רבה.

מומלץ לך להתרכז בקשר בין אי שפיטה לשאלתך."

Eva_1248, יקרה, האם זה עוזר לך?

בהצלחה,

רחל |4U|

Eva_1248

Member
כן, תודה על המסר! התחברתי במיוחד לחלק של "ביצועייך הטובים ביותר מושגים כאשר שכלך רגוע ואינך מתאמצת להצטיין" כי אני באמת מתחילה להלחיץ את עצמי ואני לא באמת יודעת למה.
המשך שבוע טוב

למעלה