שני דברים אליך:
1. אם התכוונת לענות לפותחת המקורית של השירשור אז אתה צריך ללמוד לשרשר, כי הגבת אלי ואל תאופיק. 2. התגובות שלך מאוד קיצוניות כאילו מישהו בא להתלונן עליך, מה בדיוק מפריע לך? התלוננו עליך מתישהו? תאמין לי שאם אתה היית מגדל טווס או אפילו רק תרנגול היו מתלוננים עליך במהירות, יש מקומות שגידול חיות תלוי במידת הרעש שלהם, אם יש לך תוכים, והם לא מרעישים אף אחד לא יתלונן, או שהם מרעישים אבל רק בשעות העירות שזה לפי חוקי העזר העירוניים מותר ואין חוק שאוסר זאת, גם אם יתלוננו לא יתייחסו לזה. אני גר ביישוב כפרי שתכלס אני יכול לגדל תרנגול שקורא כל בוקר, אני לא עושה זאת כי אני מעוניין ביחסי שכנות טובה, סביר להניח שאם התרנגולים היו נשארים אצלי אז היה יכול להיות לי בעיה עם השכנים, לצערנו אף אחד מאיתנו לא גר בחווה משלו, וכל עוד זה ככה אנחנו לא יכולים לגדל חיות ברמה כזו, אני מגדל 3 עיזים וכל עוד הם לא מפריעים אף אחד לא יתלונן וההיפך הנכון, אנשים מאוד מתלהבים. הקטע הוא שאם הם היו מסריחים או מרעישים מידי מעבר לשעות העירות המצב היה שונה לחלוטין. בשורה התחתונה היא כזו, אנחנו מגדלים להנאתנו חיות משק, משום שזה להנאתנו, ולא משהו עיסקי/מסחרי, זה בסדר, כי אז הם נחשבים חיות מחמד, ברגע שאנחנו עוברים את הרמה של חיות מחמד, וחורגים לכיוון הפרעה לציבור התושבים אנחנו לא יכולים להמשיך לגדל את החיות, אנחנו צריכים לכבד את המקום שאנחנו נמצאים, ואם אנחנו לא מרוצים אנחנו יכולים לעזוב, אני משאר לעצמי שכל אחד מאיתנו היה שמח לגור בחווה, אבל משום שאנחנו לא יכולים ואנחנו מגדלים את חיות המשק שלנו בצורה פרטית אז צריכים להקפיד על הכללים הנ"ל. לסיכום, כאשר מישהו נכנס לפורום בשאלה דומה לשאלתה של פותחת השירשור צריך לכבד את שאלתה, משום שזה המצב ואין מה לעשות כנגד זה. מעבר לזה, וויכוחים על האם מגדלים בצורה נאותה את החיות זה לא המקום מהסיבה הפשוטה, אנחנו לא שם, ואל לנו לשפוט אם החיה מוחזקת בתנאים טובים או לא, אנחנו באינטרנט ושוכחים לרגע שכאן כל אחד יכול ספר על מישהו שמגדל חיות בצורה ש"פוגעת" בחיות, ואי אפשר לדעת אם זה נכון או לא, זה לא תפקידנו לשפוט את המגדל האחר, אנחנו גם לא יכולים לשפוט אותו, בשביל זה יש אנשים שמוסמכים לכך, מעבר לזה אנחנו לא אמורים לעשות כלום. לידיעתכם.